Zobacz temat

Co twoja postać by na to odpowiedziała?
Razor: Ja nie gram w gry.

Co lubisz robić?
Scath: LUBIE ROBIĆ FRYTKI.

Czego nie potrafisz?
Sladygaga: Nie potrafię okazywać litości.
T-Slade; Ja tak samo.
Lubisz spacerować ciemną uliczką?
Reyze: Owszem. Co złego jest w spacerowaniu ciemną uliczką?

No, to w sumie moje pytanie. Co złego jest w spacerowaniu ciemną uliczką?
Razor: W ciemnych uliczkach kryje się dużo bandytów, morderców i zboczeńców. O to chodzi.
Twoje metody samoobrony?
Reyze: Mam wiele możliwości... Mogłabym kogoś porazić, chociaż nie zawsze chętnie to robię. Jeśli chodzi o metody typowo defensywne - tarcze i pola elektryczne.

Opisz swój ulubiony atak w walce.
Frenzied Stalker: Wyskoczenie z ukrycia z rykiem pełnym zwierzęcej naturalnej furii na przeciwnika. Do tego jeśli muszę go zabić to uwielbiam robić to poprzez miażdżenie jego krtani, podczas ugryzienia w szyję. To wspaniałe uczucie kiedy kły wbijają się w ciało ofiary... Ten chrupiący dźwięk i słyszenie jak ksztusi się krwią...

Czy lubisz upokarzać przeciwnika i grać na jego nerwach podczas walki?
oi61.tinypic.com/2u93g8z.jpg
Reyze: Absolutnie. Nawet, jeśli chodzi o arcywroga. Jednak podczas walki z nim nigdy się nie oszczędzam, ponieważ to właśnie on stara się mnie upokorzyć.

Masz jakieś słabości?
Frenzied Stalker: Czasami nie potrafię opanować swojej furii i zamieniam się w tą bestię. Jestem wtedy praktycznie nie do zranienia, bo moje ciało od razu się goi z ran, do tego mam praktycznie nieskończoną energię do walki, ale uwalniana furia i brutalność sprawiają, że ogarnia mnie ślepy amok podczas, którego mogę zabić nawet swoich sojuszników, nie będąc tego świadomy. Furia jest obusiecznym mieczem.

Czy posiadasz tajną tożsamość, dla zachowania normalnego życia? Co w nim najbardziej lubisz?
Razor: U nas każdy ma tajną tożsamość. Nikt nie wie kim naprawdę jesteśmy.
T-Slade: Ha. To dobre! Ty masz tajną tożsamość? Ja i Sladygaga wiemy kim naprawdę jesteś. W końcu nas szkoliłaś na zabójców i sama pracowałaś dla Do or Die.
Razor: To dla mnie zamkniety rozdział. Teraz chronię wasze przyszłe ofiary i z moją drużyną bronimy naszego miasta.,
Zabijasz dla sprawiedliwości, dla pieniędzy czy dla przyjemności.? A może z zemsty?
Reyze: To pytanie zdecydowanie nie do mnie...

Łączysz z kimś w drużynie ataki bądź techniki obrony?
Scath: Nie.

Co cię uspokaja?
Reyze: Niebywale najskuteczniejszy jest sen. Ale również może to być bieg, trening walki, konstruowanie czegoś tudzież sporządzanie rysunków.

Byłaś pomocnikiem jakiegoś bohatera?
Scath: Nie.

Co byś zrobiła, gdybyś walczyła z przeciwnikiem 10 razy większym od cb?
Reyze: Zdałabym się na technikę. Bezmyślne bicie do niczego nie prowadzi...

Walczyłaś z kimś o wiele silniejszym od ciebie?
Scath: Tak.

Czy twoja moc ma jakieś ograniczenia?
Reyze: Energia elektryczna się odnawia za sprawą specjalnych organów. Aczkolwiek, jeśli zużyję jej bardzo dużo, jestem zmuszona odpocząć. Chyba, że w pobliżu znajduje się jakieś źródło energii, dzięki któremu mogę się doładować. Istnieją np. specjalne kajdany, które tłumią moje moce. Nie mogę wtedy strzelać, teleportować się, latać i szybko biegać. Wiele razy znajdowałam się w takiej sytuacji. Stał się kiedyś cud i za sprawą uderzenia pioruna uwolniłam się z nich.

Ponawiam pytanie, bo ciekawe.
Scath: Ja mam to samo. Jak znajduję się daleko od źródła wody, to moja moc jest słabsza i szybciej się męczę..

Jakie "katastrofy naturalne" występują na twojej planecie?
Reyze: Wbrew pozorom - wyładowania atmosferyczne nie. Chyba, że tego chcemy. Na niektórych obszarach zdarzają się burze piaskowe i tornada. Zdarza się, że najbliższy księżyc powoduje silne zjawiska pływowe i jakiś duży skalisty obiekt wypadnie z pierścienia planety, by się na niej rozbić. Orbita Voltarii jest ostrą elipsą i w okresie apocentrum znajduje się bardzo daleko gwiazdy. Wtedy większość planety pokrywa się lodem.

Z jaką osobą nie mogłabyś się zaprzyjaźnić?
Frenzied Stalker: Nie potrzebuję przyjaciół. Jestem samotnym łowcą.

Masz jakąś specjalną siedzibę?
Przejdź do forum: