Zniszcz marzenie
|
|
Dodany dnia 2012-09-03, 11:37
|
|
Ale mama każe Ci przez cały czas rozwiązywać zadania matematyczne. Oglądam wiadomości. |
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-04, 19:05
|
|
Nagle ciocia odcina ci prąd ![]() Rysuję ulubione postacie. |
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-04, 19:07
|
|
Nagle przychodzi druga ciocia i wylewa Ci alkohol na rysunek. Pakuję się |
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-04, 19:08
|
|
Ciocia ukradkiem pakuje ci wiśniówkę do plecaka. Chcę wolne. |
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-04, 19:11
|
|
ale nie dostaniesz, bo ciocia będzie Cię męczyć naukami o alkoholu. Jem jabłko |
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-04, 19:15
|
|
Okazuje się zgniłe. Chcę zobaczyć piękne, gwiaździste niebo. |
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-04, 20:52
|
|
no niestety przez jakieś 2 tyg codziennie nocą leje i są potworne zachmurzenia. Sprzedają moje ulubione waniliowe szejki za 50 gr ;D |
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-06, 20:41
|
|
Ale tylko dwa dni, potem cena wzrasta aż o 3zł. Pani wpisała ją innej osobie. E... Póki co, to mam pana z matmy ![]() Leżę na wodzie... " Będzie żyła tak długo, dopóki nie przestaniesz jej kochać..."
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-07, 20:55
|
|
... a po chwili zaczynasz się topić. Wakacje się szybciej zaczęły... |
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-07, 21:07
|
|
i szybciej skończyły. Idę spać... " Będzie żyła tak długo, dopóki nie przestaniesz jej kochać..."
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-08, 11:46
|
|
Ale nie możesz, bo masz wrażenie, jakby ktoś jeszcze oprócz Ciebie znajdował się w Twoim pokoju. Chciałabym nie iść do szkoły. |
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-08, 15:23
|
|
Ale jest ważny egzamin, i jak go nie napiszesz, to zostajesz w tej klasie na następny rok. Nie pada deszcz. " Będzie żyła tak długo, dopóki nie przestaniesz jej kochać..."
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-08, 16:23
|
|
Pogodynka się pomyliła, nadleciały chmury i lunął siarczysty deszcz. Chciałabym znaleźć nowych przyjaciół. |
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-08, 18:14
|
|
Ale ciągle spotykasz "debili". Idę do szkoły. " Będzie żyła tak długo, dopóki nie przestaniesz jej kochać..."
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-08, 18:28
|
|
Mam Ci zniszczyć takie marzenie xD? Po drodze pośliźniesz się i złamiesz nogę. Słucham hip-hopu ![]() Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-08, 18:55
|
|
Hehe, wiedziałam że Cię tym zaskoczę, i dzięki za zniszczenie. Nagle brakuje prądu. Jem frytki. " Będzie żyła tak długo, dopóki nie przestaniesz jej kochać..."
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-08, 22:09
|
|
Ktoś konfiskuje Ci frytki w "trosce" o Twoje zdrowie i w zamian daje Ci ogórka. Odkładają sprawdzian z historii. (mmmm) The makers of Azarath and Metrion are proud to introduce ...
ZINTHOS. ![]() New and improved Zinthos gives you exactly what you need, exactly when you need it. And because it's blue, Zinthos goes with everything. Zinthos isn't right for everyone and may cause bloating, cramping, hair loss, disturbing visions, fits of rage, and the growth of additional eyes. Children under three should not be exposed to Zinthos. Do not get Zinthos wet, and never feed it after midnight. If you experience trouble meditating, stop saying "Zinthos" and consult your ancient scrolls immediately. New blue Zinthos! |
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-08, 22:19
|
|
Ale na jutro![]() Narysowałam perfekt Tytanów. " Będzie żyła tak długo, dopóki nie przestaniesz jej kochać..."
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-08, 22:42
|
|
Ale wylał Ci się na niego sok porzeczkowy <upsss> Mam święty spokój, jestem sama w domu i włączony komputer z przygotowanym ulubionym anime i chrupkami.... (pełnia szczęścia) xD The makers of Azarath and Metrion are proud to introduce ...
ZINTHOS. ![]() New and improved Zinthos gives you exactly what you need, exactly when you need it. And because it's blue, Zinthos goes with everything. Zinthos isn't right for everyone and may cause bloating, cramping, hair loss, disturbing visions, fits of rage, and the growth of additional eyes. Children under three should not be exposed to Zinthos. Do not get Zinthos wet, and never feed it after midnight. If you experience trouble meditating, stop saying "Zinthos" and consult your ancient scrolls immediately. New blue Zinthos! |
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-08, 22:45
|
|
Ale okazuje się, że rodzice wracają wcześniej i zabierają Cię na zakupy. Jem pizzę. " Będzie żyła tak długo, dopóki nie przestaniesz jej kochać..."
|
|
|
Przejdź do forum: |