Zobacz temat

Wojna - czyli totalna rozwałka!
*Wyciąga BB#001 na pole bitwy, a ten zabiera swoje papugi*
Mwhahahaha! XD
O nie! Nie oddam ich tak łatwo, tym bardziej że całkiem trudno było je ukraść z tego sejfu! A macie papugi 10 megapaczek tuków cebulowych! Bestia :P
Ja dam wam 20! chodźcie do cioci Bestia :P
Przywiozę Wam całe pół ciężarówki krakersów, czyli tyle samo ile miałem Milli pączków dostarczyć na urodziny.

PS. Milla, pączki strasznie wydrożały. Wyślę ci tylko jednego Bestia :P
XDDD! Wal do przeszłości XD

*Przed wyjściem z bunkru stawia teleport na marsa, tak, że gdy Zwinny wyjdzie, trafi do kolejnej pułapki* Ha!
Papugi walą do mnie z czołgu i otwierają wyjście z bunkru! Ja wychodzę z bunkru i zgodnie z tym co stwierdziła Milla wylądowałem na marsie. Teraz będzie trudniej się wydostać. Kto pomoże? Bestia :P
Nikt, nigdy! a twoje papugi są z BB#001, i jedzą moje 20 paczek krakersów XD
W takim razie nie dostaniesz żadnego pączka! Bestia :P
Bez łaski! Ty nie dostaniesz dostępu na ziemię XDD!
Pewnie jakieś UFO będzie tędy przelatywało i mnie ze sobą zabierze. Słyszałem, że dziś Fanka miała lecieć w kosmos Bestia :P
Tylko spróbujesz ruszyć tyłek z marsa, to wpadniesz w ogień XD. Moje wróble nie zawiodły jak zwykle, i okrążyły całego marsa sporym pożarem Bestia :P
A ja gaszę go moją śliną lub sikami Bestia :P
Aha. XDDD nic z tego, jest za duży XD.
Na szczęście udało mi się utorować malutką drogę przez którą zeskoczyłem z planety i teraz.... lecę gdzieś tam w kosmosie Bestia :P
Moje kruki przelatują obok ciebie, zasłaniając ci widoczność, i przeniosły cię znów na marsa, tam władowały do bunkru, z bunkru do piwnicy, z piwnicy do jakiejś małej dziury, a całą planetę ogrodziły kratami. Żeby ci się nie nudziło, gdzieś tam leży MP3, a na nim cały album Biebera. Buhahahaha!
Thx, to było moje marzenie Bestia :P
to ty se tam grzecznie siedź a ja zajmę się tym co zawsze - czyli podkradaniem twoich kotków (gołębie siedzą ze mną grzecznie i wiedzą , że nie mogą ci ufać ani twojej armii )

All hail Trigon
Koty sprzedałem Neli za tysiaka Bestia :P
czyli i tak są po naszej stronie xDD

All hail Trigon
Powołuje na kolejną bitwę moją armię złożoną z SWB (stowarzyszenie wiązania butów na wfie). Buahahahahahaha z taką armią zajdę na koniec świata Bestia :P
'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
http://raven-mlod...g.onet.pl/
.
And no one to give it to
And you're sure you've hurt for so long
You've got nothing left to lose
So you say you're not gonna fight
'Cause no one wanna fight for you."
Przejdź do forum: