Zobacz temat

Co twoja postać by na to odpowiedziała?
Scath:.... mam magnesy zwierzątka na lodówce...

Umiesz przewidywać niektóre sytuacje?
Reyze: Tak, często mi się to zdarza.

W jaki sposób pokonał/a/byś bardzo silnego fizycznie wroga?
Razor: Znalazłabym jego słaby punkt i go wykorzystała.
A ty?
Scath: Jakimś podstępem.

W jaki sposób uspokoiłabyś ludzi w czasie ataku obcych?
Reyze: Zakładając, że znałabym tych obcych (co jest bardzo możliwe, bowiem znam od groma ras) - poinformowałabym o tym Ziemian i rozpoczęła negocjację z inwaderami. Nikt nie będzie nikogo terroryzował (!)

Co robisz, kiedy coś sobie zaplanowałeś/aś, a ktoś inny oferuje ci inne plany danego dnia? (Np. wypad do kina czy coś)
Bass: Szukam kompromisu. NP: Jak ja chce iść do klubu na imprezę, a Dreamfire chce iść do kina, rozmawiamy o tym i wybieramy kompromisowe rozwiązanie.
Masz za sobą pierwszy pocałunek?
Scath: Nie, ale mogę kłamać.

Czy na twojej planecie są organizowane jakieś festiwale? Jeśli tak, to jakie?
Reyze: Tak, różnego rodzaju, nie da się wszystkich wymienić. Od festiwali kwiatów, owoców i takich, na których można się najeść do woli różnych potraw z najdalszych zakątków wszechświata, przez pokazy różnych umiejętności, po takie, gdzie można podziwiać różnorakie cuda technologiczne i bronie. Najbardziej lubię jednak tzw. Festiwal Sztuk Walk ^-^

Jak bardzo jesteś bohaterski/a?
Razor: Daywatch na 100%.
A ty?
Reyze: Nie mnie to oceniać...

Masz w sobie cząstkę zła?
Razor: Kiedyś zabijałam z zimną krwią dla Do or Die, ale kiedy to ja miałam zostać ofiarą to zrozumiałam jakie zło wyrządzałam. Nadal jest we mnie cząstka tego zła, ale nad nią panuje.
Jaką masz przeszłość?
Reyze: Ogólnie podsumowując... Nie była do końca taka kolorowa.

Jak widzisz siebie za 10 lat?
T-Slade: Nie wiem. Nigdy nad tym nie myślałem.
Lubisz smak krwii?
Reyze: Nie spodziewaj się po mnie twierdzącej odpowiedzi na to pytanie Bestia ;)

Jesteś wampirem?
T-Slade: Nie. Ja po prostu zadaje to pytanie każdej mej ofierze.
Kim jesteś?
Reyze: Dla Ciebie obcym Bestia ;)

A ty?
Sladygaga: Drapieżnikiem, rozkoszą, solą na twe rany. Ja zabijam to!
Boisz się mnie?
Reyze: Hm, nie czuję lęku.

Co lubisz w innych istotach?
Scath: To, że są zawsze wesołe.

Jak często robisz zakupy?
Reyze: Tylko wtedy, kiedy czegoś naprawdę potrzebuję. Czyli co jakiś czas, można rzec. Chociaż, jeśli widzę jakieś nowe dodatkowe części do różnych machin - nie waham się długo i dokonuję zakupu.

Ukrywasz się przed kimś?
Przejdź do forum: