Zobacz temat

Wojna - czyli totalna rozwałka!
Na pomoc przychodzą mi świniomeny które kupiłem chyba na stronie 6 i ich dotąd nigdy nie użyłem Bestia :P
Rzygające wróble ciągle w pogotowiu. Dzięki nim ślizgasz się i wpadasz prosto do bunkru, który wybudowała Nela. XD
Zamykacie mnie w nim , ale w końcu kiedyś z niego się wydostanę, tak jak z przeszłości Bestia :P Milla pomożesz?
Pewnie że nie. XD to jest w końcu wojna. Chyba że się ładnie poddasz, i będzie 2:1 dla nas XD.
przecież już jest 3:1 dla nas! Bestia :P
Nie, bo ty to tak po chińsku liczysz, że nic nie wiadomo. XD za byle co dodajesz sobie punkty, a tak w ogóle, to od teraz już nie liczysz XD, Siedź w tym bunkrze, i cicho.
Dobra, niech wam będzie. Jest tylko 2:1 dla nas, ale możecie nas nadgonić Bestia :P

Ej, w tym bunkrze jest też Nela i jej kot! Bestia :P
Jej kot to może być, ale Nela jest ze mną XD
Wcale nie Bestia :P Wyjawiła mi jak to małpy ją porwały i zamknęły razem z kotem w tym bunkrze, a u ciebie podłożyli fałszywą wypchaną kupą Bestia :P
Nie prawda XD fałszywa nie potrafiłaby gadać XDD!
Czyli ja sam siedzę w tym bunkrze razem z kotem? Chyba się na coś skuszę tak jak wczoraj w domu u Neli Bestia :P
Módl się, żeby ten kot się na coś nie skusił XDD
Bestia :P To grzeczny i wychowany kotek jest
XDDDD Aha. XD
A walczyć to kiedy zaczniemy? Najpierw utknąłem w przeszłości, teraz w bunkrze... Bestia :P
Jak będzie 3:1 dla nas, i jak dasz mi jakiś dowód dla Neli, na twoją 'nocną działalność' XDDDD.
Nocną działalność to może i mam, ale polega ona na spaniu Bestia :P
XDD. To jak, wolisz tam siedzieć? Bestia :P
Zdecydowanie tak. Właśnie znalazłem plastikową łyżeczkę więc zaraz na pewno wykopię jakieś wyjście Bestia :P
powodzenia, tym bardziej, że ściany są z płyt gipsowych XD.
Przejdź do forum: