Zobacz temat

Oceniamy Avatar i sygnaturę osoby powyżej.
W sumie to nie zaskoczył mnie avek Gwiazdka :D. Można było się domyślić, że nickelbackowy. Ale ładna tarcza mimo wszystko. 5/5
Opis prosty, czytelny. Jest dobrze Robin :)
No baa Gwiazdka :D Twój Avatar jest niezły Bestia :P daję 5/5 za styl... 4/5 za grację XD jako że ta poza mi trochę nie przypasiła Bestia :P Bestia :P A opis, cóż o nim napisać? jednym słowem, ładny obrazek XD Ta poza już mi bardziej pasi Gwiazdka :D i jeszcze ta twarz i oczka Gwiazdka :D cudo Bestia :P
:*
Przez kolorystykę avatara dam 7/10. Logo to nawet w porządku, ale kolory są już mniej trafione moim zdaniem.
Nie czepiać się mnie, nie ja wymyślałam to logo Bestia :P a co o Zwinnym powiem? Przestawiona twarz Jokera XD 10/10 Bestia :P zlituję się nad tobą XD

Połączony z 15.08.2012 23:32:10:
Coś długo nikt nie poruszał tego tematu... zwłaszcza że ludzie pozmieniali teraz avatarki i opisy, mam ochotę sobie je po oceniać Gwiazdka :D
Edytowane przez Insanis dnia 2012-08-15, 23:32
Z dnia na dzień coraz bardziej zaczynam się Ciebie bać. O ile avkowi użebrałabym 6,5, to kolorystyka podpisu i nicka jest jak dla mnie paskudna- 1,5

66.media.tumblr.com/b5fea9afcdef6889f7efbcb856806929/tumblr_pxezjfEfAI1qf5hjqo5_540.gif
Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art)
Avatar dobry... chociaż jak dla mnie trochę zbyt pokręcony 7 A podpis mnie odrobinkę razi... 3
Nie mam się do czego przyczepić. Avatar masz świetny, aż "emanuje" mrokiem. Ten wilkołak dobrze się prezentuje na tle tarczy księżyca. Masz maxa.
Avatar niczym sobie, świetnyRobin :) Dodatkowo z jednej z moich ulubionych bajek - Inazuma Eleven. ; *
Ty masz słodki avek! Gwiazdka :D A podpis bardzo mi się spodobał, cała prawda w nim zawarta.
Twój Avatar jest cudowny... podobają mi się kolory, i sama postać Bestia :P Max ; *
Avatarowi wystawię 9/10 bo nie lubię tak dużych rozmiarów Bestia :P Podpis ocenię na 5 dlatego, że tekst pesymistyczny, a trzeba się też nasilić żeby przeczytać (kolor niebieski).
Ta twarz jest zarąbista! XD Ale avek mały. 9,5/10
A podpisu nie ma!

All hail Trigon
Kocham ten avek... Zwykły obrazek a jest rozwalający... Nawet ja się uśmiechnęłam.
- Rex!
- Hau!

- Chcę pić!
- Wody?
- Nie, wódki!
Opis dość długi (BTW dlaczego mi ciągle za tasiemce obrywa oO?) Avek... Od dłuższego czasy próbuje rozkminić, kogo przedstawia. Niestety, 5,5/7 Bestia ;)

66.media.tumblr.com/b5fea9afcdef6889f7efbcb856806929/tumblr_pxezjfEfAI1qf5hjqo5_540.gif
Może tylko jednego przedstawiać:

KEVINA ETHANA LEVINA

Z Bena 10... Jak się nie ogląda to się nie wie xD

Przy okazji... Bardzo piękny zachód słońca... A co do opisu... Nie cierpie angielskiego, bo po prostu go nie rozumiem... Ale spoko xD
- Rex!
- Hau!

- Chcę pić!
- Wody?
- Nie, wódki!
Jak można nie znać Kevina? XD Za avek to ja ci daję 10/10 ;3
Opis jest bardzo pomysłowy, ale jakiś taki smętny. Może by jakiś kolorek do tego dać? 9/10

All hail Trigon
Ładnie, wszystko pasuje- 10/10

Chwila... Czyżbyś się nie przyznawała do naszego Legendowca?? O Ty!! 0/10 xD! A nawet i -15/10 Bestia :P

Ooo, widzę że ktoś tutaj zna Kevina xD

A żółty to taki wyrazisty kolor... xD
- Rex!
- Hau!

- Chcę pić!
- Wody?
- Nie, wódki!
No właśnie.... jak można Kevina nie znać? Bestia :P XD
Avatar świetny Bestia :P i podpis też dosyć dobry... długość mi nie przeszkadza Gwiazdka :D Masz Max punktów ode mnie Bestia :PPP
Podpis ściągnęłam od mojego kolegi xD I cała prawda o Poznaniu...

Gdybym tutaj napisała to by się tutaj ocenzurowało, ale napiszę:

-cenzura-isty wilk.
- Rex!
- Hau!

- Chcę pić!
- Wody?
- Nie, wódki!
Przejdź do forum: