Zniszcz marzenie
|
|
Dodany dnia 2011-04-17, 14:28
|
|
ale nie tobie, bo jesteś psem ! Zwinny powtarza sobie w myślach wiersz Żur, kiełbasa Jajec górka Idą święta kurka rurka 'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
http://raven-mlod...g.onet.pl/ . ______________________________ "You say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you And you think there's not enough love And no one to give it to And you're sure you've hurt for so long You've got nothing left to lose So you say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you." |
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-17, 14:29
|
|
I właśnie teraz trafiłem do psychiatry! Ja nie mogę z tym wierszem, ledwo co z nim wytrzymuję a ty jeszcze mi o tym przypominasz!!! | |
|
|
Dodany dnia 2011-04-17, 14:33
|
|
Zwinny nie może spać w nocy przez wiersz Żur, kiełbasa Jajec górka Idą święta kurka rurka XDD 'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
http://raven-mlod...g.onet.pl/ . ______________________________ "You say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you And you think there's not enough love And no one to give it to And you're sure you've hurt for so long You've got nothing left to lose So you say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you." |
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-17, 14:35
|
|
To jest chamstwo! Żeby tak dręczyć psa tym wierszem! | |
|
|
Dodany dnia 2011-04-18, 14:30
|
|
Zwinnego zamykają w psychiatryku
'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-18, 14:53
|
|
Ale w tym psychiatryku jesteś też ty Nela wyjada swoją wątrobę |
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-21, 21:53
|
|
Która jak się okazało, należała do prapra....pradziadka Zwinnego Zwinny się poddaje! Tam się pojawiają obecnie wszystkie moje beznadziejne twory xD 2.7.2014 - nowa notka, zapraszam? |
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-21, 21:55
|
|
na chwilę -.- Dopracowuję do perfekcji umiejętność jazdy na rolkach, w czym byłam mistrzem 4 lata temu , ale się zapomniało xD (biore się za wytrwałe ćwiczenie w wakacje ) 'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-25, 16:56
|
|
Hehe, ja też muszę sobie przypomnieć jak się jeździło na łyżworolkach xD Thx, za przypomnienie Nela! Ale po dwóch dniach, znowu zapominasz i cały wysiłek spalił na panewce xD Dostaję nagrodę "Łąckiej Brzyduli" xD (Dlaczego łąckiej? Pisać na PW jak chcecie wiedzieć xD) Tam się pojawiają obecnie wszystkie moje beznadziejne twory xD 2.7.2014 - nowa notka, zapraszam? |
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-25, 17:09
|
|
Lecz okazuje się,że to plastikowa nagroda,która jest tylko żartem i wybuchnie za 5...4....3....2....1.....Bum! Dostaję nowy dekoder |
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-25, 22:19
|
|
Okazuje się, że jest on zepsuty. Wakacje trwają wiecznie. |
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-13, 21:52
|
|
ale nadchodzi rok 2012 i niszczy ziemie. nauczyłam się japońskiego |
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-13, 22:24
|
|
Ale okazało się, że to chiński Znajduję pracę letnią i zarabiam kupę forsy |
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-14, 15:31
|
|
Jednak okazuje się, że pieniądze są sfałszowane. Zbliżają się wakacje |
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-14, 16:00
|
|
Ale twoja szkoła postanowiła je przenieść do terminów zimowych Wrzucam (prawdziwy) samolot do peruki nauczycielki |
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-21, 19:30
|
|
I dostajesz ochrzan. Kupuję psu zabawkę. " Będzie żyła tak długo, dopóki nie przestaniesz jej kochać..."
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-21, 22:45
|
|
A mój szynszyl ją zjada. Kupuję sobie w końcu laptopa Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-21, 22:50
|
|
A sąsiad zalewa go wodą. Oglądam Tytanów. " Będzie żyła tak długo, dopóki nie przestaniesz jej kochać..."
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-21, 22:52
|
|
Wyłączają prąd w całym mieście Jem kolację (marzenie po byku ) Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-21, 23:03
|
|
A tata zabiera Ci kilka kanapek Wyprowadzam psa. " Będzie żyła tak długo, dopóki nie przestaniesz jej kochać..."
|
|
|
Przejdź do forum: |