Oceniamy Avatar i sygnaturę osoby powyżej.
|
|
Dodany dnia 2012-05-13, 12:32
|
|
Mi się avatar zwinnego kojarzy z Zombie nie wiem czemu ale jakoś tak.
:*
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-13, 12:34
|
|
To cały czas jest Joker |
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-13, 12:36
|
|
oO XD ale chyba po jakieś walce na ringu, bo ktoś strzaskał mu łeb
'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
http://raven-mlod...g.onet.pl/ . ______________________________ "You say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you And you think there's not enough love And no one to give it to And you're sure you've hurt for so long You've got nothing left to lose So you say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you." |
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-13, 12:38
|
|
Jeśli dobrze pamiętam to avatar pochodzi ze sceny w której Batman na przesłuchaniu Jokera dał się ponieść, więc strzaskanie łba jest możliwą opcją Chociaż ja tam nadal nic dziwnego nie widzę. | |
|
|
Dodany dnia 2012-05-13, 12:48
|
|
Ja tam dalej jestem za zombie.
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-13, 14:06
|
|
Zwinny napisał(a): Insanis, tak jak w przypadku Milli, za kolorystykę twój avatar kojarzy mi się z mozzarellą, sosem pomidorowym, a więc pizzą i spaghetti. Za gastronomiczne skojarzenia daje ocenę 10/10 OO Elfik... jesteś dziwny. Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-13, 14:11
|
|
"Elfik" jest głodny więc zapewne powinnam się chować Oo
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-14, 16:23
|
|
Bo jeszcze cię zeżre xD Szczerze, dzisiaj wrąbałam 3 porcje spaghetti i nadal jestem głodna, więc... zgadnij, z czym mi się kojarzysz A na poważnie - Twój avek kojarzy mi się z moją koleżanką Zuzią, która ma identyczny na Skypie. Kiedy to zobaczyłam, przez ułamek sekundy miałam skojarzenia, ale jednak nie jesteście tą samą osobą ;D Opisik krótki... I w stylu Huntress, która swojego czasu również zasypywała forum ŻEEEELKAAAAAMIIIIIIII! The makers of Azarath and Metrion are proud to introduce ...
ZINTHOS. New and improved Zinthos gives you exactly what you need, exactly when you need it. And because it's blue, Zinthos goes with everything. Zinthos isn't right for everyone and may cause bloating, cramping, hair loss, disturbing visions, fits of rage, and the growth of additional eyes. Children under three should not be exposed to Zinthos. Do not get Zinthos wet, and never feed it after midnight. If you experience trouble meditating, stop saying "Zinthos" and consult your ancient scrolls immediately. New blue Zinthos! |
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-14, 20:55
|
|
Jinx ma taki tajemniczy i pełen grozy awatar. Różowa tęczówka dodatkowo wzmaga ten klimat. 5/5 | |
|
|
Dodany dnia 2012-05-15, 17:01
|
|
Gwiazdeczka ma taki wojowniczy, dodający otuchy do działania avatar. Dodatkowo tekst po angielsku jest świetny. 5/5 (Av stary, ale opis nowy xd) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-17, 19:27
|
|
Avatar trochę tajemniczy, trochę słodki. I ten zasadniczy (dla mnie) plus... MANGAAA! Za to sygnaturka krótka, zwięzła, można powiedzieć, że skromna... Ale brzmi ciekawie i zachęca do sprawdzenia linku poniżej
The makers of Azarath and Metrion are proud to introduce ...
ZINTHOS. New and improved Zinthos gives you exactly what you need, exactly when you need it. And because it's blue, Zinthos goes with everything. Zinthos isn't right for everyone and may cause bloating, cramping, hair loss, disturbing visions, fits of rage, and the growth of additional eyes. Children under three should not be exposed to Zinthos. Do not get Zinthos wet, and never feed it after midnight. If you experience trouble meditating, stop saying "Zinthos" and consult your ancient scrolls immediately. New blue Zinthos! |
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-17, 20:20
|
|
Jinx po twoim avku spodziewałam się czegoś bardziej przypominającego postać samej Jinx. Ale jest różowe oczko, no i jest giciu ;D Że tak powiem avek rzuca się w oczy ;D Fajnie dobrane kolory. A poza tym wygląda dość realistycznie. |
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-17, 21:39
|
|
Ola, twój Avek jest jak dla mnie po prostu piękny ;> Ten tajemniczy wyraz twarzy OMG! XD hehe zachwyca mnie wszelka tajemniczość nie ważne czy jest to na blogu czy w avatarku XD
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-17, 21:56
|
|
Insi, no co tu mówić, Twój avek jest lekki dzięki motywowi anioła, które od zawsze mnie fascynowały i najpiękniejszy na świecie kolor włosów, bo takie mi się marzą.;D Po prostu booski avek;D
"I'm gonna use you and abuse you.
I'm gonna know what's inside. Gonna use you and abuse you. I'm gonna know what's inside you." http://we-are-one...g.onet.pl/ |
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-18, 10:33
|
|
Twój Aylar kojarzy mi się z ZOMBIE z resztą tak jak avek Zwinnego XD a pro po... też mi się marzy taki kolor włosów krwista czerwień XD jak się uda to będę miała takie na wakacje
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-18, 16:20
|
|
Nic dziwnego to jest zmobiak!
"I'm gonna use you and abuse you.
I'm gonna know what's inside. Gonna use you and abuse you. I'm gonna know what's inside you." http://we-are-one...g.onet.pl/ |
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-18, 16:35
|
|
YEAH XD
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-18, 20:01
|
|
Gustowny ten avek Anioł z czerwonymi włosami jest ciekawy. Mi się podoba na 5/5
'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
http://raven-mlod...g.onet.pl/ . ______________________________ "You say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you And you think there's not enough love And no one to give it to And you're sure you've hurt for so long You've got nothing left to lose So you say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you." |
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-18, 20:02
|
|
Haha a cóż ja mam powiedzieć o twoim?! jak przed chwilą zmieniłaś XD nie wybaczyłam ci jeszcze pewnej sprawy chyba wiesz o co chodzi XD ale jako że na twoim avku jest jeden z moich ulubionych kolorów, daje 5/5
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-18, 21:59
|
|
Przez te skrzydła nasuwa mi się fakt ,że 'lubisz latać w obłokach' czyli marzyć Dziewczyna bardzo podobna do Gwiazdki. Uczucia gdy patrze na ten avek to przede wszystkim spokój i nuta zamyslenia. |
|
|
Przejdź do forum: |