Dobierz partnera osobie powyżej
|
|
Dodany dnia 2010-08-11, 14:47
|
|
Oluś: Ależ nie ma za co ;] Służę uprzejmie. A ty po prostu... "Jesteś szalona, mówię ci" XD Nela: Spoko. Averda zawsze można sklonować ;] A jak myślicie, kto by do mnie pasował? XD |
|
|
|
Dodany dnia 2010-08-11, 23:08
|
|
Co powiesz na Zwinnego? Trochę bardziej wyluzowana i przyziemna (wbrew pozorom) postać, może by uzupełnił Twoją postać?
|
|
|
|
Dodany dnia 2010-08-26, 15:05
|
|
Ja się z powyższą wypowiedzią zgadzam, ale wróćmy do tematu. Ups... Ale mi się trafiło. Silent. Taa... Hehe... Szczerze, to nie wiem kto do ciebie mi tu pasuje. Z użytkowników forum jakoś mi nikt nie pasi, a z tytanów... Bo ja wiem? W sumie mam trzy kandydatki: Raven, Gwiazdkę i Jinx xD O! Scenariusz jak z show "Randka w ciemno!" Może sobie urządzimy na forum? (żart) Tam się pojawiają obecnie wszystkie moje beznadziejne twory xD 2.7.2014 - nowa notka, zapraszam? |
|
|
|
Dodany dnia 2010-08-26, 19:42
|
|
Cornelly! wiesz co? dzisiaj śniło mi się forum xD Ty siedziałaś na stołku obok X-a, więc go do ciebie przypasowuje xD | |
|
|
Dodany dnia 2010-08-26, 20:14
|
|
Mam pytanie do Kornelii XD. Ale się nie obraź. Czy ty aby nie jesteś trochę.. nadpobudliwa.? XD. Z tą Randką w Ciemno to było przegięcie xD. |
|
|
|
Dodany dnia 2010-08-26, 20:35
|
|
No sorry, ale dziś naoglądałam się filmików na Youtubcu A one tak nie zbyt dobrze na mnie nie działają A co ty masz do Randki w ciemno? To był super show, zanim go z anteny zdjęli Milla: Ten sen to fajny musiał być xD Weź go opisz. Ja i Red? Nie no, dzięki. Też coś takiego musi mi się przyśnić, cholercia. Ale serio. Napisz ten sen jako fan fic czy cuś. Ciekawa jestem, co się tam wyrabiało xD Edytowane przez Schatten dnia 2010-08-26, 20:37 Tam się pojawiają obecnie wszystkie moje beznadziejne twory xD 2.7.2014 - nowa notka, zapraszam? |
|
|
|
Dodany dnia 2010-08-26, 22:32
|
|
XD a mi się to wydaje ciekawym pomysłem na grę forumową, ja ogólnie jestem zajęty już, ale dla zabawy czemu nie XD To kto będzie prowadzącym?
|
|
|
|
Dodany dnia 2010-08-26, 22:41
|
|
wy tak na serio chcecie zrobic randke w ciemno ?? XD moze byc ciekawie |
|
|
|
Dodany dnia 2010-08-27, 10:11
|
|
Nó i to jak xD fan fica nie napiszę, bo teraz pisanie mnie przerasta xD Kornelia, najedź się na wieczór frytek i dowal spritem to ci się przyśni xD. A co do tematu: Ola, do ciebie pasuje mi... Mas i Menos xDD a że ty w ogóle kojarzysz mi się z Gwiazdką, no to tak jakoś xd |
|
|
|
Dodany dnia 2010-08-27, 13:21
|
|
No proszę was x____x.. Czy wszędzie musi się pojawiać słowo 'randka' -...- Milla : wiem gdzie mieszkasz XD. właściwie niewiem, ale się dowiem jak cię pisanie przerośnie. Xd |
|
|
|
Dodany dnia 2010-08-27, 15:46
|
|
Ja się zgadzam na to by Randkę w Ciemno ustawić grą forumową, ale prowadzącą nie będę. Nie chcielibyście usłyszeć pytań, które bym wymyśliła. Bo zawał murowany. xD Tam się pojawiają obecnie wszystkie moje beznadziejne twory xD 2.7.2014 - nowa notka, zapraszam? |
|
|
|
Dodany dnia 2010-08-27, 18:44
|
|
Walnij jedno jako prezentacje xDD | |
|
|
Dodany dnia 2010-08-28, 20:33
|
|
Milla lepiej nie, bo by mnie z forum wywalili,. Ale to już szczegół xD Tam się pojawiają obecnie wszystkie moje beznadziejne twory xD 2.7.2014 - nowa notka, zapraszam? |
|
|
|
Dodany dnia 2010-10-18, 17:57
|
|
Mów, mów robi się ciekawie XD | |
|
|
Dodany dnia 2010-10-18, 17:58
|
|
XD nikt Cię nie wywali, nie masz się czego obawiać XD też chętnie zobaczę co wymyślisz XD
|
|
|
|
Dodany dnia 2010-10-18, 19:51
|
|
Silent, bo one sie nie zorientowały... no Węglowodanie, nie napisze tego na głos! niech sie same domyślą o czym ja pisze! E... a to tu toczy sie jeszcze jakaś gra? kurcze, znowu offtop... no to ci pasuje eee... Ice Tea, i błagam nie mów mi że nie jestem oryginalna. Edytowane przez Lavender dnia 2010-10-19, 19:22 Bo wiesz, ona nie chciała podbijać świata, chciała by ktoś podbił go dla niej, owinął w wielką czerwoną kokardę i dał jej w prezencie.
Nie chciała wiele, ona jedynie chciała mieć wszystko. Chciała spokojnego życia, w którym bez przerwy będzie się coś działo. |
|
|
|
Dodany dnia 2010-12-26, 18:56
|
|
Oczywiście Lav. Ty w każdym temacie na tym forum jesteś oryginalna, ale to już szczegół. I... Nie mam pomysłu kogo by ci przypasować. Muszę pomyśleć. Jak wymyślę, to napiszę. *myśli, myśli...* Tam się pojawiają obecnie wszystkie moje beznadziejne twory xD 2.7.2014 - nowa notka, zapraszam? |
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-14, 15:55
|
|
Nelus-Tytankós XD ale mi się trafiło o.0 kogo by ci tu wybrać? mvhaha! Aqualad!! XD (Nela...wściekła jesteś? XD nie bij) I prosz o propozycję kogo dla mnie XD a kogo dla Issy ^ ^ Mvhaha! All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-14, 18:48
|
|
Do ciebie przynajmniej po avatarze pasuje Aquaman | |
|
|
Dodany dnia 2011-03-14, 18:56
|
|
A do Ciebie Meia <buahahaha>
'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
http://raven-mlod...g.onet.pl/ . ______________________________ "You say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you And you think there's not enough love And no one to give it to And you're sure you've hurt for so long You've got nothing left to lose So you say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you." |
|
|
Przejdź do forum: |