Co was najbardziej przeraża?
|
|
Dodany dnia 2010-10-04, 20:03
|
|
ja sie ostatnio boje trójek... i diagnostyki...
Bo wiesz, ona nie chciała podbijać świata, chciała by ktoś podbił go dla niej, owinął w wielką czerwoną kokardę i dał jej w prezencie.
Nie chciała wiele, ona jedynie chciała mieć wszystko. Chciała spokojnego życia, w którym bez przerwy będzie się coś działo. |
|
|
|
Dodany dnia 2010-10-05, 18:29
|
|
mnie przerazaja kibic pilkarscy, zgnile jablka w sklepie pry mojej szkole i taka jedna babka z drogerii ( gdyby ktos ja zobaczyl to by sie nie dziwil) | |
|
|
Dodany dnia 2010-10-05, 19:32
|
|
szpetota w drogerii zatrudnili?
Bo wiesz, ona nie chciała podbijać świata, chciała by ktoś podbił go dla niej, owinął w wielką czerwoną kokardę i dał jej w prezencie.
Nie chciała wiele, ona jedynie chciała mieć wszystko. Chciała spokojnego życia, w którym bez przerwy będzie się coś działo. |
|
|
|
Dodany dnia 2010-10-07, 19:15
|
|
Przerażają mnie muchy. Xd. (tak, zwykłe domowe muchy) | |
|
|
Dodany dnia 2010-10-07, 21:00
|
|
A mnie co przeraża...? *drapie się w głowę* Mam klaustrofobię Nie, bez przesady, nie taką straszną. Uwielbiam jeździć windą XD Ale za Chiny Ludowe i Japonię Cesarską nie wejdę do jakiegoś pudła i nie dam się w nim zamknąć. Żeby jeszcze tam było jakieś światło, ale w całkowitych ciemnościach zaczynam się dusić. Po prostu. I panikować. Gdy wracam w ciemnościach do domu, a zepsują się latarnie, podśpiewuję sobie po cichu, bo inaczej czuję się nieswojo XD |
|
|
|
Dodany dnia 2010-10-08, 10:26
|
|
Ja też trochę się boję ciemności ale próbuje to przezwyciężyć. wyobrażam sobie siebie z naleśnikami z syropem klonowym przed kominkiem | |
|
|
Dodany dnia 2010-10-08, 18:18
|
|
ja sie boje horrorów i ich po prostu nie ogladam bo mam schizy póxniej ze ktoś za mną chodzi |
|
|
|
Dodany dnia 2010-10-08, 19:06
|
|
A ja się właśnie boje wind. Naoglądałam się filmów, w których windy się psują, albo spadają xD | |
|
|
Dodany dnia 2010-10-09, 10:10
|
|
ja sie boje mojej facetki od biolcy, wyglada jak skrzyżowanie mopsa z neandertalczykiem... i gada jakby miała gwizdek w gardle
|
|
|
Dodany dnia 2010-10-12, 17:44
|
|
hahaha a gdybyś widziała moją dyrektorkę ! wysoka gruba w okusarach a krzyczy .... megafon | |
|
|
Dodany dnia 2010-10-12, 18:57
|
|
Ja się boję psów xdd. dużych. Jakoś nie mam do nich pewności. |
|
|
|
Dodany dnia 2010-10-18, 18:05
|
|
Z tymi większymi to fakt jakoś niepewnie się człowiek czuje, chwila niepewności i już pies patrzy spod byka co zwiększa ludzką niepewność. Myślę, że jakby się miało swojego dużego psa to jakoś inaczej podeszłoby się do sprawy | |
|
|
Dodany dnia 2011-03-21, 16:33
|
|
Boję się luster w nocy. Za dużo się filmów naoglądałam. -.-
Edytowane przez Meia dnia 2011-11-28, 15:37 All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-21, 16:50
|
|
Ty masz dziwne strachy | |
|
|
Dodany dnia 2011-03-21, 18:43
|
|
W każdym razie masz bardzo dziwne strachy. Hałasu to się boi mój pies | |
|
|
Dodany dnia 2011-03-21, 18:56
|
|
Ja się boję avatarów Zwinnego .
'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
http://raven-mlod...g.onet.pl/ . ______________________________ "You say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you And you think there's not enough love And no one to give it to And you're sure you've hurt for so long You've got nothing left to lose So you say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you." |
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-21, 18:57
|
|
I dobrze | |
|
|
Dodany dnia 2011-04-24, 13:42
|
|
Możliwość utraty wzroku. Zdecydowanie. | |
|
|
Dodany dnia 2011-04-24, 13:45
|
|
Ja póki nie stracę ręki albo wzroku pozostanę względnie szczęśliwy. No może nie samych tych rzeczy, tylko możliwości wykonywania pewnych czynności, bo np taki Steven Hawkins praktycznie jest warzywkiem a ile potrafi zrobić.
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-24, 13:45
|
|
Mięso. Tak, mięso i wszelkie podroby.
'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
http://raven-mlod...g.onet.pl/ . ______________________________ "You say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you And you think there's not enough love And no one to give it to And you're sure you've hurt for so long You've got nothing left to lose So you say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you." |
|
|
Przejdź do forum: |