Charakter
|
|
Dodany dnia 2015-03-10, 20:45
|
|
Mi tam się właśnie w TTGo bardziej podoba...
|
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-14, 18:21
|
|
Najbardziej podoba mi sie charakter Raven, jakby to określic.. jest kontrastowy,niejednolity, tak właściwie to jej charakter jest wielka zagadka, wydaje mi sie ze jej samej byloby to ciezko oszacowac,jest skryta w sobie mimo to przyjaciele zawsze moga na nia liczyc, chodz ona swoje problemy woli rozwiazywac sama. Ten Klejnot czyste zło zrodziło,
On w portal się przemieni... nadchodzi Władca, nadchodzi teraz, to koniec dla tej Ziemi... |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-14, 22:52
|
|
Uważam że najlepszy charakter ma Raven. Większość osób lubi ją za jej tajemniczość i skrytość. Choć wszyscy wiemy ,że na pierwszym miejscu stawia przyjaciół a nie siedzenie w swoim pokoju.
Ten Klejnot czyste zło zrodziło,
On w portal się przemieni... Nadchodzi władca, nadchodzi teraz, To koniec dla tej Ziemi... |
|
|
|
Dodany dnia 2015-09-12, 17:48
|
|
Raven jest mi najbliższa wiec ona ;d ale Bestia zawsze mnie rozśmiesza i za to go też doceniam. Robina charakteru za bardzo nie lubię. Cybek spoko a Gwiazdeczki zawsze mi szkoda ze sie tak wszystkim przejmuje :c |
|
|
|
Dodany dnia 2015-10-12, 00:43
|
|
Według mnie najlepszy charakter ma Cybuś jest inteligentny, odważny, lojalny, a mimo to nie jest sztywniakiem i umie się bawić, chociaż jest najstarszy z TT. | |
|
Przejdź do forum: |