Zniszcz marzenie
|
|
Dodany dnia 2010-03-09, 17:59
|
|
O smaku spleśniałej pizzy Dostaję się do "Milionerów" |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-09, 22:57
|
|
I nie dopuszczają Cię do gry, ze względu na niepełnoletniość. Znajduję nieznane dzieło daVinci'ego! |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-10, 17:06
|
|
Zniszczone tak, że nie widać, że to da Vinci je namalował Nasz pan od historii wyjeżdża na bardzo dłuuugi urlop (trwający do czasu, aż ja pójdę do liceum) |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-10, 17:51
|
|
Okazało sie, że będzie cie uczył przez całe liceum i jeszcze zamieszka u ciebie w domu. pobijam rekord świata w skakaniu na jednej nodze Bo wiesz, ona nie chciała podbijać świata, chciała by ktoś podbił go dla niej, owinął w wielką czerwoną kokardę i dał jej w prezencie.
Nie chciała wiele, ona jedynie chciała mieć wszystko. Chciała spokojnego życia, w którym bez przerwy będzie się coś działo. |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-10, 18:34
|
|
Okazuje się, że na tej nodze skakał już ktoś więcej razy. Znajduję portfel pełen pieniędzy |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-10, 18:43
|
|
Zabierasz go do domu, na jutro planujesz wielkie zakupy, rano się budzisz, a tu twój pies dobrał się do portfela, wyciągnął pieniądze i rozszarpał ;] Silent daje mi kwiat ;] Edytowane przez IceTea dnia 2010-03-10, 18:59 |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-10, 18:57
|
|
niestety kwiatek jest zwiędnięty, w niektórych miejscach zaczyna gnić a po chwili wyłazi z niego wstrętny robal. Wstaje wypoczęta, rześka i pełna chęci do pracy i nauki Edytowane przez Silent dnia 2010-03-11, 15:08 Bo wiesz, ona nie chciała podbijać świata, chciała by ktoś podbił go dla niej, owinął w wielką czerwoną kokardę i dał jej w prezencie.
Nie chciała wiele, ona jedynie chciała mieć wszystko. Chciała spokojnego życia, w którym bez przerwy będzie się coś działo. |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-11, 06:40
|
|
Przeciągam choć jednego fana pary R&S na R&R xD!! (to to dopiero jest marzenie XD) |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-11, 15:07
|
|
To co ja mam dwa zniszczyć? Ok wstaje wypoczęta, żeśka i pełna chęci do pracy i nauki Ale jest 5 minut po północy i ponieważ nie masz co ze sobą zrobić idziesz dalej spać Przeciągam choć jednego fana pary R&S na R&R xD!! Po głębszym przemyśleniu jednak stwierdza, że woli R&S Wystąpię w reklamie Twix, i będę krzyczał: CIASTKO! |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-11, 15:23
|
|
A zamiast ciebie w reklamie podłożą głos 7 letniego dzieciaka xD. Moja chemica zostaje przerobiona na trutkę na szczury. Edytowane przez Silent dnia 2010-03-11, 15:24 Bo wiesz, ona nie chciała podbijać świata, chciała by ktoś podbił go dla niej, owinął w wielką czerwoną kokardę i dał jej w prezencie.
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-11, 15:25
|
|
Ale na jej miejsce zatrudniają jeszcze gorszą! oO Dostaję w prezencie własny helikopter |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-11, 15:30
|
|
helikopter zabawke. udaje mi sie sklonować człowieka Bo wiesz, ona nie chciała podbijać świata, chciała by ktoś podbił go dla niej, owinął w wielką czerwoną kokardę i dał jej w prezencie.
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-11, 15:44
|
|
Stworzony przez ciebie klon żyje jedną sekundę Znajduję portal do innego świata |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-11, 15:48
|
|
Ktoś po drugiej stronie zamurował przejście Kosmici istnieją i mianują mnie ambasadorem Ziemi na swojej planecie |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-11, 15:53
|
|
Panują tam takie warunki (brud, smród i powietrze, które składa się w 100% z czadu), że po 2 tygodniach nie wytrzymujesz i wracasz na Ziemię, a kosmici odbierają to jako zniewagę. Zostajesz zwolniony Dostaję 7-milowe buty |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-11, 15:58
|
|
I są dla ciebie za ciężkie. Zaczynam mieć różowe odrosty. Edytowane przez Silent dnia 2010-03-11, 16:00 Bo wiesz, ona nie chciała podbijać świata, chciała by ktoś podbił go dla niej, owinął w wielką czerwoną kokardę i dał jej w prezencie.
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-11, 15:59
|
|
Okazuje się, że to pleśń i musisz zgolić włosy. oO W miesiąc udaje mi się nauczyć chińskiego i dostaję całą "Wędrówkę na Zachód"! (U nas przetłumaczyli tylko 30 rozdziałów na 100, albo i mniej) Edytowane przez Silent dnia 2010-03-11, 15:59 |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-11, 16:11
|
|
...Po japońsku Nabywam umiejętność teleportacji XD |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-11, 16:13
|
|
tylko że nie trafiasz tam gdzie chcesz. zamieniam sie ciałami z supermodelką Bo wiesz, ona nie chciała podbijać świata, chciała by ktoś podbił go dla niej, owinął w wielką czerwoną kokardę i dał jej w prezencie.
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-11, 16:15
|
|
No to nie zniszczyłaś na szczęście XD japoński trochę umiem, a czytanie z kanji i tu i tu tak samo wygląda. Zniszczenie do poprawy XD A co do Twojego: Niestety umiesz się teleportować tylko w jedno miejsce - gabinet dyrektora w Twojej szkole XD |
|
|
Przejdź do forum: |