Co zrobisz, gdy...
|
|
Dodany dnia 2011-11-15, 19:16
|
|
Zacznę się ogromnie cieszyć, gdyż powrót tytanów na anteny naszych telewizorów to wielka uciecha, dla fanów tytanów! Co zrobisz, gdy zaczniesz uczyć się czegoś wieczorem, a nagle braknie prądu i nie będzie go aż do rana? |
|
|
|
Dodany dnia 2011-11-15, 19:18
|
|
Oleję, jak zawsze, gdy mam się uczyć xD Co zrobisz, gdy twoją ulubioną kreskówkę zdejmą z anteny? Hush child, the darkness will rise from the deep
And carry you down into sleep. ~Heather Dale, Mordred's Lullaby Wstąp w moje ciemności... http://projekt-gr...g.onet.pl/ ŻELKI! |
|
|
|
Dodany dnia 2011-11-15, 19:19
|
|
Podam do sądu! xD Co zrobisz, gdy zjem Ci ostatniego cukierka na świecie? |
|
|
|
Dodany dnia 2011-11-15, 19:33
|
|
Dorobię cukierki xD A i tak wolę Nutellę xD Co zrobisz, jeśli wszystkie zapasy cukru na świecie zostaną wyczerpane i nie będzie więcej żadnych słodyczy? Hush child, the darkness will rise from the deep
And carry you down into sleep. ~Heather Dale, Mordred's Lullaby Wstąp w moje ciemności... http://projekt-gr...g.onet.pl/ ŻELKI! |
|
|
|
Dodany dnia 2011-11-15, 21:03
|
|
Wymorduję co do joty a później karzę posadzić trzciny ( cukier trzcinowy to też cukier Dobra, nie przemyślałam tego xD Co zrobisz, kiedy okarze się że ktoś, kto wydaje się być miłym, wcale taki nie będzie? Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2011-11-26, 13:08
|
|
Pokłócę się z nim i będę go ignorować. Co zrobisz kiedy wrzucę cię do czekoladowej rzeki? (Tak. Wiem. Zrytej bani ciąg dalszy!) All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2011-11-26, 14:33
|
|
Wyżłopię całą czekoladę Yeach i nie będzie litości! Co zrobisz, jeśli ktoś zabije twojego kota psa, czy co tam masz? XDD (ja pieprzę jak mi odwala dzis ) |
|
|
|
Dodany dnia 2011-11-26, 14:46
|
|
Zabije winowajcę. Co zrobisz, kiedy szynszyl odgryzie ci kable przy lodówce? Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2011-11-26, 17:47
|
|
nic, będę ratować jedzenie ;D Co zrobisz kiedy ktoś włamie ci się do konta na onecie i pozmienia dosłownie całą treść i wygląd bloga? |
|
|
|
Dodany dnia 2011-11-27, 10:17
|
|
Bić i zabić xD Co zrobisz, kiedy dorwę patelnię i zacznę walić nią na oślep? Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2011-11-27, 11:43
|
|
Będę uciekać...X__X Co zrobisz kiedy zacznę pisać nową notkę na blogu? (Uciekaaaać! XDDD) All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2011-11-27, 11:57
|
|
Byłoby wspaniale ;D Co zrobisz gdy na twoich oczach człowiek skoczyłby z 3 pietra i poleciał jak ptak ? |
|
|
|
Dodany dnia 2011-11-27, 14:01
|
|
Wytrzeszczyłabym oczy ,wyszła po aparat i zastanowiłabym się czy nie skoczyć za nim ,ale po chwili namysłu zrezygnowałabym. Co zrobisz kiedy w domu wyłączą ci prąd? All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2011-11-27, 16:49
|
|
Zapalę świeczkę i przy okazji spalę pół Podkarpacia xD Co zrobisz, kiedy napiszę coś na rohkea.bloog.pl? Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2011-11-27, 18:06
|
|
Od razu wpadnę przeczytać. Co zrobisz, kiedy przez przypadek skasuje Ci się blog? |
|
|
|
Dodany dnia 2011-11-27, 18:41
|
|
Mówi się trudno Co zrobisz, gdy zgubisz się w lesie? |
|
|
|
Dodany dnia 2011-11-27, 20:22
|
|
Zacznę piszczeć żeby spłoszyć wszystkie żywe istoty w promieniu paru kilometrów. Co zrobisz kiedy do twojego pokoju przez okno wejdzie Slade? (Zryta bania XD) All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2011-11-27, 20:41
|
|
Popatrzę na niego i wyrzucać górą samą drogą, którą wszedł. Co zrobisz, jeśli okazałabym siędiabłem, zamieniła się w niego i zaczęłabym mordować wszystkich dookoła (co ta chemia robi z człowiekiem...)? Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2011-11-27, 21:05
|
|
Zaczęłabym piszczeć. (A wiedz ,że mój pisk jest wyjątkowo skuteczny na każde stworzenie.) Co zrobisz kiedy dostaniesz czkawki? (Wiem. Ale co ja poradzę na to?) All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2011-11-28, 10:41
|
|
Przez chwilę śmieję się na przemian czkając jak pijak (naprawdę mam takie czkawki ^ ^) a później zatykam buzię i staram się nie oddychać aż przejdzie. Co zrobisz gdy staniesz się niewidzialna/y na zawsze? |
|
|
Przejdź do forum: |