Oceniamy... Podpis ;)
|
|
Dodany dnia 2011-12-27, 22:24
|
|
Haha. Wasze rozmowy są genialne
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-12-27, 23:07
|
|
Twój jest taki... Fioletowo-zielony xD
Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-02-20, 10:38
|
|
Spoko podpis. Przypuszczam ze to czerwone to fragment piosenki Skilletów XD Ładny
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-02-20, 14:24
|
|
Podoba mi się, taki stonowany, nie razi | |
|
|
Dodany dnia 2012-02-20, 16:59
|
|
Twój też - spokojny, nie drażni oczu (w przeciwieństwie do mojego)
The makers of Azarath and Metrion are proud to introduce ...
ZINTHOS. New and improved Zinthos gives you exactly what you need, exactly when you need it. And because it's blue, Zinthos goes with everything. Zinthos isn't right for everyone and may cause bloating, cramping, hair loss, disturbing visions, fits of rage, and the growth of additional eyes. Children under three should not be exposed to Zinthos. Do not get Zinthos wet, and never feed it after midnight. If you experience trouble meditating, stop saying "Zinthos" and consult your ancient scrolls immediately. New blue Zinthos! |
|
|
|
Dodany dnia 2012-03-12, 14:36
|
|
Co ty gadasz, Twój jest świetny! Bardzo mi się podoba Bardzo fajny pomysł, podoba mi się
W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca.
Młodzi Tytani <3 Robin Gwiazdka ;O ;[ Bestia Raven Cyborg 8P Zapraszam! www.pamietnik-kos...og.onet.pl www.spokojne-zyci...og.onet.pl |
|
|
|
Dodany dnia 2012-03-12, 14:54
|
|
Osobiście lubię stonowane kolory, ale ty sobie je ładnie przyporządkowałaś do Tytanów razem z emotkami, co daje taki fajny efekt. Ogólnie pomysłowo i tytanowo | |
|
|
Dodany dnia 2012-03-12, 15:07
|
|
W twoim nie podoba mi się kolor zielonego (lubię fluorestycyjne xD)
|
|
|
Dodany dnia 2012-03-12, 16:14
|
|
Nie czasem fluorescencyjne? Ja zaś przeciwnie. Twój jest ok, stonowany, taki jaki lubię. |
|
|
|
Dodany dnia 2012-03-12, 16:58
|
|
Podpis ładny, nie ma do czego się przyczepić. Osobiście tylko bym go kapkę...ożywiła Ale to już kwestia tego, jakie kto lubi kolory, czyż nie?
The makers of Azarath and Metrion are proud to introduce ...
ZINTHOS. New and improved Zinthos gives you exactly what you need, exactly when you need it. And because it's blue, Zinthos goes with everything. Zinthos isn't right for everyone and may cause bloating, cramping, hair loss, disturbing visions, fits of rage, and the growth of additional eyes. Children under three should not be exposed to Zinthos. Do not get Zinthos wet, and never feed it after midnight. If you experience trouble meditating, stop saying "Zinthos" and consult your ancient scrolls immediately. New blue Zinthos! |
|
|
|
Dodany dnia 2012-03-14, 16:19
|
|
Taki... emm... Kolorkowy xP?
|
|
|
Dodany dnia 2012-03-14, 20:44
|
|
Podpis... intrygujący Kolorki super I ZNOWU nowy avatar - a jeszcze się nie nacieszyłam tym starym.. -.- Czy tylko ja mam świra, czy to jest twarz Jinx? The makers of Azarath and Metrion are proud to introduce ...
|
|
|
Dodany dnia 2012-03-14, 20:54
|
|
Stary był paskudny- czekaj, aż skończę malować Invin Tak, to jest Jinx Wypowiedziałam się wcześniej na temat twojego podpisu Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-03-15, 15:01
|
|
Podpis For wymiata Kolory jak najbardziej trafione
W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca.
Młodzi Tytani <3 Robin Gwiazdka ;O ;[ Bestia Raven Cyborg 8P Zapraszam! www.pamietnik-kos...og.onet.pl www.spokojne-zyci...og.onet.pl |
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-26, 21:24
|
|
Jak dla mnie, to właśnie za dużo kolorków
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-26, 21:27
|
|
Jeśli chodzi o kolory, to dobrze dobrane... O treść się nie czepiam, bo nie umiem ang. ;D
- Rex!
- Hau! - Chcę pić! - Wody? - Nie, wódki! |
|
|
|
Dodany dnia 2012-07-14, 21:25
|
|
5/10 Bo wyliczanka, a nie cytacik jakiś fajny... Za to z marszu można wiedzieć, co oglądasz ^_^ (Storm Hawks! <3) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-07-29, 14:01
|
|
Może nie będę oceniał, tylko się podzielę małą obserwacją. Cytaty są tak powszechne, że aż oklepane. Za to cytaty dotyczące Batmana, nie ważne jak oklepane i tak sieją pomiot (cokolwiek to znaczy).
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-07-29, 14:10
|
|
Ja nie wiem, czy się już na temat Twojego podpisu wypowiadałam, a jeśli tak, to nic nie dodaję. Niezmienny... Ale przynajmniej teraz pasuje do Avka. Tylko trochę tęsknię za Czerwonym Silentem Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-07-29, 14:56
|
|
Czemu? Czerwony lepiej wyglądał?
|
|
|
Przejdź do forum: |