Powód do szczęścia
|
|
Dodany dnia 2011-06-19, 11:07
|
|
Zrobiłam wczoraj sesję, z której jestem bardzo zadowolona. W tym sensie, że... wyszło mi to, co chciałam, żeby wyszło. Nie spodziewałam się. I bardzo się cieszę, bo od pół roku się zadręczam i wreszcie jakoś jest. I zapowiada się współpraca z projektantką. Nie chcę zapeszać, ale... no, cieszę się. To znaczy, że posuwam się do przodu, choć odrobinę. |
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-21, 20:17
|
|
Dostałam ""święte kredki""(kredki akwarelowe od koh-i-nhoor) | |
|
|
Dodany dnia 2011-06-21, 20:22
|
|
W czwartek wyjeżdżam na wakacje
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-21, 20:23
|
|
a ja w sob. na kolonie | |
|
|
Dodany dnia 2011-06-21, 21:09
|
|
Nowa Raven, pozazdrościć Ja moje traktuje z taką czcią xD uwielbiam je. Miła, fajna i owocna sesja za mną, jutro zakończenie roku a w piekarniku robi się pizza! |
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-22, 07:20
|
|
Napisałam już wstęp do notki Coś ruszyło nareszcie. Szkoda,że mam dylemat czy aby nie podzielić tego opowiadania. Jak podzielę to tylko dlatego żeby nie było za długie, ale najchętniej nie dzieliłabym bo jedna część ma związek z drugą i potem pozbawie oba sensu. -.- Pfff. 'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
http://raven-mlod...g.onet.pl/ . ______________________________ "You say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you And you think there's not enough love And no one to give it to And you're sure you've hurt for so long You've got nothing left to lose So you say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you." |
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-22, 08:44
|
|
zakończenie! XD czwartkowy przyjazd bratanicy. : > |
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-23, 19:05
|
|
bo sobie pobiegałam. trochę za daleko jak na 1 raz i za duży wysiłek , ale lajcik xD i chyba zacznę to robić codziennie.
'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
http://raven-mlod...g.onet.pl/ . ______________________________ "You say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you And you think there's not enough love And no one to give it to And you're sure you've hurt for so long You've got nothing left to lose So you say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you." |
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-23, 19:18
|
|
Wakacje! Wyjazd nad jezioro!;DD
"I'm gonna use you and abuse you.
I'm gonna know what's inside. Gonna use you and abuse you. I'm gonna know what's inside you." http://we-are-one...g.onet.pl/ |
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-23, 19:54
|
|
Jutro mam całkowicie wolne, nigdzie nie jadę, nic, i mogę się skupić na rzeczach dla mnie ważnych. | |
|
|
Dodany dnia 2011-06-24, 15:58
|
|
Zgadzam się z tym powyżej. Nikogo nie muszę słuchać,zupełnie odcinam się od rzeczywistości i robię wszystko co dla mnie najważniejsze:)) | |
|
|
Dodany dnia 2011-06-24, 20:09
|
|
Nadzieja! Nadzieja nadzieja nadzieja nadzieja nadzieja... uh! <to bardziej desperacja niż radość, ale co tam> |
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-27, 21:02
|
|
kończę pisać 1 część notki na raven-mlodzi-tytani Yeah.
'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-27, 23:25
|
|
Taaaaaaaaaaak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Powód do szczęścia nad tym postem |
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-28, 15:36
|
|
Skończyłam segregować moje szkolne szpeje XD Trafiłam przy okazji na kartkę, gdzie mój kolega z VI klasy został nazwany "sowią wypluwką" O.o
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-29, 23:08
|
|
Własnoręcznie wypracowałem zaliczenia dla 20 osób z oceną 5 z dwóch przedmiotów i czekam na nagrodę XD
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-30, 13:19
|
|
Masz brawa (bije brawa) Nauczyłam mamę odmiany "to be" po angielsku |
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-30, 13:47
|
|
Już tylko kilka wpisów dzieli mnie od oddania indeksu.
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-07-01, 15:09
|
|
Wczoraj wykładowca powiedział mi, że nie zaliczyłem egzaminu, a dzisiaj jak się byłem spytać o poprawę okazało się że przeczytał nie moje oceny i mam zdane . Także już mam sesję zaliczoną
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-07-01, 21:15
|
|
Właśnie przed chwilą znalazłem dychę za biurkiem...sprzątanie RLZ!! | |
|
Przejdź do forum: |