Young Justice
|
|
Dodany dnia 2011-10-24, 11:53
|
|
Albo właśnie tak mieliśmy myśleć. Dla mnie to są główni podejrzani. A na pewno nie chodziło o skierowanie podejrzeń, bo byłoby to bardziej wyraźne, raczej właśnie to była subtelna szansa dla widzów, moim zdaniem.
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-10-25, 17:32
|
|
Z mojego punktu widzenia Sphere może być tym szpiegiem, ale nadal nie widzę jakiegokolwiek powiązania szpiegostwa z Wilkiem. Zwierzak był kontrolowany przez obroże i jak widać po zdjęciu jej przywiązał się do Superboya i reszty drużyny. Mógłby być groźny gdyby z powrotem aktywowano obroże, albo coś innego. | |
|
|
Dodany dnia 2011-11-05, 12:05
|
|
Właśnie jestem po obejrzeniu "Failsafe" i muszę przyznać, że to genialny odcinek. W znakomity sposób przedstawiono całą fabułę. Mieliśmy dobrą okazję do głębszego poznania postaci obserwując ich reakcje w trudnych dla nich chwilach. Bohaterowie uporali się z własnymi emocjami, każdy na swój sposób. Podczas walki z kosmitami cel był tylko jeden - pokonać wroga i uratować Ligę. Szczerze mówiąc nie spodziewałem się takiego finału. Wolałbym zobaczyć większą ilość walki i akcji. Nie żałowałbym gdyby epizod rozdzielono na kilka części. Szczególnie występ wojska i innych bohaterów wskazywał na wspaniałą walkę. Nie znaczy to jednak, że było nudnie. Wręcz przeciwnie - zakończyło się w bardzo ciekawy sposób. Myślę, że dla każdego z nas zaskakujący. Nie wiem jak u Was, ale cechy tego odcinka sprawiły, że Failsafe powędrował na sam szczyt w moim rankingu, przebijając tym samym "Terrors" i "Targets" ![]() PS. Dodam jeszcze, że nieco przeszkadzał odwrócony obraz, ale to już kompletnie nie ma związku z wykonaniem. Gdy znajdę normalny obraz natychmiast go zastąpię. No i już niedługo będziemy mogli również pobrać polskie napisy do odcinka ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2011-11-16, 14:44
|
|
Teraz tylko pozostaje się dowiedzieć kto jest szpiegiem. Trudno byłoby trafić w dziesiątkę, bo jak wiemy ani Red Tornado ani zwierzaki (Sphere, Wolf) nie są "kretami". Tak więc według mnie zostały dwie opcje: - szpieg to członek Justice League lub Young Justice - "kreta" po prostu nie ma, a podana przez niego informacja miała na celu rozbicie młodej drużyny A wy jak myślicie? |
|
|
|
Dodany dnia 2011-11-16, 18:00
|
|
Moim zdaniem "kreta" rzeczywiście może nie być, a ta akcja z Tornado (tak jak chyba już wspomniał ktoś wyżej) miała nas tylko wprowadzić w błąd. | |
|
|
Dodany dnia 2011-11-16, 18:14
|
|
A moim zdaniem kretem może się okazać Artemis, co jest najbardziej prawdopodobną opcją teraz, bo w końcu ona ma sekret przed resztą i pewnie dlatego, że ma poczucie winy nie chce przyznać, że jest córką Sportsmastera.
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-11-16, 18:22
|
|
Moim zdaniem ciężko by było ją o to teraz podejrzewać, ale może po Secrets będziemy mieli bardziej rozjaśnioną ideę. | |
|
|
Dodany dnia 2011-11-16, 18:38
|
|
Mi chodzi o to, że ona nawet może nie być szpiegiem, ale Sportsmaster mógł ją wykorzystać, jako środek do zasiania nieufności w drużynie.
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-11-16, 19:43
|
|
Aha. Teraz no tak, zgadza się. Chociaż wydaje mi się, że pod koniec odcinka Terrors* Światło również wspominało o szpiegu... *Terrors, Revelation nie jestem pewny. W każdym razie jeden z tych tytułów. Edytowane przez Zwinny dnia 2011-11-17, 14:49 |
|
|
|
Dodany dnia 2011-11-16, 20:55
|
|
Może mają na nią jakiegoś haka, o którym jeszcze nie wiemy i myślą, że im ulegnie.
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-11-17, 18:00
|
|
Możliwe, jednak uważam, że "kret" dobrowolnie współpracuje ze Światłem. | |
|
|
Dodany dnia 2011-11-19, 15:26
|
|
Co myślicie o ostatnim odcinku Secrets (już dodany na serwis)? Mi się podobał i w sumie fajnie, że kolejny raz pojawia się Zatanna ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2012-04-19, 18:31
|
|
A ja sobie czytam streszczenia z "Heros Movies" i powiem Wam ze pod wrażeniem jestem. Nie oglądam, bo bym wieki czekała aż się załaduje, nie na ten net to jest (BTW on jest właśnie tak jakby osiedlowy, a poza tym mam skomplikowana sytuacje z tym. Ja się w ogóle cieszę że mam neta, choć prędkość potrafi dobić.). Ale fabula jest świetna. Nie wiem czy już są te odcinki na serwisie, ale przeczytałam streszczenie tego w którym się wyjaśnia kto jest szpiegiem itd. Super. Przy okazji się dowiedziałam, ze matka Bestii ma na imię Marie a to mi jest potrzebne akurat XD Cudownie że to puszczą w Polsce, ale żeby było ciekawiej to ja już wtedy nie będę mieć Cartoon Network ![]() ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2012-04-19, 18:36
|
|
Na serwisie teraz brakuje tylko jednego odcinka, ale niedługo go wstawię też. Moja rada - włącz i zostaw, żeby się załadowało (zapauzowane) i po jakimś czasie wróć, żeby obejrzeć całość załadowaną.
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-04-19, 19:49
|
|
Mam nadzieję, że szybko go wstawisz bo z chęcią pooglądam. A obejrzenie odcinka z New Teen Titans to już dla mnie coś xD | |
|
|
Dodany dnia 2012-04-20, 14:32
|
|
Wstawię jutro, a może jeszcze dzisiaj i tak fajnie, bo już mamy praktycznie komplet. Połączony z 20.04.2012 15:17:54: Wstawiłem, także już całość można oglądać. Miłego seansu ![]() Połączony z 20.04.2012 15:46:04: Nawet lepiej, znalazłem kilka z napisami PL ![]() Edytowane przez Silent dnia 2012-04-20, 15:46 |
|
|
|
Dodany dnia 2012-04-20, 17:57
|
|
I jest git ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2012-04-21, 01:36
|
|
Nie mam pojęcia ![]() ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2012-04-29, 15:47
|
|
I za nami jest cały pierwszy sezon. Jak go oceniacie, co Wam się w nim podobało i jakie były najlepsze momenty? Oraz co myślicie o wszystkich tych zmianach w sezonie Invasion? | |
|
|
Dodany dnia 2012-04-29, 17:59
|
|
Pierwszy sezon był arcygenialny. Świetne postacie, ciekawe wątki, sporo niespodzianek. O drugim sezonie powiem tyle - zobaczymy co będzie, ale dla mnie jedno jest pewne - nie zostawią tylu niedopowiedzeń po pierwszym. Wilk i ta kula motor były w zasadzie niepotrzebne. Masa niedokończonych wątków. Pairingi, które dopiero się rozwijały. Serio śmierdzi tu na kilometr alternatywną rzeczywistością. Na bank dopiero wszystkiego się dowiemy. |
|
|
Przejdź do forum: |