Ankiety
|
|
Dodany dnia 2015-05-10, 22:11
|
|
D. Nie wiem. Nigdy chyba nie próbowałem. Wracasz późno do domu i jesteś bardzo, bardzo zmęczony/-a: A. Kładę się spać bez ściągania ubrań i mycia. B. Ściągnę ciuchy, ale myć się nie będę. C. Jasne, że umyję się przed snem. D. Pójdę się napić kawy i posiedzę jeszcze przed telewizorem. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-10, 22:56
|
|
Jeśli naprawdę jestem padnięta, to nawet A. I wtedy prysznic z rana. Jak przy tym jesteśmy, to: Kiedy myjesz włosy? A. Rano, zwykle dlatego, że wieczorem nie mam siły na to. B. Po południu, że na wieczór mieć to z głowy (i to dosłownie). C. Wieczorem. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-10, 23:11
|
|
A. Rano, zwykle dlatego, że wieczorem nie mam siły na to. Właściwie to dlatego, że w nocy strasznie mi się przetłuszczają. Gdy ktoś częstuje cię kawałkiem ciasta, które okazuje się niesmaczne i pyta się czy ci smakuje. A. Powiem, że jest pyszne jak tylko uda mi się wyprostować usta. B. Uśmiechnę się tylko i skinę głową. C. Powiem, że jest ochydne. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-11, 14:45
|
|
B. Uśmiechnę się tylko i skinę głową. Nie umiem mówić prawdy wtedy, kiedy wiem, że to komuś zrobi przykrość. No chyba, że wiem o jakimś wypadku czy śmierci, to takich spraw się nie ukrywa. Lubisz pomidorową? A. Nie B. Nawet, nawet ___a. z ryżem ___b. z makaronem C. Tak ___a. z ryżem ___b. z makaronem (Można wybrać i a. i b. ) |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-12, 21:58
|
|
C.a i C.b Uważam, że każdy powinien wyglądać i ubierać się... A. ... tak, aby się nie wyróżniać wśród innych. B. ... tak jak lubi, ale nie wyróżniając się zbyt mocno. C. ... tak jak lubi, ale nie w sposób obraźliwy dla innych. D. ... tak, aby się dobrze czuł, bez względu na innych. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-12, 22:34
|
|
D. ... tak, aby się dobrze czuł, bez względu na innych. Kupując ubrania: A. Kupuję, co wpadnie mi w oko. B. Od czasu do czasu kupię coś, co wpadnie mi w oko, jednak zazwyczaj szukam tego, po co przyjechałem/-am. C. Szukam tego, po co przyjechałem/-am. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-12, 23:53
|
|
C. Szukam tego, po co przyjechałem/-am. Zdarza ci się drzemać w środku dnia? A. Bardzo często. B. Czasami. C. Rzadko. D. Prawie wcale. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-13, 07:52
|
|
A. Bardzo często. (Jeśli jestem cały dzień w domu) Zdarza ci się, że nie wiesz, od czego zacząć przy natłoku obowiązków? A. Oczywiście. B. Zdarza. C. Raczej nie mam z tym problemu, jestem zorganizowany/-a. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-13, 10:29
|
|
C. Raczej nie mam z tym problemu, jestem zorganizowany/-a. Drogę zachodzi tobie wściekły pies, który warczy, szczerzy zęby i nie boi się podchodzić. Co zrobisz? A. Zamrę ze strachu. B. Zacznę krzyczeć o pomoc. C. Ucieknę. D. Wskoczę na pobliską przeszkodę, aby pies mnie nie dosięgnął. E. Postaram się go wyminąć. F. Przegonię go. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-13, 15:36
|
|
E. Postaram się go wyminąć. Krzykiem tylko pogorszy się sprawę. Łatwiej wg ciebie jest: A. Schudnąć B. Przytyć C. Nie mam zdania... |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-13, 16:06
|
|
C. Nie mam zdania... Chociaż ja mam problemy z nabraniem masy. Znajdujesz na chodniku banknot 200-złotowy. Jaka jest twoja reakcja? A. Taniec radości. B. Szczery uśmiech. C. Niepokój o osobę, która zgubiła banknot. D. Zmartwienie się o to, że przydarzy się zaraz jakieś znaczące nieszczęście. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-13, 18:52
|
|
D. Zmartwienie się o to, że przydarzy się zaraz jakieś znaczące nieszczęście. Rysunek: Tutoriali czego najczęściej szukasz? A. Sporządzania teł B. Anatomii/sylwetek w różnych pozycjach C. Rysowania mangi D. Kolorowania postaci E. Kolorowania różnych obiektów (generalnie) F. Inne (Co?) |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-14, 10:04
|
|
Nie jestem aż tak zaawansowany w rysowaniu i trudno o czas, aby podwyższyć swoje umiejętności w tym zakresie, więc: B. Anatomii/sylwetek w różnych pozycjach. E. Obsługa programu do rysowania. Często szukasz nowych wykonawców/utworów do słuchania? A. Tak, zdarza mi się natrafić na jakiś fajny utwór, a potem szukam innych ciekawych kawałków tego samego wykonawcy. B. Dzielę się muzyką z moimi znajomymi. W ten sposób wzbogacam swoje zasoby. C. Nie specjalnie. Jak coś znajdę to ściągnę ten kawałek i tyle. D. Mam ściśle ustalone jakich wykonawców słucham. E. Nie pasjonuję się aż tak muzyką. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-14, 14:07
|
|
A. Tak, zdarza mi się natrafić na jakiś fajny utwór, a potem szukam innych ciekawych kawałków tego samego wykonawcy. Śpieszy/Śpieszyło ci się do dorosłości? A. Tak, myślę, że to najlepszy etap w życiu B. Może tylko dlatego, że na tym etapie mogę/będę mógł/mogła robić to, na co mam ochotę C. Nie. Najmłodsze lata to najlepszy okres w życiu D. Absolutnie. Nie zamierzam porzucić wszystkiego, co robię do tej pory. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-14, 15:01
|
|
C. Nie. Najmłodsze lata to najlepszy okres w życiu. Ale już się skończył. Czas dorosnąć. Gdybym miał/-a otrzymać drobny prezent, chciałbym/-ałabym, aby było to: A. Kosmetyk B. Biżuteria C. Odzież D. Coś związanego z moimi pasjami E. Słodkości |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-14, 15:41
|
|
D. Coś związanego z moimi pasjami Do mojego pokoju... A. ... wchodzi każdy kiedy chce i po co chce. B. ... każdy wchodzi tylko za moim pozwoleniem. C. ... nikt nie ma wstępu. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-14, 16:38
|
|
Kiedyś, gdy mieszkałem w poprzednim domu było A, potem B/C. Obecnie dzielę pokój z bratem, trudno więc, żeby to było coś innego niż A. Dlatego lubię wychodzić z domu. Gdy nauczyciel postanawia zmienić formę zaliczenia z pisemnej na ustną bez wyraźnego powodu, pomimo tego, że wcześniej uzgodniona z nim była forma pisemna: A. Protestuję najgłośniej. B. Wspieram głosy sprzeciwu. C. Siedzę cicho. D. Obojętnie. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-14, 21:05
|
|
C. Siedzę cicho. I tak nic nie zdziałam. Kiedy źle się czujesz: A. Rezygnuję ze wszystkich swoich planów na dany dzień, na rzecz leżenia w łóżku. B. Rezygnuję tylko z tego, czego nie będę mógł/mogła w stanie zrobić. C. Nie rezygnuję z niczego. Nic nie przysłoni mi moich planów. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-14, 21:09
|
|
C. Nie rezygnuję z niczego. Nic nie przysłoni mi moich planów. Gdy rysuję, zdarza mi się: A. ... popełnić błąd, który sprawia, że muszę sporo czasu poświęcić na poprawki B. ... zasnąć C. ... zrobić wiele rzeczy w międzyczasie D. ... narysować coś zupełnie innego |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-14, 21:57
|
|
Właściwie: A. ... popełnić błąd, który sprawia, że muszę sporo czasu poświęcić na poprawki łączy się w moim przypadku z: D. ... narysować coś zupełnie innego Rysowałam postać do pasa, skończyło się na portrecie, jako nowym rysunku. Co ciekawe, sylwetka była w porządku. Zwyczajnie usta mi nie wychodziły i to mnie skłoniło do rysowania od nowa. Brakuje ci towarzystwa? A. Tak. B. Kiedyś owszem, teraz wszystko mi jedno. C. Trochę. D. Nie. |
|
|
Przejdź do forum: |