Co zrobisz, gdy...
|
|
Dodany dnia 2015-03-21, 18:12
|
|
Wyjrzę przez wizjer, żeby zobaczyć co się stało. Jeśli tylko ktoś się wygłupiał wrócę do przerwanego wcześniej zajęcia. Jeśli komuś dzieje się krzywda wyjmuję telefon i dzwonię pod 999 lub 997 w zależności od potrzeby. Jeśli to jakiś wypadek np. ktoś spadł ze schodów staram się pomóc. Jakie masz plany na nadchodzący tydzień? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-21, 18:36
|
|
Kupić laptop i wznowić prace nad swoimi pomysłami. Co zrobisz gdy wygrasz milion dolarów? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-21, 20:08
|
|
Część oddam na Kościół dla biednych. Większość pozostałej kwoty dam mamie z prośbą o założenie lokaty. Sobie kupię nowy laptop, grę Wiedźmin 3 Dziki Gon oraz tyle książek, że nie zmieszczą mi się w pokoju. Co zrobisz gdy okaże się, że twój/twoja najlepszy/najlepsza przyjaciel/przyjaciółka obgaduje cię za twoimi plecami? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-21, 20:24
|
|
Robię to samo. Co zrobisz gdy wifi się zepsuję? Mion ... jezu jaką dałam głupią nazwę xD
|
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-21, 20:55
|
|
Nie pisz nawet o takich rzeczach!!! A na poważnie-najpierw wpadam na krótki moment w rozpacz, następnie dochodzę jednak do wnoisku, że to jeszcze nie koniec świata i biorę się za czytanie jakiejś książki. Co zrobisz gdy dowiesz się, że przyjeżdża do ciebie znienawidzony kuzyn/kuzynka/inny krewny i będziesz zmuszony/zmuszona dzielić z nim pokój? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-21, 23:16
|
|
Nie maja takiej mozliwosci. Załóżmy ze mieszkam z rodzicami czy mam swoje mieszkanie, mimo wszystko iż jestem samodzielna to co zrobie zaraz rodzina czepia sie o to rodzicow wiec zeby nie mieli problemow staram sie zachowywac grzecznie i nie mowic tego co mam na mysli Co zrobisz ,gdy w szkole/ w pracy pękną Ci spodnie i zrobi sie spora dziura tuż pod pośladkiem ? Ten Klejnot czyste zło zrodziło,
On w portal się przemieni... nadchodzi Władca, nadchodzi teraz, to koniec dla tej Ziemi... |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-21, 23:55
|
|
Jeśli mam sweter zawiązuję go sobie na biodrach tak żeby nie było widać dziury. Jeżeli nie mam, ani nie mogę od nikogo pożyczyć to nie mam wyboru i czekam w szatni do końca przerwy, a potem biegnę do domu. W takiej sytuacji wizerunek jest moim zdaniem ważniejszy niż lekcje. Co zrobisz gdy okaże się, że będąc samemu w innym mieście zgubiłeś portfel i nie masz pieniędzy na powrót do domu (zakładając,że zamierzasz wrócić pociągiem lub autobusem)? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-22, 12:39
|
|
(Przeważnie kupuję od razu dwa bilety w tę i z powrotem. ) Zadzwoniłabym, żeby ktoś po mnie przyjechał z zapasem kasy. Co zrobisz, gdy będziesz akurat na plaży i dowiesz się o nadciągającym tsunami? "- (...) Uczymy się z tym żyć. Lecz jeśli to jest bohaterstwo, to dlaczego czuję się taka zbrukana? - Ponieważ jesteś tutaj. (...) Bohaterstwo jest czymś, czego gdzieś daleko dokonuje ktoś inny. W osobistym odczuciu jest tragedią." |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-22, 12:52
|
|
pewnie jak wszyscy zaczęła bym uciekać aby być jak najdalej od plaży Co byś zrobił gdyby twoja ulubiona serialowa postać umarła? Ten Klejnot czyste zło zrodziło,
On w portal się przemieni... Nadchodzi władca, nadchodzi teraz, To koniec dla tej Ziemi... |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-22, 15:08
|
|
Popadłabym w rozpacz, a potem się ogarnęła. Co zrobisz gdy wszystkie mity staną się z dnia na dzień prawdziwe? Mion ... jezu jaką dałam głupią nazwę xD
|
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-25, 00:39
|
|
Napewno zamanuje chaos Napewno bede w szkoku i czula strach oraz uciesze sie prawdopodobnie moja śmierć będzie ciekawsza Co zrobisz gdy zapytam Cie czym są miony Ten Klejnot czyste zło zrodziło,
On w portal się przemieni... nadchodzi Władca, nadchodzi teraz, to koniec dla tej Ziemi... |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-25, 13:15
|
|
powiem że wiem co zrobisz gdy oblejesz matmę Ten Klejnot czyste zło zrodziło,
On w portal się przemieni... Nadchodzi władca, nadchodzi teraz, To koniec dla tej Ziemi... |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-25, 18:31
|
|
Bede pisać poprawkę Co zrobisz gdy bedziesz w krótkim rękawku,gdzieś na otwartej przestrzeni i zacznie padać grad Ten Klejnot czyste zło zrodziło,
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-28, 11:28
|
|
Nic, już będzie po zawodach. Udam się w stronę domu. Co zrobisz, gdy ktoś wytknie ci twoje rzekome wady? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-28, 11:30
|
|
Głośno się zaśmieję/ zignoruję. Co zrobisz, gdy napotkasz Świetego Mikołaja? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-28, 11:37
|
|
Może wtedy uwierzę w masę innych rzeczy... Co zrobisz, gdy zgubisz ulubiony przedmiot? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-28, 11:41
|
|
Będę go szukać aż do skutku. Co zrobisz, gdy zabłądzisz w ciemnym lesie? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-28, 11:49
|
|
Panikować nie będę. Pochodzę, aż w końcu znajdę wyjście. Co zrobisz, gdy zobaczysz na horyzoncie nadciągający huragan? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-28, 11:53
|
|
Spróbuję znaleźć schronienie. Co zrobisz, gdy nieznajoma osoba zaprosi cię do tańca? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-28, 12:03
|
|
Zatańczę. Grunt, że ja nie muszę nikogo prosić. Co zrobisz, gdy ktoś postawi cię przed trudnym wyborem? |
|
|
Przejdź do forum: |