Ankiety
|
|
Dodany dnia 2015-05-09, 19:52
|
|
C xddd Ktoś pisze ci, żebyś wyszła/wyszedł na rower. Tobie się nie chce, co robisz? A. udajesz, że nie odczytałeś wiadomości B. ulegasz, bo nie potrafisz odmawiać przyjaciołom C. mówisz, że rower jest zepsuty lub go nie masz D. mówisz, że jest zamknięty w piwnicy i nie ma kto ci go wyciągnąć |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-09, 20:00
|
|
Mam nadzieję, że nigdy nie zrobisz tak cioci Ja lubię rower... No, ale: D nie, bo sama mogę rower wyciągnąć, C kategorycznie nie, B... to by było to, ale nie. *wdycha solidnie powietrze*. Odpowiedź A! Wybieram cię! A teraz sytuacja z Pekinu xD. Podchodzi do ciebie pijany facet i bełkocząc, zaczyna cię o coś pytać: A. Proszę, aby powtórzył. B. Stoję jak wryty/a i próbuję zrozumieć, o co chodzi. C. "Witam pana, niestety nie mogę panu pomóc, gdyż czmycham na 34" D. Zbywam go z lekkim przerażeniem. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-09, 20:05
|
|
B Co czujesz słuchając ulubionej muzyki? A. radość, chce ci się tańczyć B. spokój, rozluźnienie C. smutek, przygnębienie C. złość, masz ochotę coś rozwalić |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-09, 20:08
|
|
A. Radość, chce mi się tańczyć Właśnie tak: Malutki Guy <3 Lubisz pisać po szkolnej tablicy? A. Tak, całkiem ładnie mi to wychodzi. B. Nawet lubię. C. Niezbyt, potem całe ręce w kredzie. D. Nie. Bazgrzę po niej, jak kura pazurem. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-09, 20:51
|
|
B. Nawet lubię. Na twojej twarzy najczęściej widać: A. Radość B. Smutek C. Powagę D. Złość E. (cos innego) |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-09, 21:35
|
|
B. Smutek Buntowałeś/aś się kiedykolwiek w życiu? A. Ja? Buntować? Pff. B. Przyznaję się bez bicia - tak. C. Czasami zdarzyła się jakaś kłótnia z rodzicami... D. Nie, nie byłem/am problematycznym dzieckiem/nastolatkiem/nastolatką. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-09, 21:48
|
|
B. Przyznaję się bez bicia - tak. Ale nie przeciw rodzicom. Właściwie to nie sprawiałem im nigdy kłopotów. Za to w szkole to co innego. Dobrze, że jestem dosyć obojętny na wszystko, co mi nie pasowało dookoła. Gdybyś miał/-a wybrać do walki jedną ze sredniowiecznych broni, wybrałbyś/-abyś A. Miecz B. Łuk C. Sztylety D. Włócznię |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-09, 22:14
|
|
A. Miecz Interesujesz się chociaż trochę polityką? A. Tak. Uważam, że należałoby wiedzieć, co się w państwie dzieje. B. Może trochę... C. Nie... Nie orientuję się w tym. D. Strata czasu. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-10, 10:13
|
|
B. Może trochę... Może jestem trochę arogantem, ale nie jestem ignorantem. Polityka ma na nas wpływ. Warto więc się w niej chociaż trochę orientować. Masz wolny czas i bardzo chcesz wyjść gdzieś ze znajomymi. Okazuje się jednak, że nikt nie może. Jak postąpisz? A. Wrócę do swoich standardowych zajęć. B. Wyjdę gdzieś pokręcić się samemu/-amej. C. Zaplanuję samodzielny wypad. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-10, 10:45
|
|
Właściwie to... wszystkie odpowiedzi brzmią w porządku... Ale biorąc pod uwagę, że "bardzo chcę wyjść gdzieś", no to odpowiedź B. Wyjdę gdzieś pokręcić się samej Jak reagujesz na zbyt przesądnych ludzi? A. Sam/-a jestem przesądny/-a, więc reaguję na nich normalnie. B. Hm, nie mam nic do nich... C. Czasami są naprawdę nie do zniesienia z tymi wierzeniami... D. Przyznaję, że denerwuje mnie taka postawa. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-10, 10:55
|
|
D. Przyznaję, że denerwuje mnie taka postawa. Bierzesz udział w zawodach i już na starcie zaliczasz wpadkę. Jak dalej postąpisz? A. To nie powód by się załamywać. B. Zrezygnuję. C. (coś innego) |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-10, 11:06
|
|
C. (coś innego) Pierwszorzędnie się załamię. Potem jednak wezmę się w garść, przemyślę wszystko dokładnie i wtedy mogę walczyć dalej. Mógłbyś/mogłabyś wytrzymać bez muzyki? A. Owszem. B. Długo nie. C. Nie. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-10, 15:01
|
|
A. Owszem. Kiedyś jakoś dawałem sobie radę bez niej, to teraz też dam. Udzielanie pierwszej pomocy: A. Umiem i jestem nawet po kursach. B. Jakąś tam wiedzę mam po zajęciach w szkole. C. Raczej nie pamiętam za wiele co i jak. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-10, 15:34
|
|
B. Jakąś tam wiedzę mam po zajęciach w szkole. Starasz się unikać bycia na zdjęciach? A. Nie, czemu? B. Czasami. C. Tak, nie lubię, jak ktoś mi robi zdjęcia. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-10, 16:16
|
|
B. Czasami. Ogólnie nie przepadam za byciem na zdjęciach. Ale jest mi to raczej obojętne. Gdy zostajesz wywołany/-a do odpowiedzi z przedmiotu za którym nie przepadasz/nie radzisz sobie, jak się zachowujesz? A. " Och nie!" Po czym wstaję z ławki niechętnie, a odpowiadajac drżę i się jąkam. B. "Niech to!" Po czym wstaję i staram się jakoś przeboleć ten fakt, ale bez większych nerwów. C. Mdleję. D. "Hn" Wstaję i starając się zachować spokój; po prostu robię co należy. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-10, 16:52
|
|
Nie znoszę odpowiedzi ustnej, a mimo to, jeszcze nigdy w życiu nie zemdlałam ... Kiedyś było dosłownie tak, jak w punkcie A, teraz raczej tak, jak w D, więc tą odpowiedź wybieram. Na dworze słońce daje po oczach: A. Ubieram czapkę z daszkiem B. Zakładam okulary przeciwsłoneczne C. Po prostu idę z opuszczoną głową albo przysłaniam oczy ręką. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-10, 17:18
|
|
C. Po prostu idę z opuszczoną głową albo przysłaniam oczy ręką. Czapka mi nie pasuje. Okulary ujdą, ale zazwyczaj nie noszę. Wisisz komuś niewielka sumę pieniedzy. A. Oddaję przy najbliższej okazji. B. Oddaję, jeśli nie zapomnę. C. Oddaję, jeśli nie chce zapomnieć o tym, że mi pożyczył. D. Dał to dał. Jego problem. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-10, 17:59
|
|
A. Oddaję przy najbliższej okazji. Tworząc nowych superbohaterów: A. Zwykle pomysły przychodzą mi od razu, nadaję jakieś imię, moce i po sprawie. B. Staram się nie robić tego spontanicznie, aczkolwiek wiele razy tak się zdarzyło i musiałem/-am robić gruntowne poprawki. C. Wszystko dokładnie obmyślam, dobieram sensowne imię i odpowiednie moce, nierzadko tchnę w daną postać swoje upodobania. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-10, 19:37
|
|
C. Wszystko dokładnie obmyślam, dobieram sensowne imię i odpowiednie moce, nierzadko tchnę w daną postać swoje upodobania. Wcześniej było A potem B, teraz C. Spontaniczna twórczość może sie przydać przy tworzeniu wyglądu, ale i tak na koniec wszystko musi mieć logiczne wyjaśnienie i powiązanie z cechami charakteru, pochodzeniem, mocami, realcjami z innymi, przeżyciami, motywami, którymi kieruje się bohater. Które ze słodyczy lubisz najbardziej: A. Czekoladę B. Ciasteczka C. Wafle D. Lizaki E. Lody F. Biszkopty G. Drażetki H. Żelki |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-10, 20:06
|
|
A. Czekoladę i B. Ciasteczka Lubisz tran? A. Tak, nie rozumiem, dlaczego innym nie smakuje. B. Ujdzie. C. Nie. |
|
|
Przejdź do forum: |