Powód do szczęścia
|
|
Dodany dnia 2012-10-21, 20:15
|
|
Bo jutro piszę z chemii, a nic nie umiem ! Bo Robin jest odlooootooowyy... albo miewa odloty xD Bo fiolet jest najlepszym z kkolorów! Bo mi gherbatka zaraz wyparuje xD Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-22, 17:30
|
|
Bo coraz bliżej do soboty <33
Nie przejmuj się porażkami, przejmuj się szansami, które tracisz, jeśli nie spróbujesz.
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-22, 18:48
|
|
Bo mam pomysł na opis i zadanie z matmy xD
Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-23, 18:27
|
|
Bo okazało się, że sprawdzian z matmy nie jest dzisiaj, tylko za tydzień. Inna sprawa, że dzisiaj była kartkówka z pierwiastków... A pojutrze sprawdzian z historii..... Uaaaaaaaaaaaaaaa <umiera> Ej, to miały być powody do szczęścia. Niestety, jestem pogrążona w beznadziei od poniedziałku :'( The makers of Azarath and Metrion are proud to introduce ...
ZINTHOS. New and improved Zinthos gives you exactly what you need, exactly when you need it. And because it's blue, Zinthos goes with everything. Zinthos isn't right for everyone and may cause bloating, cramping, hair loss, disturbing visions, fits of rage, and the growth of additional eyes. Children under three should not be exposed to Zinthos. Do not get Zinthos wet, and never feed it after midnight. If you experience trouble meditating, stop saying "Zinthos" and consult your ancient scrolls immediately. New blue Zinthos! |
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-24, 19:04
|
|
Zjadłam ciastka ! Pełnia szczęścia maluje się w mych ślepiach I od tygodnia spotykam się z najbardziej zaebistą osobą w całej szkole !! Fanfary xD...! Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-24, 19:15
|
|
For się zakochała, For się zakochała xdd Nie dostałam dziś żadnej pały i nie muszę pisać sprawdzianu z PP. Za to z chemii, fizyki, polskiego, matmy <myśli>.. i wielu wielu innych tak, w przyszłym tygodniu nie żebym musiała sama tematy na sprawdzian opracować i nie żeby w naszej szkole można było poprawiać 1 sprawdzian w ciągu roku. Taak Jak mówiłam wcześniej, mam talent do rujnowania sobie życia. 'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
http://raven-mlod...g.onet.pl/ . ______________________________ "You say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you And you think there's not enough love And no one to give it to And you're sure you've hurt for so long You've got nothing left to lose So you say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you." |
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-24, 21:38
|
|
No i co z tego, że zakochana Przynajmniej tą osobę też do mnie ciągnie (Tak, Kiro, TO TA OSOBA ) Bo po prostu jestem happy. I spierniczyłam rysunek xD Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-25, 20:33
|
|
Czy to ten o którym mi mówiłaś czy jakiś nowy....? > Muehehehehe...
The makers of Azarath and Metrion are proud to introduce ...
ZINTHOS. New and improved Zinthos gives you exactly what you need, exactly when you need it. And because it's blue, Zinthos goes with everything. Zinthos isn't right for everyone and may cause bloating, cramping, hair loss, disturbing visions, fits of rage, and the growth of additional eyes. Children under three should not be exposed to Zinthos. Do not get Zinthos wet, and never feed it after midnight. If you experience trouble meditating, stop saying "Zinthos" and consult your ancient scrolls immediately. New blue Zinthos! |
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-25, 20:36
|
|
Jinx, biedna Jinx... W tej sprawie to jednak jesteś trochę do tyłu Nie, to nie on. Dzięciołek niech spada na drzewo xD Bo... jutro piszę sprawdzian! A umiem tyle, co na wakacjach xD Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-25, 22:39
|
|
Idę spać. Jupi! | |
|
|
Dodany dnia 2012-10-28, 20:27
|
|
Z powodu jednego z komentarzy na moim blogu (który zauważyłam dopiero teraz x_____x) jestem najszcześliwszym człowiekiem na świecie!
'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
http://raven-mlod...g.onet.pl/ . ______________________________ "You say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you And you think there's not enough love And no one to give it to And you're sure you've hurt for so long You've got nothing left to lose So you say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you." |
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-28, 21:17
|
|
Bo ostatnia notka na Legendowcu jest tą najlepszą xD
|
|
|
Dodany dnia 2012-11-10, 13:44
|
|
Idę do kina :>
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-11-10, 15:57
|
|
Zaczęłam w końcu książkę. Trzymajcie kciuki i jak tylko wyjdzie, wykupcie cały nakład. Niech nikt inny nigdy nie zobaczy tej katastrofy xD
|
|
|
Dodany dnia 2012-12-23, 13:00
|
|
Decyzja o zmianie szkoły była najlepszą decyzją w moim życiu i dzięki niej poznałam ludzi z większą "padaczką" ode mnie D (no i w dalszym ciągu mogę terroryzować przyjaciółkę xD )
|
|
|
Dodany dnia 2012-12-23, 15:02
|
|
Bo tańczę z reniferami
|
|
|
Dodany dnia 2012-12-24, 14:10
|
|
powód do szczęścia? obejrzeć ułomne klasowe zdjęcie z września na którym mnie nie ma ^ ^
|
|
|
Dodany dnia 2012-12-24, 15:06
|
|
2 miesiące wolnego od szkoły ;D!
Nie przejmuj się porażkami, przejmuj się szansami, które tracisz, jeśli nie spróbujesz.
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-12-24, 15:11
|
|
2 MIESIĄCE!? Wooow... *.* Dzisiaj Gwiazdka! <3 The makers of Azarath and Metrion are proud to introduce ...
|
|
|
Dodany dnia 2012-12-24, 15:12
|
|
aż 2 ;D sama nie mogę w to uwierzyć ;D świąteczne piosenki <33 Nie przejmuj się porażkami, przejmuj się szansami, które tracisz, jeśli nie spróbujesz.
|
|
|
Przejdź do forum: |