Zniszcz marzenie
|
|
Dodany dnia 2010-07-25, 15:48
|
|
Mamy cały rok wolne i przez to zanika umiejętność czytania i pisania, których trzeba się uczyć od początku ;> Można przenieść się i żyć w dowolnie wybranym świecie |
|
|
|
Dodany dnia 2010-07-25, 17:39
|
|
śpieszmy się, bo ilość miejsc ograniczona Awww... Na całym świecie ustanawiają rok 2011 (wizja końca świata w 2012, nie pozwala wybrać innego roku, który się jeszcze nie rozpoczął ) Rokiem Zakochanych! Walentynki przez cały rok! Czekolada płynie strumieniami Tam się pojawiają obecnie wszystkie moje beznadziejne twory xD 2.7.2014 - nowa notka, zapraszam? |
|
|
|
Dodany dnia 2010-08-26, 22:56
|
|
nie wyrobłabym umysłowo XD okazało sie ze koniec świata nastepuje w 2011 Wakacje trwaja 6 miesięcy ;D |
|
|
|
Dodany dnia 2010-08-27, 15:50
|
|
(Czemu? Ja bym tak chciała całoroczne Walentynki... Sorry, ale ja jestem niemiłosiernie straszną romantyczką, mimo iż uwielbiam krwawe horrory xD Wiem, zryta jestem xD ) A potem okazuje się, że przez te 6 miesięcy trzeba obowiązkowo chodzić do letniej szkoły xD Lodziarnia rozdaje wszystkim darmowe lody xD Tam się pojawiają obecnie wszystkie moje beznadziejne twory xD 2.7.2014 - nowa notka, zapraszam? |
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-06, 20:49
|
|
Ale pijany pracownik dodaje do nich związek "X" , wszystkim polakom odłączają neta z powodu tego że nikt już z niego nie korzysta ponieważ każdy ma coś-tam z żołądkiem. Na blogach zaczynają pojawiać się nowe opka |
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-06, 21:38
|
|
Które okazują się kiepskie Wygrałem w totolotka |
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-08, 18:47
|
|
Ale następnego dnia przychodzi bardzo miły pan w czarnym garniturku (czyt. komornik XD ) i zabiera ci całą sumkę Dostałam 6 z matmy (jeny, to niemożliwe przy mojej belferzycy, u mniej to nawet na 3 trza kuć jak na maturę, czy coś...) Tam się pojawiają obecnie wszystkie moje beznadziejne twory xD 2.7.2014 - nowa notka, zapraszam? |
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-08, 18:58
|
|
xD ale pani pomyliła cię z innym uczniem i wpisała ci do dziennika jedynkę zjadłam czereśnie xD (trzea czekać do wakacji...a jak?) |
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-08, 19:08
|
|
Ale w brzuchu wyrosło ci drzewko czereśniowe Wygrałem roczną dostawę lodów |
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-08, 23:00
|
|
ale zanim ci je dowieźli wszystkie stopniały xD Co za pech XD Zostałam wyróżniona przez dyrka xD (marzenie...) Tam się pojawiają obecnie wszystkie moje beznadziejne twory xD 2.7.2014 - nowa notka, zapraszam? |
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-09, 14:35
|
|
Za jedyną osobę która w szkole nie dostała życzeń na dzień kobiet Moja siostra umarła |
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-09, 15:53
|
|
i nawiedza cię po nocach jako duch Chce mi się odrabiać lekcje xD |
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-09, 15:57
|
|
Ale nie umiesz ich odrobić Mam zwolnienie lekarskie z WF-u na 3 tygodnie! |
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-09, 16:17
|
|
ale wypadło ci gdzieś po drodze w kałuże , potem rozjechał je samochód , a żeby cię dobić to walnął w nie piorun (mvhaha!) Mam kase xD |
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-09, 16:29
|
|
Ale ci ją ukradli Tytani w stanach znów stają się popularni, a Warner Bros zaczyna tworzyć kolejne serie i filmy |
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-13, 09:05
|
|
ale oglądają je zaledwie 4 osoby... Dostawca pizzy trafił na zły adres i zapłacone zamówienie pizzy, zamiast do sąsiada przywiózł do mnie!! 'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
http://raven-mlod...g.onet.pl/ . ______________________________ "You say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you And you think there's not enough love And no one to give it to And you're sure you've hurt for so long You've got nothing left to lose So you say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you." |
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-13, 10:25
|
|
Okazało się, że po drodze Pizza mu spadła więc jesz całą rozplaskaną Coca Cola jest rozdawana za darmo w butelce po 5 litrów |
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-13, 15:16
|
|
ale trzeba mieć legitymację emeryta, aby ją dostać W sklepach sprzedają tylko różowe ubrania . 'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
http://raven-mlod...g.onet.pl/ . ______________________________ "You say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you And you think there's not enough love And no one to give it to And you're sure you've hurt for so long You've got nothing left to lose So you say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you." |
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-13, 16:02
|
|
Nie, to ty miałaś różowe okulary i myślałaś że ubrania takie są Zostaję dyrektorem WB i wypuszczam nowe serie tytanów |
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-29, 14:17
|
|
nigdy nie zostaniesz dyrektorem bo nie masz kwalifikacji xD zostanę rysowniczka anime |
|
|
Przejdź do forum: |