Powód do szczęścia
|
|
Dodany dnia 2012-10-06, 16:33
|
|
Nie chwal się, na forum też kiedyś prześlę xD Mam wolną chatę! |
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-06, 17:24
|
|
Em..Miałam wolną chatę? XD Ale prąd padł i szału nie było. -.- Ale to nie ten temat. xD MAM COCA-COLE! Drżyjcie! All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-06, 20:57
|
|
zrobiłam dziś najfajniejsze zdjęcie mojego kota wśród wszystkich jakie udało mi się zrobić aż do dnia dzisiejszego <3 Aż go wstawię, ale w innym temacie ;pp
'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
http://raven-mlod...g.onet.pl/ . ______________________________ "You say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you And you think there's not enough love And no one to give it to And you're sure you've hurt for so long You've got nothing left to lose So you say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you." |
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-06, 22:19
|
|
Istnieje szansa na naprawienie szafy xD
Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-07, 11:19
|
|
W końcu się wyspałam. W poniedziałek i wtorek wszyscy z mojej klasy jadą do Szklarskiej Poręby. (ja nie, bo już tam byłam, i nie przepadam za górami) Nauczycieli nie będzie, klas 4-6 w dużej większości też nie będzie, więc Stella ma wolne
" Będzie żyła tak długo, dopóki nie przestaniesz jej kochać..."
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-07, 15:33
|
|
Jedna, jedyna osoba odpisuje mi na sms-y xD
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-10, 19:15
|
|
Boże, Boże, Boże! Stwierdzam zaciesz dnia bo teledysk do Castle of Glass <3!!! Ja pierniczę, pierwszy klip z LT który mnie zafascynował mimo że kawałek taki średni. Natychmiast zmieniam zdanie, mistrzostwo (nie przejmujcie się, musze się wyżyć xDD LP *____* ) 'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
http://raven-mlod...g.onet.pl/ . ______________________________ "You say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you And you think there's not enough love And no one to give it to And you're sure you've hurt for so long You've got nothing left to lose So you say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you." |
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-10, 20:20
|
|
Znalazłam zeszyt z Oxforda, moją czarną świętość xD
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-10, 20:27
|
|
Szczęśliwam jest w jakimś sensie, bo niedługo weekend i żadna znana ludzkości siła nie jest w stanie zapobiec jego nadejściu. Czas płynie nieustannie. | |
|
|
Dodany dnia 2012-10-11, 21:40
|
|
Weekend kiedyś się skończy ;P Duduni mi w uszach "Like a angels singin with a milion voices" Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-12, 14:35
|
|
Weekend kiedyś się skończy ;P A za pięć kolejnych dni znowu się zacznie. Dzisiaj mój ulubiony dzień tygodnia - piątek. " Będzie żyła tak długo, dopóki nie przestaniesz jej kochać..."
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-12, 15:58
|
|
PIĄĄĄĄĄĄTEEEEEK! Stęskniłam się ^.^ Moja siostra dzisiaj przyjeżdża. =D
All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-12, 16:39
|
|
Miesiąc z kimś wyjątkowym.
"I'm gonna use you and abuse you.
I'm gonna know what's inside. Gonna use you and abuse you. I'm gonna know what's inside you." http://we-are-one...g.onet.pl/ |
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-12, 19:06
|
|
Przeżyliśmy kolejne 5 dni szkoły
Nie przejmuj się porażkami, przejmuj się szansami, które tracisz, jeśli nie spróbujesz.
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-12, 21:26
|
|
Kupiłam czekoladę
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-15, 20:17
|
|
Poszłam w ślady For i również kupiłam ;D
Nie przejmuj się porażkami, przejmuj się szansami, które tracisz, jeśli nie spróbujesz.
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-17, 17:54
|
|
Ostatnio wszyscy idą za moim przykładem xD Bo mamy taki zaebissssstyyyy dzionek Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-19, 19:07
|
|
Skończył się koszmar trwający dwa miesiące, zmieniłam szkołę i znów jestem w klasie z przyjaciółką (od 2kl będziemy chodzić na inne rozszerzenia, ale to tam.. ^ ^ ) i znów są odpały i wszystko jest na dobrej drodze !
'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-19, 20:13
|
|
Emm.. bo... eee... bo mi koleżanka przemalowała Augusta III na Krakowiankę xD. A carycę Kaśkę chciała przerobić na Krakowiaka xD Połączony z 19.10.2012 20:15:28: No i masa ludzi obchodzi Spirit Day na DA Edytowane przez For dnia 2012-10-19, 20:15 Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-20, 21:21
|
|
Bo ja i dwójka moich przyjaciół jesteśmy największymi głupkami na świecie ! Bawiliśmy się dziś z siostrzeńcem przyjaciela w chowanego i schowaliśmy się w piwnicy za regałem i siedzieliśmy i prawiliśmy sobie najróżniejsze wyznania tam z godzinę xD Siostrzeniec zdażył zasnąć xD 'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
|
|
Przejdź do forum: |