Zobacz temat

Wojna - czyli totalna rozwałka!
Ale ja zdołałem ukraść ci gołębie !!! Bestia :P
ale te twoje sa sztuczne xDD

All hail Trigon
Wiesz, postanawiam zjeść mnóstwo fasoli i wypróżnić się w kiblu, tak właśnie w tym w którym jesteś spłukana Bestia :P
ucieklam do kanalizacji i wlasnie wychodze , o! jestem na chodniku!

All hail Trigon
caly ten czas pod postacia Issy bylam zamieniona w sopel lodu , teraz wracam do normalnej postaci

All hail Trigon
I pechowo się składa, że meteoryt który spadł niedaleko trafia w ciężarówkę i katapultuje ją. Spada prosto na.... twoją głowę! Jest 3:1 dla nas! Booya!
Co ty sobie tak jakoś dziwnie te punkty doliczasz? 3:1 to może być, ale dla nas XD. Ciesz się że moje wróble łamane na kruki mają dzisiaj wolne. XD! mwhahahaha.
Czego się dziwisz jak przegrywacie? Bestia :P I to ja sam przeciw wam wszystkim wygrałem. Nie trzeba było kupować krakersów papugom! Bestia :P
Cicho, Nela wisi ci dwie stówy, a ty mi pięć złotych za te krakersy XD.
Nela ci odda Bestia :P
Te krakersy były dla twoich durnych papug ! XD
No i co? To Nela je urodziła Bestia :P
Pamiętasz, co mówiłeś zanim wyciągnęłam cię z przeszłości ? XD teraz cicho, albo za kare będziesz pomagał Mei zmywać naczynia. Bestia :P
Okej Bestia :P A tymczasem małpy biorą cię za jedną z nich i masz szansę dostać się do mojego tajemniczego miasta!
To ty masz jakieś miasto? XD mwhaha, moje wróble są zawsze w gotowości! xD
Wcale, że nie! Dzisiaj mają wolne i słysząc,że znów chcesz je wziąć do pracy strajkują na kilka najbliższych dni! Bestia :P
Co ty tam pleciesz? XD moje wróble się mnie zawsze słuchają, ha! W szczególności te kruki przebrane za wróble.
Tylko, że twoje kruki przebrane za wróble to tak naprawdę moje kury przebrane za kruki Bestia :P
Haha, chciałoby się. Never, nigdy! jak już mówiłam - moje wróblo-kruki wiecznie chore na jelitową nigdy mnie nie zdradzą! już pędzą w twoją stronę... bój się!
Tym czasem papugi kontraatakują! A małpy które na nich lecą podwójnie zwiększyły ilość rzucanych w ludzi odchodów! Bestia :P
Przejdź do forum: