Pytanie i odpowiedź
|
|
Dodany dnia 2020-11-28, 12:26
|
|
O matko, nie wiem.... To pojadę wersją z TTG 1. BBRae 2. Inspirująca piosenka o życiu 3. Fan Ulubiony odcinek TTG? |
|
|
|
Dodany dnia 2020-11-28, 12:47
|
|
wymienię dwa ulubione, bo są czasem puszczane razem, to może się liczy xD "Legendarna kanapka" oraz "Pie bros", *spoiler* bo zapomniałam polskiego tytułu xD *spoiler* *spoiler* tak, przez 5 sezonów nie przebili moim zdaniem pierwszych dwóch odcinkow *spoiler* Oglądasz " Titans "? uważasz, że dobrze oddali w tym serialu tytanów? |
|
|
|
Dodany dnia 2020-11-28, 13:00
|
|
*spoiler* haha unpopular opinion xd *spoiler* Titans oglądam, bo wiem, że długo innej nieanimowanej wersji się nie doczekam. Czy oddali dobrze Tytanów? Nie. Fabuła przypomina dramat ze śladowymi elementami horroru/science-fiction i kryminału. Nie mamy tu do czynienia z superhero story. Wygląd jest koszmarny i koszmarnie tani - zarówno charakteryzacja jak i CGI. Pisanie postaci na dłuższą metę jest nielogiczne. Mamy już zmarnowane potencjały dwóch największych złoczyńców w historii. Jedynymi plusami są tu aktorzy, niektóre teksty, cichy DickKori (tfu Barbara wkroczy w nowy sezon) i wspaniali aktorzy. Nawet soundtrack nie jest jakiś epicki. To wszystko jest tanie, moi bohaterowie zasługują na porządną produkcję! Dajcie mi kasę i specjalistów, ja pokażę, jak to ma być. Dobra, ale zjechałam xD A co Ty uważasz o Titans? |
|
|
|
Dodany dnia 2020-11-28, 13:39
|
|
podobnie. pokazałam kiedyś mojemu chłopu pierwsze zdjęcie z Titans (https://encrypted...p;usqp=CAU ), to nie znając kontekstu stwierdził, że wszystkie pieniądze wydali na Robina, a resztę ubrali w ciuchlandzie xD i ja się z tym zgadzam. i jeszcze Robina na szczęście nie zepsuli aż tak, aktor też niczego sobie (i te *spoiler* Batman aww), tak Rachel albo Kori o bosz... fuck *spoiler* Gar nawet mi przypadł do gustu, a hitem był Trigon XDDD generalnie dobrze, że cokolwiek w temacie wyszło, ale wiele rzeczy jest do poprawki lubisz wyróżniać się z tłumu? |
|
|
|
Dodany dnia 2020-11-29, 16:07
|
|
Nie - jest to strasznie niekomfortowe dla mnie xD Gdybym mogła, chodziłabym w tym samym zestawie ubrań każdego dnia. Coś jak Tytani, mający w szafie te same ubrania. Tylko ciemne xd A ty? |
|
|
|
Dodany dnia 2020-11-29, 18:18
|
|
jak najbardziej, mam wręcz przeciwnie do Ciebie, najchętniej nie ubierałabym dwa razy tego samego i lubię nosić jak najbardziej odjechane rzeczy lubisz śnieg? |
|
|
|
Dodany dnia 2020-11-29, 23:19
|
|
Oczywiście Twój ulubiony mem? Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2020-12-02, 23:43
|
|
Obecnie chyba to Co polecasz na kolację? |
|
|
|
Dodany dnia 2020-12-04, 20:08
|
|
Zwykle na kolację jem to, co zostało z obiadu xD ale kiedyś lubiłam serek z pomidorkiem i ogórkiem plus przyprawy. Zależy co kto toleruje i nie Jaką masz w tym momencie otwartą kartę oprócz serwisu? |
|
|
|
Dodany dnia 2020-12-04, 21:56
|
|
Dwa razy Twitter plus blogspot Twój ulubiony serial? Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2020-12-12, 14:48
|
|
Aktorski Z archiwum X Animowany oczywiście TT Czy ktoś ma jakiś sprawdzony patent na to, jak się ubierać, żeby się nie telepać z zimna na dworze obecnie? |
|
|
|
Dodany dnia 2020-12-12, 15:37
|
|
na cebulę, na cebulę, na cebulę! ciepło >>>> wygląd jaka jest twoja ulubiona potrawa, którą potrafisz samodzielnie wykonać? |
|
|
|
Dodany dnia 2020-12-12, 21:56
|
|
Rosół!!!!!!!! Jakieś metody na uspokojenie się? |
|
|
|
Dodany dnia 2020-12-12, 22:14
|
|
mi pomaga posłuchanie ulubionej muzyki i nie rozmawianie z nikim. oraz świadomość, że psucie swojego zdrowia przez coś, co prawdopodobnie za niedługo będzie bez znaczenia jest bezsensu. co sądzisz o chirurgii estetycznej? |
|
|
|
Dodany dnia 2020-12-13, 10:15
|
|
Jest potrzebna. Może zmienić czyjeś życie na lepsze, poprawić samoocenę, pomóc komuś wyjść z nieśmiałości itp. Oczywiście bez przesady, żeby nie wyglądać sztucznie. Np. jeśli ktoś ma krzywą szczękę, zbyt duży/krzywy nos, źle się czuje z tym i był zawsze wyśmiewany, to jest to dobre rozwiązanie. Po co się dalej męczyć i słuchać kłamstw typu, że jesteś piękny na swój sposób. Trzeba szukać rozwiązania, zamiast opowiadać komuś pierdoły. Lubisz świece zapachowe? |
|
|
|
Dodany dnia 2020-12-13, 13:02
|
|
tak! zwłaszcza w sezonie jesienno-zimowym chodzą u mnie cały czas twój top 5 kreskówek? |
|
|
|
Dodany dnia 2020-12-13, 13:13
|
|
Kocham świecki i choć mam ich 5 (dwa cynamony, dwa pomarańcze, wanilia) to wciąż mi mało xD 5.To może wybiorę tutaj patriotycznie coś z okresu wczesnego dzieciństwa, czyli Tabaluga 4. Liczy się dla dorosłych? Harley Quinn 3. Winx 2. Scooby Doo 1. TT A Twój? |
|
|
|
Dodany dnia 2020-12-13, 14:35
|
|
5. Świat według Ludwiczka 4. Pora na przygodę 3. Rick i Morty 2. Ed, Edd i Eddy 1. Młodzi Tytani Twoje najlepsze wspomnienie z dzieciństwa? |
|
|
|
Dodany dnia 2020-12-13, 16:48
|
|
Zabawa w Tytanów z kuzynkami. Tyle odcinków cośmy potworzyły to hohoho. Mój pies był Bestią. Jak widzisz spotkanie serwisu na żywo? XD |
|
|
|
Dodany dnia 2020-12-13, 17:17
|
|
w jakims zalesionym miejscu, stoimy sobie w koleczku, kazdy ma identyfikator z pseudonimami, jest jedzonko, rozmowa o Tytanach itd jakos tak to zawsze wyglada w mojej glowie a ty? |
|
|
Przejdź do forum: |