Pytanie i odpowiedź
|
|
Dodany dnia 2020-11-24, 19:55
|
|
Jak się ogarnę to dziś obejrzę egzorcyzmy czyli "Belzebub" Gdyby Robin pojawił się teraz, przy Tobie, jakie byłoby Twoje pierwsze pytanie? |
|
|
|
Dodany dnia 2020-11-25, 00:22
|
|
o matko, to strasznie trudne. ale pierwsze nasuneloby mi się na język: "can you take the mask off for me?" bo jestem szalenie ciekawa, jakby wyglądał Jaki kraj najchętniej byś odwiedził/a? |
|
|
|
Dodany dnia 2020-11-25, 00:54
|
|
No pewno, że USA. Czy ja naprawdę muszę tłumaczyć, dlaczego? XD Co zrobisz, jak Robinek zdejmie maskę przed Tobą? XD |
|
|
|
Dodany dnia 2020-11-25, 01:30
|
|
Zapytałbym czemu mi się włamał do domu i czego on ode mnie oczekuje Czego za dzieciaka najbardziej nie lubiłeś/lubiłaś? |
|
|
|
Dodany dnia 2020-11-25, 01:43
|
|
Hanny Montany tfu Najlepsza pora dnia to...? |
|
|
|
Dodany dnia 2020-11-25, 18:13
|
|
*spoiler* jak w ogóle można nie lubić Hannah? żal. *spoiler* Poranki! *spoiler* zupełnie jak Robin w odcinku Terraryzuje, przypadek? *spoiler* Komu ostatnio powiedziałeś/aś "dziękuję"? |
|
|
|
Dodany dnia 2020-11-25, 18:21
|
|
*spoiler* Gdybyś była zmuszana do lubienia i oglądania czegoś i wykluczana,bo Ci się to nie podoba, to może zmieniłabyś zdanie xD childhood issues *spoiler* Mojej cioci, dzisiaj. Czy często masz poczucie wyobcowania? |
|
|
|
Dodany dnia 2020-11-26, 01:25
|
|
*spoiler* omatko *spoiler* chyba nie, czasem sie zdąży, ale nie przywiązuje do tego uwagi jak sobie mnie wyobrażasz? |
|
|
|
Dodany dnia 2020-11-26, 01:48
|
|
O kurczę, no to się teraz zabawię. Z wyglądu drobna, średniego wzrostu szatynka o jasnej cerze, zielonych oczach z oksami. Zaradna, wrażliwa, empatyczna, pracowita, punktualna, tolerancyjna, aktywna, z poczuciem humoru, ambiwalentna marzycielka i wielbicielka zwierząt. He, ponawiaaaaaaaaam xD |
|
|
|
Dodany dnia 2020-11-26, 01:51
|
|
To pierwsze jest do Kibo xD *spoiler* Tak jak masz na avatarze xD a na prawdę to około 1.60 wzrostu, włosy ciemny brązowy blond? ( Nie znam się na kolorach sorki ) długość lekko za ramiona, okulary, duże oczy ( przez te okulary ) i około 50 na wadze bo nwm jak opisać szerokość xD *spoiler* Blondynka z krótkimi włosami, wysoka na około 1.75, ale też co nieco ciałka masz xD no i oczywiście oksy! A jak ty mnie sobie wyobrażasz? |
|
|
|
Dodany dnia 2020-11-26, 02:10
|
|
To tak, dwóch metrów nie masz, ale jesteś taki w sam raz, duże brązowe oczy i krótki szatynek. Jesteś impulsywny, szczery, lubisz skupiać na sobie uwagę, jesteś otwarty, ale nie radykalnie progresywny w światopoglądzie, wszędzie Cię pełno, jesteś raczej głośny, ale wart zaufania. Pracoholik i raczej ekstrawertyk w gronie swoich znajomych Ponawiam jeszcze raz |
|
|
|
Dodany dnia 2020-11-27, 13:46
|
|
ale narobiłam No to ja ciebie Rachela wyobrażam sobie jako szczupłą dziewczynę o jasnobrazowych (ew ciemny blond) włosach, niebieskie oczy to już wiemy nieśmiała, spokojna, ambitna widzę cię w takich stonowanych, ciemnych kolorach *spoiler* jeśli chodzi o mnie to w większości zgadłaś, deksyn w sumie mniej więcej też xd *spoiler* Byłeś/aś kiedyś za granicą? Gdzie? |
|
|
|
Dodany dnia 2020-11-27, 15:18
|
|
*spoiler* Wszystko się zgadza, ale niestety mam trochę ciałka i swoje dumne 157 cm xD włoski bez farbowania są po prostu brązowe, choć lubię farbować na jasny blond *spoiler* Byłam dwa razy w Czechach zaraz za granicą, byłam też we Lwowie i wybieram się do Wilna ❤ . Wakacje preferuję w Polsce, więc za często nie jeżdżę na zachód Gdyby była taka możliwość, który rok swojego życia przeżyłabyś/przeżyłbyś jeszcze raz? |
|
|
|
Dodany dnia 2020-11-27, 15:22
|
|
*spoiler* ojacie, ale byłam blisko! *spoiler* któryś rok z dzieciństwa, nie jakiś konkretny, ale chętnie po byłabym dzieckiem raz jeszcze xD lubisz pływać? |
|
|
|
Dodany dnia 2020-11-27, 16:34
|
|
Lubię lubię, uwielbiam wodę od dziecka *spoiler* brawo i tak się udało *spoiler* W którym odcinku TT marzysz wystąpić? |
|
|
|
Dodany dnia 2020-11-27, 17:56
|
|
"Kontuzja" *spoiler* wszyscy Tytani idą na akcję, ja się opiekuje Robciem *spoiler* Twój ulubiony odcinek TT? |
|
|
|
Dodany dnia 2020-11-27, 18:03
|
|
Rozbitkowie hejaaaaa! *spoiler* o Ty spryciulo *spoiler* Gdybym stanęła teraz przed Tobą, o co zostałabym zapytans? Oprócz tego skąd się wzięłam xD |
|
|
|
Dodany dnia 2020-11-27, 19:43
|
|
czy obejrzymy razem Tytanów :3 *wreszcie miałabym z kim oglądać! * *spoiler* (choć znając życie mieszkasz 28394milionow kilometrów ode mnie sooo xD) *spoiler* czy oglądałeś/as cały 5 sezon Tytanów? jeśli tak to który odc jest twoim ulubionym? (oprócz "Go! bo to oczywiste! ) |
|
|
|
Dodany dnia 2020-11-27, 21:01
|
|
Nie mogę się zdecydować między Snowblind a Kole. Te dwa najbardziej Twój ulubiony odcinek z Cyborgiem w roli głównej? (2003) |
|
|
|
Dodany dnia 2020-11-27, 21:33
|
|
o matko, ciężko zdecydować ale chyba "Czesci niezamienne". najbardziej w odc o Cyborgu właśnie lubiłam te rozmyślania o jego człowieczeństwie. *spoiler* chociaż " Awaria " też ma miejsce w moim serduszku *spoiler* wymień Twoje trzy ulubione piosenki na tą chwilę |
|
|
Przejdź do forum: |