Ankiety
|
|
Dodany dnia 2015-05-06, 21:58
|
|
D? Ale... ale... ;-; Odpisałabym ci E. Nie mam prawa jazdy, no ale... D. Tę noc spędzam w samochodzie, a z rana jadę szukać jakiejś drogi Jak się dzisiaj czujesz? A. Dobrze, to był udany dzień. B. Może być, chociaż bywało lepiej. C. Odpowiedź A jest śmieszna. D. Fatalnie... |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-06, 22:06
|
|
D Co robisz, gdy nie masz pomysłu na ankietę? A. odpuszczam B. daje byle jaki temat C. myślę, aż nie wymyślę |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-06, 22:08
|
|
C. Myślę, aż nie wymyślę Do herbaty wolisz dodać: A. Plasterek cytryny B. Miodu C. Po prostu cukru D. Listek mięty E. Coś innego (Co?) |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-06, 22:12
|
|
Nic, bo piję owocową xD Co robisz, gdy coś ci nie wychodzi? A. odpuszczasz B. próbujesz, aż cie się nie uda C. szukasz porady, jak to zrobić raz a dobrze |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-06, 22:15
|
|
C. Szukam porady, jak to zrobić raz a dobrze. Odpowiadając na ankietę: A. Wybieram jedną z dostępnych odpowiedzi B. Wybieram kilka odpowiedzi, mimo, że trzeba wybrać jedną C. Dodaję własną odpowiedź... |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-07, 19:23
|
|
B. Wybieram kilka odpowiedzi, mimo, że trzeba wybrać jedną C. Dodaję własną odpowiedź... D. Wszystkie z powyższych oprócz A. Z natury jestem: A. Odważny/-a, śmiały/-a B. Posłuszny/-a, nieśmiały/-a C. Impertynencki/-a, porywczy/-a D. Cichy/-a, opanowany/-a |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-07, 19:32
|
|
Dobra, skoro wszyscy dodajemy własne odpowiedzi lub wybieramy kilka tak czy siak... Niech odpowiedzi na te ankiety będą jak checkboxy... B i D. Malujesz. Po pewnym czasie zaczynasz wątpić w to, co namalowałeś/aś i w to, czy dalsza praca nad tym malunkiem ma sens. Co dalej? A. Zostawiam tą pracę w mrocznych zakamarkach dysku. Poddaję się. B. Przerywam pracę, ale zamierzam do niej wrócić, kiedy tylko znowu najdą mnie chęci. C. Nie poddaję się, maluję dalej. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-07, 19:46
|
|
B. Przerywam pracę, ale zamierzam do niej wrócić, kiedy tylko znowu najdą mnie chęci. I tak prawie cała drużyna Crime Breakerów skończyła jako szkice w szufladzie. Kiedy wspinasz się na górę: A. Wybieram łagodne podejście. B. Wybieram strome podejście. C. Wszystko jedno. D. Jaką górę? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-07, 19:57
|
|
A. Wybieram łagodne podejście. Kiedy coś doprowadza cię do szewskiej pasji (może to być jakiś hałas, rozmowa, denerwująca sytuacja): A. Nieprzerwanie się na tym koncentruję i nakręcam. B. Pomimo usilnych prób skoncentrowania się na czymś innym, wybucham gniewem. C. Zostawiam to coś w spokoju i oddalam się na optymalną odległość. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-07, 20:06
|
|
B. Twoim zdaniem jakie miejsce najlepiej nadaje się do wypoczynku? A. Krynica Górska B. Międzyzdroje C. Makau ( lub coś innego zagranicznego ) D. Po co mam wyjeżdżać? Wolę odpocząć w domu |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-07, 20:10
|
|
B lub C. Lepiej to wyrzucić z siebie jak najwczesniej, bo im dłużej pozwalasz wypełnić to naczynie, tym gorsze będą skutki, gdy będziesz je próbować opróżnić. Prawo jazdy powinni mieć: A. ... wszyscy. B. ... tylko ci, którzy odczuwają taką potrzebę, ale lepiej je mieć. C. ... ci, którzy czują się na siłach i są wystarczająco opanowani za kierownicą. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-07, 20:16
|
|
Twoim zdaniem jakie miejsce najlepiej nadaje się do wypoczynku? Nie mam bladego pojęcia, dlatego niech będzie odpowiedź D. Prawo jazdy powinni mieć: C. ... ci, którzy czują się na siłach i są wystarczająco opanowani za kierownicą. Zdarza ci się postępować lekkomyślnie? A. Tak i to często... B. Czasami się zdarza, wiadomo. C. Prawie nigdy. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-08, 20:07
|
|
C. Prawie nigdy. Moje decyzje są zazwyczaj przemyślane, jeśli mam taką możliwość. Ale nawet i wtedy mogę popełnić błąd. Gdy nie masz ochoty z kimś przebywać: A. Zwracasz mu uwagę, żeby sobie poszedł. B. Sam/-a wstajesz i wychodzisz. C. Znosisz jego obecność cierpliwie. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-08, 21:06
|
|
Z racji tego, że ulegam i trudno mi odmawiać... C. Jednak gdyby był to ktoś obcy i nie zachowywał się najlepiej, wtedy jak najbardziej B. Co myślisz o ludziach, którzy nie znają umiaru w piciu? A. Co złego jest w piciu alkoholu? Niemal każdy to robi. B. Sam/a czasem wypiję, ale upijanie się idzie w parze z głupotą. C. Nie znoszę widoku pijanych ludzi. To mówi samo za siebie. D. (Tu wpisz własne zdanie) |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-08, 21:14
|
|
C. Nie znoszę widoku pijanych ludzi. To mówi samo za siebie. To żałosne, aby upijać się dla zabawy i przyjemności. W mojej rodzinie było wielu pijaków i tylko przynosili wstyd i problemy. To między innymi dlatego nie znoszę alkoholików. Po za tym picie na umór alkoholu to samoograniczanie się i strata czasu. Wybierasz się na wycieczkę i pakujesz do plecaka jedzenie. Stwierdzasz jednak przed wyjściem, że jesteś już głodny/-a: A. Zjem trochę spakowanego jedzenia. B. Nie ruszam nic z plecaka. C. Zjem z plecaka tyle aby całkowicie zaspokoić głód. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-08, 21:29
|
|
Trudno się z tym nie zgodzić. Śmiem twierdzić, że wiem, jak to jest, bo w mojej też przewinęli się tacy, a jedna z takich osób doprowadziła do własnej śmierci. A. Zjem trochę spakowanego jedzenia. Widzisz, że złodziej kradnie starszej pani torebkę. Co robisz? A. Bez namysłu biegnę za nim w pościg. B. Dzwonię na policję. C. Stojąc w szoku, liczę na to, że ktoś inny zainterweniuje. D. Coś innego (Co?) |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-08, 21:38
|
|
Trudno odpowiadać na takie pytania. Większość zaznaczyła by A lub B. W rzeczywistości jednak, gdy jestesmy postawieni w trudnej sytuacji, często nad sobą nie panujemy i podejmujemy zupełnie inne działania niz oczekiwalibyśmy po sobie. Myślę, że jednak A. Gdy twój przyjaciel z niewyjaśnionych przeczyn zachowuje się wobec ciebie nerwowo: A. Myślę, że ma po prostu zły dzień. B. Może jest chory. C. Zastanawiam się, czy nie zrobiłem/-am czegoś złego. D. Wszystko jedno. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-08, 21:49
|
|
C. Zastanawiam się, czy nie zrobiłem/-am czegoś złego. (I tak przy okazji umieram z nerwów) Lubisz być pod presją? A. Owszem. B. Czasami jest to dobre, czasami nie. C. Nie. Źle to na mnie wpływa. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-08, 21:56
|
|
B. Czasami jest to dobre, czasami nie. Bycie pod presją pomaga. Czasami jednak ma negatywne skutki. W szczególności, gdy sobie nie radzimy z problemem, z którym mamy do czynienia lub brakuje nam pewności siebie. Jesteś wśród innych i nie zwróciłaś uwagi na śmieszną sytuację/żart, która rozbawiła innych dookoła ciebie: A. Śmieję się z innymi, a potem pytam o co chodziło. B. Śmieję się po tym jak zapytam o co chodziło. C. Smieję się i nie pytam nikogo o powód. D. Nie śmieję się. Mam to gdzieś. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-08, 22:16
|
|
C. Śmieję się i nie pytam nikogo o powód. Sam śmiech mnie rozśmiesza, więc... Masz do wyboru pracę nad czymś co lubisz lub wyjście ze znajomymi. A. Wybieram pracę, znajomi poczekają. B. Wybieram wyjście, przecież pracę mogę skończyć później. C. Wolę pracować, niż włóczyć się jak zwykle bez celu... |
|
|
Przejdź do forum: |