Pytanie i odpowiedź
|
|
Dodany dnia 2020-03-23, 11:47
|
|
Thriller - Co kryje prawda? Co Cię teraz boli? |
|
|
|
Dodany dnia 2020-03-23, 12:14
|
|
"że Rychu Peja ma szanse dziś uczciwie zarobić" XD (jakby ktoś nie wiedział o co chodzi https://www.youtu...q7769OaWqY) A tak na serio to obecnie nic, chociaż ostatnio jednego dnia bolał mnie ząb, głowa i gardło Dokąd tupta nocą jeż? Rzeczy fajen które tworze: https://www.insta...powyslade/ https://www.faceb...powyslade/ DeviantArt http://typowyslad...antart.com Soundcloud https://soundclou...ficial2015 |
|
|
|
Dodany dnia 2020-04-02, 15:06
|
|
Do łazienki, bo boi się potworów Najlepszy usypiacz? |
|
|
|
Dodany dnia 2020-04-03, 14:27
|
|
kakałko :3 Jak myślisz, kiedy będziemy mogli wyjść normalnie z domów? |
|
|
|
Dodany dnia 2020-04-03, 15:08
|
|
Najwcześniej w lipcu a to i tak pozytywna prognoza Lubisz biologię? |
|
|
|
Dodany dnia 2020-04-03, 16:11
|
|
w szkole byłam beznadziejna z biolci, zawsze musiałam używać ekhem... pomocy naukowych na sprawdzianach ale gdybym dziś wróciła do szkoły, to bardziej bym się przykładała wolisz oryginalny dublaż do Młodych Tytanów czy naszą ojczystą wersję? |
|
|
|
Dodany dnia 2020-04-05, 08:51
|
|
Nasz jednak wolę bardziej Śmieszne momenty wypadają z nim lepiej Czy podoba ci się styl rysunków Young Justice? |
|
|
|
Dodany dnia 2020-04-05, 16:54
|
|
Tak. Czy podoba ci się pomysł komiksu Gotham High? YouTube Video |
|
|
|
Dodany dnia 2020-04-05, 19:43
|
|
Tak, to mogłoby być ciekawe Kiedy najbardziej chce ci się spać? |
|
|
|
Dodany dnia 2020-08-16, 22:00
|
|
Zazwyczaj w okolicach 16-18, a jak trzeba iść spać, to się człowiek budzi xD Kiedy jesteś najbardziej aktywny? Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2020-08-16, 22:03
|
|
W nocy, uwielbiam sierpniowe nocne powietrze. Jakie wg Ciebie cechy powinien posiadać prawdziwy przyjaciel? |
|
|
|
Dodany dnia 2020-08-16, 22:43
|
|
Szczerość, dziwne poczucie humoru, no i potrafi wysłuchać bez przerywania Scena z kreskówki, która potrafi wycisnąć z ciebie łzy? Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2020-08-16, 22:49
|
|
Śmierć tych, których darzę szczególnymi uczuciami. Ogółem, śmierć. Jaką masz nietypową receptę na samotność? |
|
|
|
Dodany dnia 2020-08-16, 23:03
|
|
Odpalam filmiki, na których ludzie dużo mówią (najczęściej recenzje książek i gotowanie Strange Aeons, polecam) plus gadam do kota Ulubiona książka z dzieciństwa? Edit: kurde, z jakiegoś powodu moje posty się dublują Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2020-08-16, 23:09
|
|
Jak to się nazywało... Seria Niefortunnych Zdarzeń, chyba. Co najgorszego może spotkać człowieka? |
|
|
|
Dodany dnia 2020-08-17, 02:09
|
|
Nie wiem, czy da się w ogóle odpowiedzieć na to pytanie. Ale osobiście uważam, że jakaś nieuleczalna choroba, która uniemożliwia normalne funkcjonowanie Czy jesteś osobą wrażliwą i nieśmiałą? |
|
|
|
Dodany dnia 2020-08-17, 03:12
|
|
Jestem, czasami nawet tego żałuję. Staram się wkładać różne maski, by odciąć się jednak od samotności, którą mi owe cechy przynoszą czasami. Zranić potrafi mnie niewinne zdanie, wzruszyć byle pierdoła, zmartwić to, nad czym zwykle nikt się nie pochyla. Przez tę wrażliwość u mnie zdecydowanie wygrywa serce. W pierwszej kolejnosci buduję relacje emocjonalnie i zapewniam zrozumienie, wsparcie, a potem włącza się część analityczna. Byle pochwała, ale od kogoś ważnego sprawia mi wypieki na twarzy. Jestem wrażliwa na to, co idealne, piękne, uwielbiam wewnętrznie przeżywać świat po swojemu. Pewność siebie odczuwam w gronie najbliższych, ale tak naprawdę jestem nieśmiała i taką cechę cenię u innych. Wrażliwość może i jeszcze bardziej. Łzy - słabość czy siła mentalna? Jak uważasz? |
|
|
|
Dodany dnia 2020-08-17, 23:50
|
|
Nieśmiałość paradoksalnie ma swoje zalety. Jesteśmy zwykle bardziej czujni, ostrożni i zastanawiamy się nad konsekwencjami swoich wyborów - zwłaszcza, jeśli chodzi o błahostki, którymi właśnie normalna, odważna osoba nie zaprzątywałaby sobie głowy. ____ Ciężko powiedzieć, chociaż jakby tak pomyśleć, to płacz jest przecież takim ujściem dla emocji. Są ludzie, którzy nie mówią o swoich problemach, tylko idą w odosobnienie się wypłakać, bo pomaga im to stanąć z powrotem na nogi i pozbyć się tego ciężaru gdzieś tam w środku klatki piersiowej. Nie jest to zdrowe rozwiązanie, ale różni są ludzie i w różny sposób sobie radzą. Jeżeli coś działa, to nie jest głupie. Więc uważam, że tak - to może być siła mentalna. Czy potrafisz krzyczeć na innych? |
|
|
|
Dodany dnia 2020-08-17, 23:56
|
|
Jeśli kot się zalicza - to tak xD. Zwłaszcza kiedy zasuwa jak torpeda przez cały ogród z kolejną ofiarą w pysku i trzeba ją powstrzymać, żeby nie wniosła na wpół żywego stworzenia do domu. Lubisz kamienie? Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2020-08-18, 00:19
|
|
Lubię, zwiedziłam już 4 kopalnie i muzeum górnicze, to wystarczy? XD . Najbardziej lubię ametysty. Pamięć - system operacyjny czy dystrybutor energii mentalnej? Nie no, żartuję - to mój egzamin XDD Czy zdecydowałabyś się zmienić cokolwiek w swojej przeszłości, nawet, jeśli zmieniłoby to teraźniejszość? |
|
|
Przejdź do forum: |