Zobacz temat

Zniszcz marzenie
nikt cie siłą do nauki nie zmusza, ale wynikiem tego ,że się nienawuczyłeś jest to ,że cie biorą do odpowiedz.

Nie musze isc jutro do szkoły
Za dobre marzenie do zniszczenia Bestia ;)

Co miesiąc dostaje pieniądze za darmo
Pewnego razu grając w piłkę wybijasz szybę sąsiada, okazuje się, że była jakaś specjalna i droga więc wszystkie pieniądze idą na nową szybę. Niestety brakuje złotówki i sąsiad każe do siebie przyjść następnego dnia. Kiedy przychodzisz, mówi, że daruje Ci tą złotówkę jak obetniesz mu paznokcie u nóg. Nie wiedząc co Cię czeka zgadzasz się. Facet ściąga kapcie i skarpetki. Fala smrodu z jego nóg jest tak wielka, że mdlejesz i budzisz się w domu. Musisz leżeć w łóżku przez tydzień i nie możesz się nigdzie ruszać, bo twój organizm jest zatruty.

Moje marzenie: biegać po deszczu xD
img408.imageshack.us/img408/6597/iphonewallpapercolorful.png

poketech.net/small/19183.gifpoketech.net/small/20007.gifpoketech.net/small/19186.gif
a u nagle deszcz zaczyna biegać po tobie...

Moge polizać sie po łokciu.
Bo wiesz, ona nie chciała podbijać świata, chciała by ktoś podbił go dla niej, owinął w wielką czerwoną kokardę i dał jej w prezencie.
Nie chciała wiele, ona jedynie chciała mieć wszystko.
Chciała spokojnego życia, w którym bez przerwy będzie się coś działo.
Przez to łokieć zyskuje zdolność do mowy i ludzie zaczynają się mu dziwnie przyglądać.

Robię salto w tył.

poketech.net/small/19183.gifpoketech.net/small/20007.gifpoketech.net/small/19186.gif
I wychodzi ci otlas Bestia :P

Znajduję sztabkę złota
Every hero has an origin...

www.titansgo.strefa.pl/banner.png
titansgo.strefa.pl/userbars/bar08.jpg
Rzuca się na ciebie zbieg z Kambodży i chce ją zjeść xD

Oglądam fajny horror 8D

I nagle widzisz siebie w telewizorze a w Twoich drzwiach pojawia się zombie!

Nic mnie nigdy nie boli Gwiazdka :D

zamiast bólu występuje swędzenie

zmienie kolor włosów na rudy
Niestety Twoje włosy tego nie wytrzymują i popełniają masowe samobójstwo, wobec czego zostajesz łysa Bestia :P

Ktoś robi mi codziennie świeży dzbanek herbaty.

Myślisz, że to herbata, ale są to ziółka powodujące halucynacje. Chcesz wyjść przez drzwi, ale okazuje się, że to okno i wyskakujesz przez nie xD

Jestem w świecie gdzie żyją mistyczne stworzenia

Ale zanim nadążasz się nim nacieszyć zjada Cię wielki smok.

Wynajduję sposób na wydłużenie dnia o kolejne 24 godziny.

Ale ten dzień jest najgorszy w Twoim życiu. Samochód oblewa Cię wodą, poślizgujesz się i wpadasz twarzą w psią kupę, gdy chcesz się umyć okazuje się, że woda nie działa, a sąsiedzi nie chcą Cie wpuścić do mieszkania, bo wyglądasz podejrzanie. Chcesz wrócić do mieszkania, ale nie wziąłeś kluczy, a drzwi dziwnym sposobem same się zamknęły. Musisz czekać do następnego dnia.

Wygrywam na loterii czerwonego mercedesa.

Ale resoraka. (BTW Czemu akurat czerwony mercedes? oO)

Mogę spać przez cały tydzień.

xD Od długiego leżenia robią ci się odciski i odleżyny. W gruncie rzeczy musisz przejść bolesną kurację.

Mam skrzydła

Które wyrosły do góry nogami.

Wyjeżdżam na wakacje już dzisiaj.

Na wakacjach porywa Cię zbieg z Kambodży, bo spodobała mu się Twoja czapeczka xD

Mam wenę

wykorzystujesz ją, ale w ferworze pisania/rysowania wychodzi Ci coś czego sama nie rozumiesz i stwierdzasz, że opowiadanie/rysunek jest do wyrzucenia.

Mogę wiedzieć co myśli moja kicia Gwiazdka :D
Twoja kicia Cię widzi i wie, że ty wiesz co ona myśli więc w akcie zemsty wchodzi do twojej głowy Gwiazdka :D

Zapamiętuje wszystko co czytam.

A czytasz tak dużo, że wszystkie informacje zaczynają się mieszać i wychodzą niestworzone historie XD

Jest już 23 czerwca Gwiazdka :D
Przejdź do forum: