Zobacz temat

Powód do szczęścia
Gdybym jakiś powód miała..
Dajmy na to, że cieszę się, że mogę jeszcze muzyki przez chwilę posłuchać.. Zaraz ktoś wejdzie do pokoju i zmienię się we wrzący czajnik Bestia :P
Star nie przejmuj się! dzieci to dzieci i tyle XD
ja wcale nie mam lepiej to że jest GORĄC To mój jedyny powód do szczęścia jak na ten cały tydzień -,-
:*
Nawet nie mogę zagrać w spokoju w Angry Birds, bo siostrzeniec marudzi mi pod nosem Bestia :P. Wszyscy czegoś chcą. Nie mogę angażować w sprawy kreskówki, bo przeszkadzają Cyborg :(.

Powód do szczęścia: mama kupiła mi zarąbistą, kremową, okrągłą, atłasową podusię! xD
eh star ja nie mam lepiej wciąż u mnie też każdy coś chce ... ale za to powód do szczęścia że wsuwam swoje ulubione CHOCOSZOKI!! XD
Jak wytrzymamy, to jesteśmy hardkorami xD

Powód do szczęścia: Cookie Crisp w szafce xD
Powód do szczęścia to jego brak, a nie jednak mam!! dzisiaj na obiadek gulasz!!! XD ja być hardkor!! Insy wytrzymać wszystko nawet koniec świata XD
PDS [powód do szczęścia]: poszli mi z pokoju! [ale wrócą pewnie]
HAHA XD star na razie wolna nie przejmuj się dziećmi nudzi im się i tyle XD
PDS Rysowanie idzie mi coraz lepiej Bestia :P
PDS, pomyślmy.. udało mi się obejrzeć dzisiaj odcinek Galactik Football bez przeszkód [czyt. nikt nie wszedł mi do pokoju].
haha to duże osiągnięcie Bestia ;) I znam ten ból gdy oglądądasz coś z zaciekawieniem i nagle wszyscy wpadają do twojego pokoju ,albo cię wołają
Dokładnie! Gwiazdka :D Ale na całe szczęście dzisiaj rodzinka jedzie do Wisły! A ja zostaję! Hahahahaha! Nareszcie mam czas na wszystko Robin :)
YEAH! STAR BĘDZIE CAŁA NASZA!!!
PDS. Mam mnóstwo nowych ciuszków i właśnie siedzę przed kompem w oczorypnie różowej sukieneczce Bestia :P
Nie! Tylko nie w oczorypnej różowej sukience! Never! Isi weź zmien kolor XD
Powód do szczęścia... wyspałam się XD
Ścieżki Przeznaczenia: Książę i Feniks
http://sciezki-pr...gspot.com/
PDS: Nowa ranga Bestia :P
PDS. MAM ZIMNE MLEKO!! XD
PDS: jem krówki Gwiazdka :D
PDS. Nareszcie mam kompa dla siebie!!
Tekst mi rośnie... i rośnie i rośnie...
miałam dwa miesiace zastoju w pisaniu, więc to jest naprawdę radosne wydarzenie.
Fanfiki moje

This is a violation of my civil rights! A man should be able to slaughter in peace!
Hm... Rozstałam się z chłopakiem Gwiazdka :D

I leci Punisher we wtorek xD!
38.media.tumblr.com/f1fde7f034f5a89eccbb0b44d759441e/tumblr_njh0h9RRuh1u3raf6o4_250.gif
Mam gin z tonikiem.
To zawsze sprawia, że życie staje się piękniejsze.
Fanfiki moje

This is a violation of my civil rights! A man should be able to slaughter in peace!
Przejdź do forum: