Zobacz temat

Wojna - czyli totalna rozwałka!
Ok, ale ona dorzuci już 2 stówy Bestia :P
Nie wiem jak tam jej kieszonkowe, ale to już ona z tobą załatwi. Gwiazdka ^^'
To dawaj te krakersy papugom! Właśnie patrzę jak dostałem krowimi plackami od Mei Bestia :P
Dobra, dałam. Są strasznie łapczywe XD.
One chcą więcej! Biegiem do sklepu! Bestia :P
Dam im pięć paczek. XD. (muszę już iść, cześć. )
Narka i dzięki za pomoc Bestia :P
Mvhaha! *daje jeszcze raz Zwinnemu z placka*

*pare minut później przyjeżdża szambiarką żeby go przejechać*

Nie oddam ci gołębi!! jeżeli mi ich nie zabierzesz to przeżyjesz xDD a moje byki zostawią cię w spokoju

ALE JAK RUSZYSZ CHOĆBY JEDNEGO GOŁĘBIA TO RUSZĘ TĄ SZAMBIARKĄ ...

a poza tym jak w przyszłości ruszysz moje gołębie to te z przeszłości zniszczą ci wehikuł czasu xDD

All hail Trigon
No to żeś wróciła. Na szczęście papugi nadlatują we właściwej chwili i zabierają mnie z powrotem do przyszłości. Na pożegnanie obrywasz odchodami małpy która była na papudze i zamykam wir czasoprzestrzenny. Już nigdy się nie wydostaniesz!* BUAHAHAHAHAHAHA!

*Chyba że nasza wojna będzie przebiegała tak wolno aż nas dogonisz Bestia :P
okej ^ ^

ale moje gołębie siedzą ze mną (byki wysłałam na ciebie oraz krowy)

All hail Trigon
Wir był uszkodzony więc byki i krowy wylądowały w dalekiej przyszłości, kiedy to ja spokojnie będę mieszkał z Nelą w domu starości Bestia :P
*byki zagryzają starego dziadka jakim jesteś ty*

przynajmniej nie będziesz nikogo w przyszłości wkurzał xDD
http://www.google...4QawmJzXCA

Zwinny!! biegne po ciebie z przeszłości aby cię ukatrupić i zabić xDD wtedy nie będzie cię w teraźniejszości

All hail Trigon
(Link jest błędny)

Niestety nie dajesz rady, bo akurat kiedy chcesz mnie zabić sam umieram Bestia :P Ale to dopiero w 2103 r. Bestia :P
- _ - ja cię teraz zabijam xDD

All hail Trigon
Ale moje Stowarzyszenie Grubych Kotów podarowało mi dodatkowe 8 żyć więc zmarchwystaje! Mam bonusa ! Booya!
Od tąd jesteś duchem i nie możesz swoim zwierzątkom kazać nic zrobić ^ ^ a połowa (TYLKO połowa xDD) twoich kiciuśków idzie do mnie

jedynie możesz siedzieć w bunkrze i oglądać telewizję , w której jest 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 kanałów i nic do oglądania xDD Mvhaha!

All hail Trigon
Masz bonusa?!

All hail Trigon
i po co ja se paznokcie brudziłam?? (o tak xDD a myślałeś że co? że nóż ze sb wzięłam xDD?)

All hail Trigon
Tak, i ten bonus polega na tym że w każdej chwili mogę znów stać się normalny i sprawić że ktoś cię spłuka w kiblu i utkniesz jęcząc w rurach na całe 2 miesiące!
Ale teraz tego nie użyję, tylko jak sytuacja się zgorszy Bestia :P
Przejdź do forum: