Zobacz temat

Ponarzekaj na coś
A ja na ciebie XD
Narzekam, że tu nie ma Neli która narzeka Bestia :P
Narzekam na to,że Zwinny narzeka,że Nela nie narzeka bo jej tu nie ma Bestia :P
Narzekam, że wy kopiujecie moje pomysły na narzekanie -__-
Narzekam, że Zwinny narzeka na narzekańcze narzekanie nieobecnej narzekaczki Neli i że narzeka, za kopiowanie jego narzekańczych narzekań w tym jakże mega narzekańczym temacie Bestia :P

Poniosło mnie xDDD

Tam się pojawiają obecnie wszystkie moje beznadziejne twory xD
2.7.2014 - nowa notka, zapraszam?

imageshack.com/scaled/800x600/818/7p18.png
Narzekam na Zwinnego, który robi wszystko żeby każdego
wkurzyć ale coś mu nie wychodzi i za kare wystąpi w kolejnej notce na zgonie Bestia :P
'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
http://raven-mlod...g.onet.pl/
.
And no one to give it to
And you're sure you've hurt for so long
You've got nothing left to lose
So you say you're not gonna fight
'Cause no one wanna fight for you."
Ja nikogo nie wkurzam, staram się tylko dobrze narzekać w temacie o narzekaniu Bestia :P

A teraz narzekam na Nelę która mnie da w następnej notce.

PS. Przypominam, że mój kontrakt wygasa już jutro Bestia :P A jeśli nadal chcecie mnie mieć to drogo zapłacicie, w końcu jestem najnowszym hitem 2011 roku Bestia :P
Narzekam na Zwinnego, który myśli, że Nela będzie mu płacić za ośmieszanie go. XD
Narzekam na Millę, która myśli, że ja myślę, że Nela będzie mi płacić za ośmieszanie mnie Bestia :P
Narzekam na Zwinnego, o którym będzie można przeczytać na zgOonie za free XDD
Phi, jeśli Nela i Fanka chcą mnie zatrudnić na cały następny sezon będą musiały drogo zapłacić, chyba że.... ośmieszą ciebie Bestia :P

Narzekam na twoje włosy spaghetti o czerwonym kolorze Bestia :P
Narzekam na twoje, bo niestety, zostały polane wodą utlenioną przez Fankę, i teraz... wyglądają jak wyglądają Bestia :P
Ja przynajmniej nie mam na avatarze wszystkich kolorów pizzy, więc narzekam na twojego awa Bestia :P
A ja nie mam skojarzeń związanych z jedzeniem do wszystkiego co widzę, także narzekam znów na ciebie xD
Ale co ja poradzę? Twój avatar po prostu jest pełen od różnego jedzenia! Już sobie wyobrażam tą pizzę z mozzarellą, sosem pomidorowym i szczyptą oregano! Bestia :P

Narzekam, że znów jestem głodny, a dopiero co przed chwilą jadłem pizzę Bestia :P
Narzekam na to,że ja nie jadłam pizzy i jestem głodna : (
Narzekam, że narzekania kopiujecie ode mnie! Bestia :P
A ja narzekam,że Zwinny narzeka,że my kopiujemy narzekania od niego Bestia :P
I znów narzekam na kopiowanie narzekań...
Narzekam na pewną osobę, która strasznie mnie denerwuje. (Nie, to nie ty, Zwinny XD)
Przejdź do forum: