Powód do szczęścia
|
|
Dodany dnia 2012-04-18, 08:49
|
|
Historia? Eh, mam dziś odpowiadać, a z 60 kartek, które miałam przeczytać, przeczytałam raptem 20, więc wszystko na temat. Nie lubię historii, to najnudniejszy przedmiot pod słońcem. Powód do szczęścia? Mam dziś na 10 ![]() "I'm gonna use you and abuse you.
I'm gonna know what's inside. Gonna use you and abuse you. I'm gonna know what's inside you." http://we-are-one...g.onet.pl/ |
|
|
|
Dodany dnia 2012-04-18, 15:27
|
|
Nie obrażaj proszę historii to szalenie zajmujące i ciekawe zwłaszcza II wojna światowa interesuję się najbardziej życiem codziennym ludzi w czasie II wojny m.i.n to jak zdobywali pożywienie, jak się uczyli oraz ogólnie jak przebiegała wojna ![]() :*
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-04-18, 16:01
|
|
Może historia jest ciekawa, owszem, znajdą się jakieś dzieje, które zaintrygują. Jednak jeśli czas cię goni, historia nie jest twoją pasją, a masz do przeczytania cały obszerny dział, dajmy na to, że na sprawdzian, to łatwo tego nie przyswoisz [oczywiście to jest tylko na moim przykładzie ![]() ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2012-04-18, 20:38
|
|
ja mam fajną nauczycielkę, więc historia jest przyjemna. są dni, kiedy jej nie lubię, ale na ogół jest jednym z lubianych przedmiotów ![]() The makers of Azarath and Metrion are proud to introduce ...
ZINTHOS. ![]() New and improved Zinthos gives you exactly what you need, exactly when you need it. And because it's blue, Zinthos goes with everything. Zinthos isn't right for everyone and may cause bloating, cramping, hair loss, disturbing visions, fits of rage, and the growth of additional eyes. Children under three should not be exposed to Zinthos. Do not get Zinthos wet, and never feed it after midnight. If you experience trouble meditating, stop saying "Zinthos" and consult your ancient scrolls immediately. New blue Zinthos! |
|
|
|
Dodany dnia 2012-04-19, 19:43
|
|
Stwierdzam, iż uwielbiam od niedawna język polski! xD | |
|
|
Dodany dnia 2012-04-20, 13:41
|
|
YEAH! Polski jest extra ale jak dla mnie tylko wtedy gdy piszemy opowiadania chyba jako inna blogerka rozumiesz dlaczego Rach ![]() :*
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-04-20, 17:15
|
|
Oczywiście, że rozumiem. Kolejny powód do szczęścia z mojej strony: Dzisiaj w szkole nie było nieznośnej koleżanki. Yupi! XD |
|
|
|
Dodany dnia 2012-04-21, 10:04
|
|
Weekend. Połączony z 27.04.2012 09:49:15: Poszłam do szkoły. Było 6 osób ze mną. 3 chłopaków uciekło. Ja z dziewczynami poszłam do parku, a później wróciłam do domu ![]() Edytowane przez Gwiazdeczka dnia 2012-04-27, 09:49 |
|
|
|
Dodany dnia 2012-04-27, 13:14
|
|
Mój powód do szczęścia, Pan odwołał nam spr z polaka!!!!!!!!! i drugi to to że nieznośnych pewnych chłopaków w szkole nie było ale u mnie w szkole nikt nie zwiał XD
:*
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-04-28, 14:43
|
|
spotkam się z Rillą xD ! Teraz pytanie, kto nie wyjdzie z tego cały? oO
'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
http://raven-mlod...g.onet.pl/ . ______________________________ "You say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you And you think there's not enough love And no one to give it to And you're sure you've hurt for so long You've got nothing left to lose So you say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you." |
|
|
|
Dodany dnia 2012-04-28, 16:45
|
|
Nela... jestem za tym że Rilla wyjdzie cała XD powód do szczęścia dla mnie, jadę do kuzynki ze Skwierzyny ![]() ![]() :*
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-04-28, 17:42
|
|
Ja się cieszę z tego samego co Nela XD Co do pytania- pożyjemy, zobaczymy... ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2012-04-28, 19:08
|
|
Ja stawiam na Rillka ![]() w powód mam taki że goście jednak nie przyjadą więc mam luz ![]() ![]() :*
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-04-28, 19:52
|
|
Jak zaczniesz mówić niektóre słowa, to ja nie wyjdę cało a jak ja zacznę historyczny wykład połączony z.. wyobraźnią i pytaniem "Czy ** byli ... ? " XD to ty XD buhaha. na 90% jadę na obóz do Hiszpanii ![]() 'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
http://raven-mlod...g.onet.pl/ . ______________________________ "You say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you And you think there's not enough love And no one to give it to And you're sure you've hurt for so long You've got nothing left to lose So you say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you." |
|
|
|
Dodany dnia 2012-04-28, 20:17
|
|
Bardzo smieszne Nelson XD jedź do hiszpanii będzie spokój XD
:*
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-04-28, 20:18
|
|
nie będziesz się już śmiała jak ci Rillsona wykończę XD ![]() haha, będzie ![]() 'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
|
|
|
Dodany dnia 2012-04-28, 21:34
|
|
Hahaha Nelson ty pierwsza padniesz i zrobisz to co ja mowie, że zrobisz pierwsza ![]() ![]() Powód do szczęścia- cudnie jest ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Rilla dnia 2012-04-28, 21:40 |
|
|
|
Dodany dnia 2012-04-28, 21:50
|
|
Dzieci jeżdżą na kolonie, na obóz jeździ szlachta XD ![]() Nie zrobię nic pierwsza, spadej XD I nie posługuj się moimi sformułowaniami bo wejdziesz w warzone XD To mój tekst,że masz nic nie robić jak nie umiesz ![]() Rilla pojedzie a kolonie, pozna fajnych chłopaków i zapomni o Chadzie, tak! ![]() 'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
|
|
|
Dodany dnia 2012-04-28, 22:19
|
|
Jasne baby ;p Tak OBÓZ mówi samo za siebie ;P Zrobisz to pierwsza XD I know. Warzone jest ciągle, phi jaka nowość. A szlachty to ty jeszcze na oczy nie widziałaś. Ale zobaczysz jak się spotkamy, don't worry ![]() I nigdy nie zaponę o Chadzie XD Chłopaków mogę poznać, ale jedno drugiego nie wyklucza XD Chad ever forever ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2012-04-29, 12:26
|
|
Baby's XD nie kłócić mi się !! arystokracja prawdziwa się znalazła aż się zaśmiałam ja być prawdziwa Lady Insy i się nie kłócić!! powód do szczęścia to to że jest prawie 41 stopni u mnie i będę się opalała!! XD :*
|
|
|
Przejdź do forum: |