Zobacz temat

O kim mowa?
dobraa XDD następna XDD no więc :

W tej bajce jest drużyna która gra w piłkę nożną. Istnie na ich planecie, wymiarze, czy co to jest "fluks" , chyba to tak się nazywa. Dzięki niemu gracze mogą grać. Ta bajka to....
Galactik Football, sam flux mi podpowiedział ;d

Jak nazywa się bajka, w której dwa króliki znajdują się pod opieką starej, zrzędnej pandy? XD
Yin Yang Yo! Podpowiedziała mi zrzędna panda; p

Jak nazywa się bajka w której dziewczyna, zmierzając na pomoc swojemu staremu ojcu trafia do zamku z wielką bestią, która kiedyś była księciem?

Za dużo gadam!
Piękna i Bestia? ;p

Jak brzmi nazwa bajki, której głównym bohaterem jest bojaźliwy pies?
Chojrak, czy cóś takiego? xD

Główny bohater tej kreskówki potrafi zmienić niektóre części ciała w maszyny. Coś w stylu Cyborga, tyle, że ten ktoś jest człowiekiem. Swoją zdolność wykorzystuje, by ratować miasto. Podpowiem, że leci na CN Bestia :P
Generator Rex.

Nie cierpię tej bajki. Bohaterem pierwszoplanowym jest niejaki 11-sto letni chłopiec, który ma przyjaciela-kujona i różowowłosą przyjaciółkę. Wymyśla świetne plany. Też leci na CN.
Angelo rządzi! koccham to!

Bohaterami są dwojga bliźniaków. Jeden jest fioletowym, 'chłopcem' który uwielbia złomować różne rzeczy, natomiast jego bratem jest chłopak kochający bagna i naturę. Podpowiedź, leci na CN a ich mama jest maniaczką sprzątania.
Bliźniaki Cramp.

Jaki tytuł nosi bajka, w której jednym z głównych bohaterów jest żółtogłowy, niski chłopak? ;p
Xiaolin?
chyba tak XDD
BRAWO! XD
Tera ja Gwiazdka :]

Hmmm... Co by tu... Wiem

Z tym raczej nie będzie problemów, bo kto czyta, ten wie.
Chodzi o zielonooką dziewczynę, która zakochuje się w chłopaku imieniem Artur. Razem z nim oraz Niksą i Tytusem wyjatuje do Włoch. Jest bohaterką pierwszego opublikowanego oraz najbardziej romantycznego opowiadania jakie powstało do czasów Roe.

Nie zgadniecie ;P

Połączony z 19.11.2012 22:02:58:
Zmieniam: małe, puchate, lata, liczy i zaśmieca nam teraz serwis. Coś jak Baranek Show xD
Edytowane przez For dnia 2012-11-19, 22:02

66.media.tumblr.com/b5fea9afcdef6889f7efbcb856806929/tumblr_pxezjfEfAI1qf5hjqo5_540.gif
Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art)
Wymyśl coś co komukolwiek coś mówi ok? Bestia :P
Every hero has an origin...

www.titansgo.strefa.pl/banner.png
titansgo.strefa.pl/userbars/bar08.jpg
Nope Bestia :P

66.media.tumblr.com/b5fea9afcdef6889f7efbcb856806929/tumblr_pxezjfEfAI1qf5hjqo5_540.gif
Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art)
W tej bajce głównym bohaterem jest 10-letni chłopak, któremu wystają zęby, jak królikowi. Nosi różową czapeczkę, a jego chrzestni to: Kosmo i WANDA.
Timmy!

Z serii pytań na dobranoc: Ma trójkątną głowę
hahahahh Fineasz.

Jest pomocnicą/sekretarką małego burmistrza, który codziennie musi wzywać Atomówki, ponieważ sam nie potrafi nic zrobić.
Sarabella! :3

Stara się zdobyć związek X, jeśli nie niszczyć świat
Nie wiem... Mojo Jojo?

W jednym odcinku Atomówek przebrała się za Sarabellę i okradała sklepy.
Yep xD

Seduza :C

Nosi czapkę baseballówkę, podróżuje po halach zwykle z dwójką przyjaciół i stworzonkiem na ramieniu. Kojarzy się z keczupem
Przejdź do forum: