Zobacz temat

Pytanie i odpowiedź
Hmmm... jest kilka takich utworów, które kojarzą mi się z określonymi sytuacjami z gimnazjum.

1. Wake Me Up, Avicii (pierwsza piosenka usłyszana przeze mnie po rozpoczęciu nauki w gimnazjum. Chyba puściła ją koleżanka na przerwie).
2. I Need Your Love, Calvin Harris (piosenka kojarzy mi się ze zmianą szkoły w trzeciej klasie)
3. Radioactive,Imagine Dragons (zakończenie roku, pożegnania, ostatnia przesłana przez koleżankę piosenka itd.).
To co powyżej plus utwory Skilleta.

Czy zdarza Ci się słuchając muzyki zamyśleć tak bardzo, że nagle orientujesz się, że piosenka juz dawno się skończyła, a Ty tego nie zauważyłeś/zauważyłaś?
o tak, mam to bardzo często.
nie chce mi się rozpisywać.

czy lubisz czytac fanfiction dotyczące Młodych Tytanów?
Uwielbiam! Obecnie czytam pojawiające się na bieżąco historie na trzech blogach.

Czy jeśli miałabyś/miałbyś możliwość wziąć udział w cosplay'u dotyczącym Młodych Tytanów zrobiłabyś/zrobiłbyś to? Jeśli tak to jaki miałabyś/miałbyś kostium?
Jestem w trakcie tworzenia cosplayu Raven.

A ponawiam.
To musisz się pochwalić jak skończysz. Gwiazdka :D

Uważam, że cosplay'e są super, ale jestem dość nieśmiałą osobą i raczej nie zdecydowałabym się na udział. No chyba, że byłby to cosplay Bleach'a, wtedy mogłabym to przemyśleć.

Czy będziesz oglądał/a film Sucide Squad, gdy ten się wreszcie ukaże?
Właściwie to nie wiem... Bestia -o-

Czy lubisz czytać książki przygodowe? Gwiazdka ^^'
Raczej nie lubię typowo przygodowych książek. Wolę fantastykę i thrillery psychologiczne połączone z kryminałem np książki Alex Kavy czy Jeffrey'a Deaver'a. Ostatnio pokochałam też mangę.

Jakie są Twoje ulubione książki?
o boziu boziu lubię czytać książki ale gdy są ciekawe wolę filmy może być no więc z tymi książkami np. Hobbit, Harry Potter

Hobbit czy Harry Potter
Harry Potter jeśli chodziło Ci o książkę, a Hobbit jeśli chodziło Ci o film.

Twoim zdaniem przyjemniejsze jest życie w dużym czy mniejszym mieście?
Zależy kto co lubi - wg mnie duże miasto jest lepsze dlatego, że małe miasto taka w sumie wieś tylko ze z burmistrzem i urzędami, chyba ze sa jakies atrakcje typy kino czy centra handlowe, wtedy małe. Ale ogólnie wieś>miasto.

Jaki jest Twój ulubiony serial animowany?
A anime też się zalicza czy miałaś na myśli tylko kreskówki? Jeśli może być anime to oczywiście Bleach.
Jeśli zaś chodziło Ci o kreskówki będzie to Ben 10 Obca Potęga.

Ponawiam.
Młodzi Tytani i Młodzi Tytani:Akcja.

Ponawiam raz jeszcze.
Jeden jedyny, tak? Młodzi Tytani oczywiście.

Jak wiadomo - nikt nie wie o sobie samym wszystkiego. Zatem, czy dowiedziałeś/aś się czegoś nowego odnośnie swojej osoby w ostatnim czasie? (Chodzi o jakieś obserwacje, nowe zachowania et cetera, myślę, że to w miarę zrozumiałe)
Tak, zaczynam zauważyć swoje ukryte wady i staram sie je jak najbardziej redukowac, ograniczać.

Ponawiam bo ciekawe.
Słabo zapamiętuję sekwencje i kolejności przy liczbie większej niż 7. Niby norma, ale pamięć poprawiła mi się w szybkim liczeniu, czy zapamiętywania wzorów, a tu prawie nic.

Gdybyś mógł/mogła umieścić na nieboskłonie własną plejadę, jak by się nazywała i z ilu gwiazd by się składała? Można naszkicować.
66.media.tumblr.com/de904451f273a5ed765f3c0477f92de9/tumblr_mrqwojJ5x71r79t1go1_500.gif
Tak bardzo chciała odpowiedzieć, że zapomniała zapytać...

Czy podczas szkicowania czegoś w zeszycie na lekcji, zasłaniasz przed innymi co rysujesz?
66.media.tumblr.com/de904451f273a5ed765f3c0477f92de9/tumblr_mrqwojJ5x71r79t1go1_500.gif
Czasem. Jeśli rysuję jakieś proste motywy np. jakieś gwiazdy z figur, wzory składające się z danych elementów, to nie. Zasłaniam jeśli najdzie mnie ochota narysować jakąś postać z anime, a nie robiłam tego wcześniej lub nie jestem zbyt dobra w jej rysowaniu, a rysunek wygląda znośnie dopiero na koniec. Chyba ma to związek z tym, że siedzę w jednej ławce z dziewczyną, która genialnie potrafi narysować każdą postać z anime.

Ponawiam.
Zależy, często rysuje po prostu coś z czego inni się śmieją, więc wtedy tak.

Jeśli korzystasz z youtube, to co na nim robisz?
Głównie słucham muzyki, oglądam openingi z anime (dzięki temu znajduję też nowe serie) i kabarety.

Jak dużo czasu poświęcasz na korzystanie z internetu każdego dnia?
Zależy od dnia. Gdy jest to dzień wolny to potrafię kilka godzin poświęcić na przeglądanie forum, oglądanie Tytanów, pisanie ze znajomymi czy pisanie na blogu.

Jak opatrujesz się na wybory, które już niedługo?
Przejdź do forum: