Powód do szczęścia
|
|
Dodany dnia 2012-03-06, 13:41
|
|
Gratuluję :* Ja mam podobnie. Dostałam 5 z testu z Geografii, a nic się nie uczyłam. wyczyn! Powód do szczęścia na cały tydzień ![]() W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca.
Młodzi Tytani <3 Robin ![]() ![]() ![]() ![]() Gwiazdka ![]() ![]() ![]() Bestia ![]() ![]() ![]() Raven ![]() ![]() Cyborg ![]() ![]() ![]() ![]() Zapraszam! www.pamietnik-kos...og.onet.pl www.spokojne-zyci...og.onet.pl |
|
|
|
Dodany dnia 2012-03-21, 22:14
|
|
No widzisz ![]() Cieszę się ze zmiany wystroju blossom-and-titan...og.onet.pl :> |
|
|
|
Dodany dnia 2012-03-23, 22:55
|
|
Ukazał się wczoraj teledysk do Lullaby *.* Przepiękny, zaciesz na tydzień, i tak, nie macie pojęcia ile razy można oglądać to samo. Z resztą na Nickli to ja mogę bez przerwy patrzeć ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2012-04-16, 20:38
|
|
no comment wyżej XDD Jadę do Zakopca w sobotę ![]() ![]() 'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
http://raven-mlod...g.onet.pl/ . ______________________________ "You say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you And you think there's not enough love And no one to give it to And you're sure you've hurt for so long You've got nothing left to lose So you say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you." |
|
|
|
Dodany dnia 2012-04-16, 20:59
|
|
Rilla dobrze gada na Chada mogę patrzeć przez cały dzień i jeszcze dłużej kocham NB to właśnie CHAD jest moim sensem życia ![]() :*
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-04-16, 21:03
|
|
AAAAAAA XDD Ins, I'm afraid XD Powód do szczęścia: że są jeszcze normalni ludzie, którzy nie wyznają wiary w Chada XD 'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
http://raven-mlod...g.onet.pl/ . ______________________________ "You say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you And you think there's not enough love And no one to give it to And you're sure you've hurt for so long You've got nothing left to lose So you say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you." |
|
|
|
Dodany dnia 2012-04-16, 21:04
|
|
Niestety wiara w CHADA to najpiękniejsze co może być trust me ![]() zobaczymy jeszcze ja i Rilluś złapiemy cię na czymś podobnym ![]() :*
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-04-16, 21:15
|
|
Popieram Isanis! ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2012-04-16, 21:21
|
|
Rilluś dobrze nawija ![]() ![]() :*
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-04-16, 21:27
|
|
Hahaahahaha nie Isi co ty robisz XD Nie pogrążaj się XD Ludzie zawału dostaną. I nie zwalać na mnie czemu ja zawsze ta najgorsza jestem? XD
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-04-17, 08:05
|
|
Mnie na czymś podobnym? ![]() ![]() ![]() Powód do szczęścia: Kończę dziś 15.20 zamiast 16.00 ![]() 'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
|
|
|
Dodany dnia 2012-04-17, 14:04
|
|
Hah błagam was XD dobijacie mnie ludzie czasami ![]() Na matmie nauczycielka nie pytała i homeworka nie sprawdzała XD ![]() :*
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-04-17, 19:05
|
|
Odwołali mi test z francuza! Yeah, babe! <Na, na na, na na na na, na na!> xD The makers of Azarath and Metrion are proud to introduce ...
ZINTHOS. ![]() New and improved Zinthos gives you exactly what you need, exactly when you need it. And because it's blue, Zinthos goes with everything. Zinthos isn't right for everyone and may cause bloating, cramping, hair loss, disturbing visions, fits of rage, and the growth of additional eyes. Children under three should not be exposed to Zinthos. Do not get Zinthos wet, and never feed it after midnight. If you experience trouble meditating, stop saying "Zinthos" and consult your ancient scrolls immediately. New blue Zinthos! |
|
|
|
Dodany dnia 2012-04-17, 19:17
|
|
YEAH! Jinxi ma zaciesz! ja dzisiaj byłam taka szczęśliwa że 2 strony od zeszytu <nie pytajcie do jakiego przedmiotu > zapisałam waszymi nickami XD
:*
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-04-17, 19:57
|
|
A ja na matmie wieszałam matematyka na szubienicy (wszystko miało miejsce w zeszycie). Więc wiecie, nie podpadać mi, bo wam zrobię tak samo i kto wie, czy efekt nie będzie jak z laleczką Voodoo? xD Dobra, wpakowałam w siebie króliczka z chocolat i oglądam anime, więc ogólnie euforia ![]() The makers of Azarath and Metrion are proud to introduce ...
ZINTHOS. ![]() New and improved Zinthos gives you exactly what you need, exactly when you need it. And because it's blue, Zinthos goes with everything. Zinthos isn't right for everyone and may cause bloating, cramping, hair loss, disturbing visions, fits of rage, and the growth of additional eyes. Children under three should not be exposed to Zinthos. Do not get Zinthos wet, and never feed it after midnight. If you experience trouble meditating, stop saying "Zinthos" and consult your ancient scrolls immediately. New blue Zinthos! |
|
|
|
Dodany dnia 2012-04-17, 20:02
|
|
Haha mój powód do szczęścia? znalazłam kogoś z kim mogę pisać o zainteresowaniach szkolnych XD głównie o Historii i drugi to to że wpycham w siebie właśnie czekoladę Goplanę "bez skojarzeń proszę " XDD
:*
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-04-17, 20:14
|
|
![]() The makers of Azarath and Metrion are proud to introduce ...
|
|
|
Dodany dnia 2012-04-17, 21:14
|
|
Goplana, mniam... truskawkowa na dodatek. Isy zrobiłaś mi smaka, nie pisz mi o Goplanie! Powód do szczęścia jutro nie idę do szkoły, mam konkurs ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2012-04-17, 22:24
|
|
Mój powód do szczęścia brzmi: Jutro piszę test próbny z fizyki z trzech lat. Hurra, ale się cieszę. Dobra, wystarczy tego sarkazmu ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2012-04-18, 07:51
|
|
Jak można się cieszyć z powodu tego że ma się za sobą test z historii według mnie oczywiście nie wiem jak u was XD ja kocham Historię i nigdy nie mam jej dosyć może nawet na konkurs w maju pojadę XD mój powód do szczęścia na dziś: zostało mi jeszcze trochę FRUGO XD ![]() :*
|
|
|
Przejdź do forum: |