Pytanie i odpowiedź
|
|
Dodany dnia 2015-05-24, 13:18
|
|
Gwiazdeczka napisał(a): Chyba nikt inny nie odpowie... Mam wrażenie, że już odpowiadałam na podobne pytanie... W sumie nie będę się powtarzać, bo odpowiedź jest już raczej oczywista. Gwiazdeczka napisał(a):Największą dla mnie wartością jest rodzina. Robin i Raven. Nie wiem z którym bardziej. Bliżej mi chyba do Robina, ale dogadałbym się z Raven bez większych problemów. Często masz sytuację, w której inni nagle czegoś od ciebie oczekują, a ty nie wiesz co masz odpowiedzieć lub zrobić? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-24, 14:24
|
|
No. Czyli jak mówiłam. Tak. Chociażby, jak mnie gdzieś ludzie wysyłają, aby coś załatwić. Załatwić coś, co wymaga ode mnie większego obeznania w danej sprawie i komunikacji z obcymi ludźmi. Nie jesteś czegoś pewien? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-24, 15:47
|
|
Raczej nie lubię przyznawać się do takich rzeczy, ale wielu rzeczy nie jestem do końca pewien. Najczęściej tych rzeczy i osób, na których najbardziej mi zależy. Marzyłeś/-aś kiedyś o czymś, co na obecną chwilę na pewno nie będzie się mogło spełnić? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-24, 16:55
|
|
Żeby to raz. Denerwujesz się, kiedy ktoś przed tobą wolno idzie? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-24, 19:11
|
|
Pewnie. Czemu nie? *kopniak w 4 litery* Sulik: Ruchy! *zawistne spojrzenie staruszki* Nad czym ostatnio dłużej rozmyślałeś/-aś? Edytowane przez Sulik dnia 2015-05-24, 19:23 |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-24, 19:54
|
|
Nad swoim ekscentrycznym stanem zdrowia, a nie powinnam tyle. Czy ktoś kiedykolwiek namawiał cię do złego? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-24, 20:56
|
|
W gimnazjum często, gdy byłem jeszcze w "ekipie". Ale tak konkretnie do złego to raczej nie. Byłeś/-aś kiedykolwiek hopsitalizowany/-a? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-24, 21:24
|
|
Nie, ale nie zdziwiłabym się, gdybym w niedalekiej przyszłości być miała. Znasz jakąś piosenkę na pamięć? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-24, 21:55
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=grGjD1rTNyg Gazebo - I like Chopin https://www.youtube.com/watch?v=nRGJDb-30C8 - Its a long Road https://www.youtube.com/watch?v=WUOtCLOXgm8 - Queen - I want to Break free To pierwsze piosenki, których nauczyłem się na pamięć. Potem były przeboje Modern Talking, Elton John ale mi juz wyleciały z głowy. Obecnie znam na pamięć niektóre utwory, które obecnie słucham. np. Linkin Park - Breaking the Habit, Green Day - Wake me up when September ends, Daft Punk - Harder Better Faster Stronger (przy tym można się zgubić), Bryan Adams - You Cant Take Me Biwakowałeś/-aś kiedykolwiek lub spałeś/-aś pod namiotem? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-24, 22:08
|
|
O, HBFS! Jeśli liczy się siedzenie w namiocie pod blokiem, to... no. Ale gdzieś wyjechać i spać pod namiotem to nie. Chciałbyś być w czymś mistrzem? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-25, 12:13
|
|
W wielu rzeczach chciałbym być mistrzem. Zastanawiasz się czasami, czy nie powinieneś/-nnaś się urodzić/żyć w zupełnie innym kraju/miejscu? Edytowane przez Sulik dnia 2015-05-25, 12:58 |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-25, 14:50
|
|
Zastanawiam. Jednak nie w innym kraju. Na innej planecie. W innym układzie planetarnym. W innej części galaktyki. Nie. W innej galaktyce. Czuję w głębi duszy, że moja egzystencja tutaj jest jedną wielką pomyłką. Zdarzyło Ci się umrzeć w śnie? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-25, 16:14
|
|
Nie raz. Jedyną śmierć jaką pamiętam to chyba spadanie z wieży zamkowej. Dzielisz się z innymi rezultatami swojej pracy (nie licząc internetu)? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-25, 18:59
|
|
Sporadycznie rozmawiam o tym z koleżanką i kolegą z klasy (też mają konta na deviantarcie, więc wiedzą, jak to jest) Gdzie czujesz się najlepiej? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-25, 21:29
|
|
Chyba gdziekolwiek, gdzie mogę poczuć się swobodnie, czyli: czasami w domu, na spacerze, jadąc rowerem albo na siłowni jeśli nie jest tłoczno. Często korzystasz z telefonu w ciągu dnia? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-26, 08:01
|
|
Teraz na przykład piszę z telefonu, jednak nie jestem od niego uzależniona. Nie dzwonię do nikogo, chyba że do rodziców. Zazwyczaj piszę smsy, ale to też niezbyt często. Co innego ze słuchaniem muzyki z telefonu na słuchawkach, to jest codzienność. Jak się czujesz, kiedy masz w domu gości (znajomi rodziców tudzież dalsza rodzina) ? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-26, 15:18
|
|
Jak obcy w domu? Chyba bez przesady. W każdym bądź razie nie spędzam praktycznie czasu z gośćmi rodziców. Co robisz w niezwykle upalny dzień? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-26, 16:54
|
|
Szukam cienia, jeśli jestem na dworze... W domu zwykle zasłaniam rolety i chodzę w koszulce i krótkich spodenkach. Tak, to piję jakieś soki z kostkami lodu, jakiś prysznic zimny... Robię, co się da. Czy kiedyś ktoś był dla ciebie wzorem do naśladowania? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-26, 21:49
|
|
Mój ojciec nie tylko był, ale jest wzorem do naśladowania. Spośród swego całego licznego rodzeństwa najlepiej poradził sobie w życiu. Jest pracowity, wszechstronnie uzdolniony, niezwykle samodzielny. Mam jeszcze inny wzór. Jak myślisz, lepiej kupować czy szyć własne ubrania? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-26, 22:09
|
|
Szycie jest zbyt czasochłonne i wymaga umiejętności... Chociaż fajnie by było uszyć coś samodzielnie, nie powiem. Mimo wszystko lepiej kupić (rozsądnie, rzecz jasna) i pomyśleć przy okazji o kobietach, które się nad danym ubraniem napracowały. Kiedy czas płynie ci szybciej? |
|
|
Przejdź do forum: |