Pytanie i odpowiedź
|
|
Dodany dnia 2015-05-01, 21:54
|
|
Chodzę do technikum informatycznego, bo... to jedyny kierunek, jaki mnie zainteresował. Szkołę lubię, jest naprawdę sympatycznie, nikt nikogo nie obraża, a z nauką daję sobie radę, z zawodowych mam 3, 4 i 5. Geniuszem informatycznym nigdy w życiu nie będę, ale przyznaję, że można nauczyć się wielu ciekawych rzeczy. Po szkole zawsze mogę iść na studia związane z grafiką. Ponawiam |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-01, 22:02
|
|
Studiuję Mechanikę i Budowę Maszyn, studia 1 stopnia z tytułem inżyniera. Niewiele się nauczyłem po 2 latach, ale wszystko zaliczam w pierwszym terminie. To podsumowuje to co myślę o poziomie nauczania na tej uczelni. Nawet lubię działać pod presją - prowadzący by więcej wymagali i ja bym więcej się uczył, niestety brak chętnych na ten kierunek + fakt, że pozostali przyszli tu tylko przedłużyć swoje dzieciństwo i chlać w akademiku, wyznacza nam ten a nie inny poziom. Atmosfera jest przednia... chyba. Czego chciałabyś/chciałbyś sie nauczyć w najbliższym czasie? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-01, 22:12
|
|
Lepiej rysować/malować. Patrząc na swoje prace z perspektywy czasu - nie jestem usatysfakcjonowana. To jeszcze nie to, co chciałabym osiągnąć. Tyle, póki co. Teraz może mała odskocznia od rzeczywistości... Jakim byłbyś superbohaterem? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-03, 19:02
|
|
Batman albo Nightwing. Tak, jestem taki nudny... Ulubiony deser? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-03, 19:14
|
|
Aj tam. Deser... Mdli mnie od większości ciast, zwłaszcza biszkoptowych z galaretką i jakimś słodkim sosem (wiśniowym etc.), więc ich nie jadam. Chociaż dobry jest piernik i zwykła babka. Coś czekoladowego generalnie... Ulubiona potrawa? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-03, 19:46
|
|
Nie wiem. Duża pizza z dużą ilością sera i mięsa albo spaghetti albo lazania. Wszystko jedno. Znienawidzony kawałek lub zespół muzyczny? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-03, 20:10
|
|
W sumie nie wiem... Nie darze chyba żadnego zespołu/wykonawcy nienawiścią, co najwyżej nie podoba mi się coś... Chociaż nie lubię słuchać tych wszystkich, typu Ewa Farna, jakichś zagranicznych z podtekstami, typu Nicki Minaj et cetera... Dużo by wymieniać. Jak wygląda twój idealny wieczór? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-04, 18:49
|
|
Idealny wieczór? Że mam na przykład robić sobie gorącą czekoladę, ściągać kapcie i siadać przed telewizor? Hn, to nie mam. Gdybyś mogła spotkać się z dowolnie wybraną osobą, kto by to był? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-04, 19:01
|
|
Dowolnie wybraną? Na pewno ktoś z serwisu... Dużo tutaj miłych jednostek. Często śpieszysz się w życiu? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-04, 19:04
|
|
Pytasz czy żyję w pośpiechu? No, cóż... nie wydaje mi się. Właściwie to często zwalniam i przyspieszam próbując nadgonić stracony czas, robię rzeczy na ostatnią chwilę, jednak nie żyję według zegarka. Jakie temperamenty mają twoi najbliżsi? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-04, 19:27
|
|
Najbliższa mi osoba podobnie, jak ja, przejawia melancholię. A... cała reszta to tak naprawdę sangwinicy i cholerycy, jakby tak spojrzeć. Które reklamy denerwują cię najbardziej? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-04, 19:35
|
|
Twoja bratanica? Też powinienem być sangwinikiem/cholerykiem i byłem, ale już nie... Wszystkie. Im ktoś usilniej stara się do mnie dostrzec, tym zazwyczaj bardziej go ignoruję. Poza tym, kto widział jakąś mądrą reklamę? Jak się wabi twój pies? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-04, 19:42
|
|
No, nietrudno było zgadnąć Heh, wiadomo, że wszystkie. Chociaż jedne są gorsze od innych. Maja. Obudziłeś się kiedyś podczas pełni Księżyca? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-04, 19:46
|
|
Księżyc zawsze mnie budził. Szczególnie kiedyś, gdy mieszkałem w poprzednim domu i zasłony nie spełniały swojej funkcji prawidłowo. Masz na coś uczulenie? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-04, 20:34
|
|
Raczej żadnej alergii nie mam na jakieś pyłki, czy coś tam w ten deseń. Ale mam uczulenie na typowo chamskie osobistości. Dlatego trzymam się od nich z daleka. Jakieś fobie? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-04, 20:42
|
|
Trudno powiedzieć. Kiedyś po przygodach z szerszeniami zacząłem nerwowo reagować na brzęczenie owadzich skrzydełek, ale chyba od jakiegoś czasu jest z tym lepiej. Nosisz okulary? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-04, 20:52
|
|
Minusy na matmie zazwyczaj. Czasem do komputera je założę, jako taką "ochronę" przed promieniowaniem, ale to jak rysuję coś i długo przy tym trwam. Co myślisz o tatuażach i piercingu? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-04, 20:57
|
|
Nie mam ani tego, ani tego. Jako ozdoba może być, ale do wszystkiego z głową i umiarem. Odważyłabyś się zjeść żywe, ruszające się robaki? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-04, 21:04
|
|
Jakby mi mieli kogoś zabić, to tak. Ale w innej sytuacji raczej nie. Bear Grylls nie byłby ze mnie dumny... Nosisz przy sobie jakąś rzecz, która ma dla ciebie wielkie znaczenie? Nie chodzi tutaj o żadne przesądy. Tak po prostu. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-05-04, 21:22
|
|
Nie przywiązuję się do przedmiotów. Chociaż, czasami noszę przy sobie scyzoryk po moim dziadku. Chodzisz na jakiekolwiek dodatkowe zajęcia pozalekcyjne? |
|
|
Przejdź do forum: |