Zniszcz marzenie
|
|
Dodany dnia 2010-04-12, 14:13
|
|
a z fizyki dostaniesz 1 będzie kisiel! Bo wiesz, ona nie chciała podbijać świata, chciała by ktoś podbił go dla niej, owinął w wielką czerwoną kokardę i dał jej w prezencie.
Nie chciała wiele, ona jedynie chciała mieć wszystko. Chciała spokojnego życia, w którym bez przerwy będzie się coś działo. |
|
|
|
Dodany dnia 2010-04-12, 16:31
|
|
konsystencja kisielu jednak po smaku okazuje się, że to krochmal XD (ha w miarę naumiałam się galopu i mam nadzieję, że nie wyleci mi to z głowy ;> ) Zawsze będę mieć 20 lat |
|
|
|
Dodany dnia 2010-04-13, 00:29
|
|
... 20 lat więcej niż byś chciała Świat zostanie uwolniony od smutku, na zawsze. Edytowane przez Silent dnia 2010-04-13, 00:30 |
|
|
|
Dodany dnia 2010-04-13, 06:27
|
|
ale.. Emo zawsze się znajdą w kulturze normalnych ludzi. Nie ma gimnazjum, a po 6 klasach podstawówki idzie się od razu do szkoły średniej |
|
|
|
Dodany dnia 2010-04-14, 14:15
|
|
(Silent jesteś potworem T_T) Która trwa 6 lub 7 lat (w zależności czy idzie się do technikum czy liceum). Silent jutro będzie mieć 60 lat (zemsta XD) |
|
|
|
Dodany dnia 2010-04-14, 14:56
|
|
60 lat do 1 urodzinek. czyli witajcie pieluszki xD mam Geass Bo wiesz, ona nie chciała podbijać świata, chciała by ktoś podbił go dla niej, owinął w wielką czerwoną kokardę i dał jej w prezencie.
Nie chciała wiele, ona jedynie chciała mieć wszystko. Chciała spokojnego życia, w którym bez przerwy będzie się coś działo. |
|
|
|
Dodany dnia 2010-04-15, 15:58
|
|
ale to dla cb niebezpieczne i musi sie tego zrzec mieszkam w wilii ;D |
|
|
|
Dodany dnia 2010-04-17, 11:52
|
|
Którą trzeba wyremontować. Zaliczam sprawdziany na 3 |
|
|
|
Dodany dnia 2010-04-17, 13:01
|
|
ale brakuje ci jednego procenta do całkowitego zdania wszystkiego ^ ^ Nigdy się nie zestarzeje xD.. |
|
|
|
Dodany dnia 2010-04-17, 15:22
|
|
bo już się zestarzałaś xD mam szafe pełną butów. Bo wiesz, ona nie chciała podbijać świata, chciała by ktoś podbił go dla niej, owinął w wielką czerwoną kokardę i dał jej w prezencie.
|
|
|
Dodany dnia 2010-04-18, 08:53
|
|
Wszystkie buty są bez pary XD Do jutra wyzdrowieje Widzę, że chcieliście, żebym wyzdrowiała na dzień dzisiejszy jestem zdrowa No to inne marzenie: W sklepach mogę zatrzymywać czas i wtedy oczywiście brać co chcę ;> Edytowane przez IceTea dnia 2010-04-26, 17:24 |
|
|
|
Dodany dnia 2010-04-26, 19:21
|
|
ale nie jesteś złodziejką i zosawiasz to co wzięłaś W jeden dzień schudnę 5 kg ;] |
|
|
|
Dodany dnia 2010-04-27, 14:13
|
|
A w drugi przytyjesz 10 Nauczę się salta w tył. |
|
|
|
Dodany dnia 2010-04-27, 15:52
|
|
Plastelinowym ludzikiem na stole. Będe mieć 30 pkt z matematyczno- przyrodniczego. Bo wiesz, ona nie chciała podbijać świata, chciała by ktoś podbił go dla niej, owinął w wielką czerwoną kokardę i dał jej w prezencie.
|
|
|
Dodany dnia 2010-04-28, 14:48
|
|
okazało się że to 30 jest dla twojej kumpeli z ławki Nie ma szkoły w tygodniu |
|
|
|
Dodany dnia 2010-04-28, 14:58
|
|
ale jest w weekend po 10 h mam wene Bo wiesz, ona nie chciała podbijać świata, chciała by ktoś podbił go dla niej, owinął w wielką czerwoną kokardę i dał jej w prezencie.
|
|
|
Dodany dnia 2010-04-28, 15:02
|
|
na zjedzenie pizzy XD (zniszczyłem?) Mój robot wygra walki robotów! (Niestety dzisiaj przegrał eliminacje , ale mam szansę go ulepszyć przed zawodami) |
|
|
|
Dodany dnia 2010-04-28, 18:37
|
|
( a czego ty sie właściwie uczysz?) Walki robotów na wdzięki w wyborach miśś robotów 2034 Gokua mnie zaskakuje.( nie pytajcie kim ona jest ) Bo wiesz, ona nie chciała podbijać świata, chciała by ktoś podbił go dla niej, owinął w wielką czerwoną kokardę i dał jej w prezencie.
|
|
|
Dodany dnia 2010-04-28, 18:43
|
|
(Informatyki, głównie programowania) Okazuje się jednak, że to nie Gokua, a Goku z Dragonballa. Wymyślam super potrawę, z podstawowych dostępnych w domu składników, która zaspokoi każdego! (Czyli lekarstwo na mój apetyt - w sumie pizza jest najbliższa ideałowi) |
|
|
|
Dodany dnia 2010-04-28, 18:54
|
|
ale jest ona absolutnie nieprzyswajalna. mam różowe soczewki kontaktowe Bo wiesz, ona nie chciała podbijać świata, chciała by ktoś podbił go dla niej, owinął w wielką czerwoną kokardę i dał jej w prezencie.
|
|
Przejdź do forum: |