Co zrobisz, gdy...
|
|
Dodany dnia 2012-08-21, 13:55
|
|
Ucieknę do taty. Co zrobisz, jak listonosz przyniesie Ci list miłosny? " Będzie żyła tak długo, dopóki nie przestaniesz jej kochać..."
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-23, 15:09
|
|
Będę zaskoczona, wrócę do domu i otworze kopertę i zaczne czytać, po czym stwierdzę, że komuś dowcip się udał... Co zrobisz, gdy nikogo nie będzie w domu, w niedziele, nie będziesz wiedzieć co się stało, a zadzwonić nie możesz bo nie masz kasy na koncie... - Rex!
- Hau! - Chcę pić! - Wody? - Nie, wódki! |
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-23, 18:07
|
|
PANIKA! Co zrobisz, jak pójdziesz do szkoły? " Będzie żyła tak długo, dopóki nie przestaniesz jej kochać..."
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-23, 23:59
|
|
Poznam nową klasę i tajniki nauczania informatyki. Co zrobisz, gdy zobaczysz, że koleżanka/kolega pisze takim samym długopisem, który Ty niedawno zgubiłeś/aś? |
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-24, 00:48
|
|
Bym spytała skąd go ma żeby spokojnie wyjaśnić. Co zrobisz, gdy do twojego domu wpadnie Batman w gaciach?! XD Ostatnio tak się z kuzynką śmiałam. :*
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-24, 12:40
|
|
Przestraszę się Co zrobisz, kiedy zawiesi Ci się net? " Będzie żyła tak długo, dopóki nie przestaniesz jej kochać..."
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-24, 13:39
|
|
Obrażę się. I poczekam, aż łaskawie mi się odwiesi. Co zrobisz, gdy zgubisz coś pożyczonego? Uśmiechnij się!!! Jutro możesz nie mieć czasu! 8P
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-24, 19:35
|
|
- to jedyna moja reakcja Co zrobisz, jak przytyjesz? " Będzie żyła tak długo, dopóki nie przestaniesz jej kochać..."
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-24, 21:37
|
|
To niemożliwe. Ale ucieszę się, bo przydałoby się. Co zrobisz, gdy rozładuje Ci się telefon, a nie będziesz mógł/a znaleźć ładowarki? |
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-24, 21:41
|
|
Powiem "mówi się trudno". Co zrobisz, jak zepsuje Ci się komp? (wirus) " Będzie żyła tak długo, dopóki nie przestaniesz jej kochać..."
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-24, 21:43
|
|
Zamrę w bezruchu z przerażenia. Będę próbowała załatwić tego obrzydliwego trojana Co zrobisz, gdy ktoś zabierze Ci kredki i ołówek? |
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-24, 21:51
|
|
Jak nie będzie chciał oddać, to w łeb patelnią. Co zrobisz, jak (broń Boże) spali Ci się rysunek? " Będzie żyła tak długo, dopóki nie przestaniesz jej kochać..."
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-24, 21:53
|
|
Poczuję dziwny ciężar w ciele, po czym zrobię: "AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!" Co zrobisz, jak będzie Ci się chciało pić, a ktoś właśnie sprzątnie Ci z przed nosa ostatni łyk wody? |
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-24, 21:55
|
|
Machnę ręką. (Będę aż tak spragniona, że nie będę miała na niego siły) Co zrobisz, jak będziesz miała pełno spamów na blogu? " Będzie żyła tak długo, dopóki nie przestaniesz jej kochać..."
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-24, 21:56
|
|
Przycisk "usuń" w ruch. Co zrobisz, jak skasuje Ci się notka na blogu i nie będziesz mieć zapasowej? |
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-24, 22:00
|
|
Wkurzę się (Jak już będę mieć tego blogaXD) Co zrobisz, jak skończy Ci się wena do rysowania? " Będzie żyła tak długo, dopóki nie przestaniesz jej kochać..."
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-24, 22:02
|
|
Co jak co, ale do rysowania nie skończy się nigdy . Chociaż jeśli, to postaram sobie przypomnieć, jaką czerpałam z tego frajdę i z czasem przyjdzie. Co zrobisz, gdy rysunek wyjdzie Ci lepiej niż kiedykolwiek i przez przypadek zrobisz w nim błąd, którego nie będziesz mógł/a cofnąć? |
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-24, 22:04
|
|
Palnę się w ten głupi łeb Co zrobisz, jak narysujesz pocałunek Star i Robina, a zaraz zamoczysz obrazek piciem? " Będzie żyła tak długo, dopóki nie przestaniesz jej kochać..."
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-24, 22:07
|
|
Postaram się odratować obrazek, susząc go na kaloryferze (w ten sposób uratowałam blok rysunkowy, który zamókł piciem w samochodzie). Co zrobisz, gdy internet nie będzie Ci chodził, mimo, iż będzie podłączony? |
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-24, 22:09
|
|
Wezwę rodziców. Co zrobisz, jak przestaniesz interesować się MT...(Ja się rozpłaczę) " Będzie żyła tak długo, dopóki nie przestaniesz jej kochać..."
|
|
|
Przejdź do forum: |