Pytanie i odpowiedź
|
|
Dodany dnia 2015-04-18, 20:58
|
|
Rysuję A ty? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-04-18, 21:18
|
|
Piję herbatę. Jak się czujesz? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-04-18, 21:22
|
|
Całkiem dobrze, jak to wieczorami. Wieczór najlepszą porą dnia Kiedy w końcu coś narysujesz?! |
|
|
|
Dodany dnia 2015-04-18, 21:30
|
|
Jestem okropnym leniem i nic mi się nie chce, więc nwm : ((( Co robisz, jak się na kogoś wściekasz? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-04-18, 21:36
|
|
Nie wściekam się... Raczej ignoruję i tyle. Co ostatnio jadłaś? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-04-19, 22:11
|
|
Jadłem frytki z kotletem i surówką. Uprawiasz sport? Jaki? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-04-19, 22:35
|
|
Hm... kiedyś grałam ze znajomymi w siatkę każdego dnia. Później oni się rozleniwili, to i ja przestałam grać, bo przecież nie dam rady sama przez trzepak grać. Tak, to nie. Jedynie jeżdżę rekreacyjnie rowerem, czasem pobiegam. A ty? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-04-19, 22:41
|
|
Kiedyś najbardziej lubiłem grać w piłkę. Nawet zyskałem renomę najlepszego bramkarza. Później grałem też w siatkę i zacząłem biegać. Obecnie ćwiczę w domu lub na siłowni podczas zajęć z wf-u oraz biegam i jeżdżę rowerem. Masz jakieś ulubione kanały telewizyjne? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-04-19, 22:52
|
|
Naukowe lubię, typu History, Discovery Science, National Geographic... Czasem obejrzę TLC lub coś na TVN Style... Szczególnej manii nie mam. Chyba, że na naukowych leci coś o Wszechświecie, to inna sprawa. Ile czasu średnio spędzasz przy komputerze? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-04-19, 22:58
|
|
To zalezy od dnia. Zazwyczaj około 5 godzin. Ostatnimi czasy nie gram, tylko przeglądam ulubione strony lub pracuje. Masz w domu zwierzęta? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-04-19, 23:04
|
|
Obecnie tylko psa. Mieszaniec... Trochę z yorka, trochę ze sznaucera... Bardzo trudno jest ci się pogodzić ze śmiercią ukochanego zwierzaka? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-04-19, 23:08
|
|
Już od dawna nie mam zwierzęcia i nie pamiętam już jakie to uczucie. Chodzisz często na imprezy zakrapiane alkoholem? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-04-19, 23:14
|
|
Byłam na pierwszej i ostatniej. Wolę wypić butelkę piwa przed kompem na swojej "imprezie" Byłeś na studniówce? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-04-19, 23:43
|
|
Byłem z kimś umówiony, ale ta osoba mnie wystawiła w ostatniej chwili i poszła z kimś innym. Na szczęście miałem wtedy przyjaciela, na którego mogłem liczyć, co pozwoliło mi o tym zapomnieć podczas zabawy. Jak zamierzasz spedzić przyszłe wakacje? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-04-19, 23:51
|
|
Nigdy nigdzie nie wyjeżdżam, więc rower możliwe jak najczęściej... Jeździć gdzieś daleko, do zgubienia. Ściągnę bratanicę kilka razy na tydzień lub dwa. Będę dużo rysować (!), jeśli nie skończę przed wakacjami, to przez wakacje będę kończyć drugą część Voyagera, potem kolejny komiks, jaki mi przypadnie. To w zasadzie tyle. A jak ty zazwyczaj spędzasz wakacje? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-04-19, 23:58
|
|
Chodzę na basen z bratem, jeżdżę na rowerze. Z rodzicami czasami jedziemy nad jezioro w upalne dni. Ostatniego roku odbywałem praktyki i w tym roku również zamierzam pracować. Gdybys mogł/-a urządzić w dowolny sposób swój pokój, co bys w nim zmienił/-a? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-04-20, 00:12
|
|
Chociaż podobają mi się ciemnoczerwone tapety, to wolałabym ściany w ciemnogranatowej tonacji i kosmiczną fototapetę. Inspirując się pokojami Tytanów... Chciałabym łóżko podobne do tego, które posiada Raven albo Gwiazdka. I te okrągłe pufy . Jakieś rozsuwane szafy, żeby zajmowały jak najmniej przestrzeni. Większość miejsca na wieszaki, zamiast półek. Wtedy zmniejsza się częstość prasowania ubrań . Jako własne dekoracje, zastosowałabym jakieś zawieszki z własnymi postaciami, Nightwatch, Tytanami czy innymi bohaterami, których lubię. Aha i żyrandol - drugi przycisk włączania światła od dawna nie jest obsługiwany, więc przydałby się taki żyrandol, by można było zmieniać, jakby to ująć - sposób oświetlenia. Przydałaby się jeszcze skrzynka lub zamykana szafka na rysunki i inne osobiste projekty. Kiedy dostałeś/aś pierwszy komputer? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-04-20, 00:20
|
|
W 2003 roku. W 1999 na komunie dostał mój brat, ale wtedy nie korzystałem raczej z komputera. Dlaczego rysowanie a nie cos innego? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-04-20, 00:25
|
|
Kiedyś pisałam bloga, ale w porę przekonałam się, że pisanie mi nie służy, chociaż wg pani od polskiego piszę "logicznie". No, ale nie jest to styl "poetycki", więc trzymam się już od opowiadań z daleka. A rysowanie? Zwyczajnie to uwielbiam. Wizualnie mogę przekazać więcej, niż tekstowo. Kto jest twoim idolem? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-04-20, 11:57
|
|
Nie ma idola. Sądzę, że w życiu należy iść tylko własną drogą, a nie podążać śladami oraz kierować się przekonaniami innych. Co sądzisz o osobach, które jako swoich idoli wybierają postacie całkowicie się do tego nienadające (mam tu na myśli np. niektórych piosenkarzy,aktorów)? |
|
|
Przejdź do forum: |