Zobacz temat

Pytanie i odpowiedź
mięta, mięta i jeszcze raz mięta

Czy chciałabyś/chciałbyś na parę dni oderwać się od rzeczywistości-dlaczego?
Ten Klejnot czyste zło zrodziło,

On w portal się przemieni...

Nadchodzi władca, nadchodzi teraz,

To koniec dla tej Ziemi...
Tak bo rzeczywistość jest zła i okropna

Lubisz siebię
Tak jakby.

Palisz lub pijesz?
66.media.tumblr.com/de904451f273a5ed765f3c0477f92de9/tumblr_mrqwojJ5x71r79t1go1_500.gif
Pale ale zdecydowanie mniej niz kiedyś zastanawiałam się nad rzuceniem ale po prostu to lubie papierosy byly ze mna od niepamietnych czasow wiaze mnie z nimi nie uzaleznienie a sentymentalność powiązanie z nimi duszy i wiele zdarzeń oraz w jakiś sposób poczucie bezpieczeństwa
Tak pije głównie wode,herbate rumiankową i inke oraz proszek na na poprawe funkcjonowania stawów

Jesteś zadowolony/zadowolona z drogi ktora podążasz ?
nadchodzi Władca, nadchodzi teraz,
to koniec dla tej Ziemi...
Nie jestem. Ten okręt nie ma załogi, steru, busoli czy mapy. Ta łajba płynie na otwarte, nieznane wody i pewnie skończy na dnie morza, tak jak wiele innych przed nim i po niej. Ja jestem jej kapitanem.

Mieszkasz w pojedynkę czy z kimś?
66.media.tumblr.com/de904451f273a5ed765f3c0477f92de9/tumblr_mrqwojJ5x71r79t1go1_500.gif
Mogłabym odpowiedzieć ze z kimś ale nie była by to do końca prawda ponieważ wynajmuje pokój w mieszkaniu są dwie panie starsze ode mnie jedna nawet bardzo. Więc jako tako ludzie w mieszkaniu są ale właściwie jestem tu sama. Czasem odwiedza mnie kot córki właścicielki.

Uważasz sie za autsajdera ?
Tak jakby.

Studiujesz lub studiowałeś/-aś?
Nie i nie, to byc może przede mną

Kim zamierzasz być za pare lat ?
Tym kim mi wskaże droga życia.
Ile chcesz mieć lat?
Tyle ile mam w tej chwili.

Dlaczego lubisz TT?

P.S. Teraz się dowiedziałam, że niedawno nie dałam w pytania. Obiecuję, że na przyszłość będę bardziej uważać. Gwiazdka :D Bestia ;)
Edytowane przez Daph dnia 2015-03-20, 15:43
Nie martw się, każdy czasem zapomina Bestia ;). Jak coś, to kolejna osoba napisze i tyle.

Uwielbiam kreskówki o superbohaterach, ale Tytani szczególnie mnie poruszyli. Nie umiem tego wytłumaczyć, jednakże śmiem twierdzić, że każdy zgodzi się z tym, jak napiszę, że ten show ma w sobie coś wyjątkowego, co odróżnia go od reszty innych.

O co najczęściej pytasz innych?
O to czy się zaprzyjaźnimy

Jaki jest twój ulubiony kolor?
Fioletowy

Jakie masz marzenia (jeśli to nie tajemnicaBestia ;))?
Chcę zostać scenarzystą lub inżynierem.

Czy chorujesz i jeśli tak, to na co?
Chorować nie choruję.

Czy coś nie daje ci ostatnio spokoju?
Nie jestem osobą, która lubi się żalić. Ostatnio nic się nie zmieniło.

Często robisz rzeczy na ostatnia chwilę?
Niestety coraz częściej...

Jak radzisz sobie z podejrzliwością, nadmierną ciekawością innych?
Staram się takie osoby ignorować. Jeśli są bardzo natrętne to daję im do zrozumienia, że ich zachowanie jest dla mnie irytujące i powinny znaleźć sobie inne zajęcie.

Czego w ludziach nie lubisz?
Ogolnie niemal wszystkiego. Przede wszystkim pazerności, chciwości, samolubstwa, brak empatii, gdy sami nie sa mili a wymagaja zeby kazdy byl dla nich, uwazanie sie za lepszy gatunek od reszty,traktowanie wszystkich w gory, stosowanie sily na o wiele słabszych osobnikach, narzekanie ze nikt nic nie zrobil w danej sytuacji a gdy znajduja sie w identycznej tez nic nie robia, brak odwagi, zbyt duza pewnosc siebie, glupota, lęki, choroby,slabosci juz nie chce mi sie wymieniac..

Jak chciałbyś/chciałabyś żeby wygladalo Twoje zycie ?
Moje życie jest dobre takie jakie jest.
Co lubisz w sobie?
Przejdź do forum: