Pytanie i odpowiedź
|
|
Dodany dnia 2015-03-19, 20:52
|
|
mięta, mięta i jeszcze raz mięta Czy chciałabyś/chciałbyś na parę dni oderwać się od rzeczywistości-dlaczego? Ten Klejnot czyste zło zrodziło,
On w portal się przemieni... Nadchodzi władca, nadchodzi teraz, To koniec dla tej Ziemi... |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-19, 21:40
|
|
Tak bo rzeczywistość jest zła i okropna Lubisz siebię |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-19, 23:45
|
|
Tak jakby. Palisz lub pijesz? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-20, 01:20
|
|
Pale ale zdecydowanie mniej niz kiedyś zastanawiałam się nad rzuceniem ale po prostu to lubie papierosy byly ze mna od niepamietnych czasow wiaze mnie z nimi nie uzaleznienie a sentymentalność powiązanie z nimi duszy i wiele zdarzeń oraz w jakiś sposób poczucie bezpieczeństwa Tak pije głównie wode,herbate rumiankową i inke oraz proszek na na poprawe funkcjonowania stawów Jesteś zadowolony/zadowolona z drogi ktora podążasz ? Ten Klejnot czyste zło zrodziło,
On w portal się przemieni... nadchodzi Władca, nadchodzi teraz, to koniec dla tej Ziemi... |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-20, 01:34
|
|
Nie jestem. Ten okręt nie ma załogi, steru, busoli czy mapy. Ta łajba płynie na otwarte, nieznane wody i pewnie skończy na dnie morza, tak jak wiele innych przed nim i po niej. Ja jestem jej kapitanem. Mieszkasz w pojedynkę czy z kimś? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-20, 01:48
|
|
Mogłabym odpowiedzieć ze z kimś ale nie była by to do końca prawda ponieważ wynajmuje pokój w mieszkaniu są dwie panie starsze ode mnie jedna nawet bardzo. Więc jako tako ludzie w mieszkaniu są ale właściwie jestem tu sama. Czasem odwiedza mnie kot córki właścicielki. Uważasz sie za autsajdera ? Ten Klejnot czyste zło zrodziło,
On w portal się przemieni... nadchodzi Władca, nadchodzi teraz, to koniec dla tej Ziemi... |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-20, 02:01
|
|
Tak jakby. Studiujesz lub studiowałeś/-aś? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-20, 02:10
|
|
Nie i nie, to byc może przede mną Kim zamierzasz być za pare lat ? Ten Klejnot czyste zło zrodziło,
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-20, 07:46
|
|
Tym kim mi wskaże droga życia. Ile chcesz mieć lat? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-20, 15:35
|
|
Tyle ile mam w tej chwili. Dlaczego lubisz TT? P.S. Teraz się dowiedziałam, że niedawno nie dałam w pytania. Obiecuję, że na przyszłość będę bardziej uważać. Edytowane przez Daph dnia 2015-03-20, 15:43 |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-20, 21:58
|
|
Nie martw się, każdy czasem zapomina . Jak coś, to kolejna osoba napisze i tyle. Uwielbiam kreskówki o superbohaterach, ale Tytani szczególnie mnie poruszyli. Nie umiem tego wytłumaczyć, jednakże śmiem twierdzić, że każdy zgodzi się z tym, jak napiszę, że ten show ma w sobie coś wyjątkowego, co odróżnia go od reszty innych. O co najczęściej pytasz innych? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-20, 22:05
|
|
O to czy się zaprzyjaźnimy Jaki jest twój ulubiony kolor? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-20, 22:32
|
|
Fioletowy Jakie masz marzenia (jeśli to nie tajemnica)? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-20, 23:44
|
|
Chcę zostać scenarzystą lub inżynierem. Czy chorujesz i jeśli tak, to na co? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-21, 00:56
|
|
Chorować nie choruję. Czy coś nie daje ci ostatnio spokoju? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-21, 13:45
|
|
Nie jestem osobą, która lubi się żalić. Ostatnio nic się nie zmieniło. Często robisz rzeczy na ostatnia chwilę? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-21, 13:53
|
|
Niestety coraz częściej... Jak radzisz sobie z podejrzliwością, nadmierną ciekawością innych? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-21, 17:52
|
|
Staram się takie osoby ignorować. Jeśli są bardzo natrętne to daję im do zrozumienia, że ich zachowanie jest dla mnie irytujące i powinny znaleźć sobie inne zajęcie. Czego w ludziach nie lubisz? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-25, 18:57
|
|
Ogolnie niemal wszystkiego. Przede wszystkim pazerności, chciwości, samolubstwa, brak empatii, gdy sami nie sa mili a wymagaja zeby kazdy byl dla nich, uwazanie sie za lepszy gatunek od reszty,traktowanie wszystkich w gory, stosowanie sily na o wiele słabszych osobnikach, narzekanie ze nikt nic nie zrobil w danej sytuacji a gdy znajduja sie w identycznej tez nic nie robia, brak odwagi, zbyt duza pewnosc siebie, glupota, lęki, choroby,slabosci juz nie chce mi sie wymieniac.. Jak chciałbyś/chciałabyś żeby wygladalo Twoje zycie ? Ten Klejnot czyste zło zrodziło,
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-25, 19:25
|
|
Moje życie jest dobre takie jakie jest. Co lubisz w sobie? Rzeczy fajen które tworze: https://www.insta...powyslade/ https://www.faceb...powyslade/ DeviantArt http://typowyslad...antart.com Soundcloud https://soundclou...ficial2015 |
|
|
Przejdź do forum: |