Pytanie i odpowiedź
|
|
Dodany dnia 2015-03-05, 16:41
|
|
Terra, na takie pytanie nie odpowiem ponieważ uważam je za niestosowne. Jak lubisz spędzać weekendy? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-08, 02:11
|
|
Moj weekend nie istnieje Ale jak juz to do rodziny jade, aczkolwiek wolalabym zrobic cos szalonego lub przelamywac swoje leki Co myslisz o ciemnosci ? Ten Klejnot czyste zło zrodziło,
On w portal się przemieni... nadchodzi Władca, nadchodzi teraz, to koniec dla tej Ziemi... |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-08, 13:21
|
|
Myślę, że nie istnieje. Jest albo światło (energia), albo go nie ma. Co teraz jesz, jeśli jesz? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-08, 13:50
|
|
Rosolek Lubisz sie bo |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-08, 14:17
|
|
Nie, nie lubię się. O co najczęściej pytasz ludzi? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-08, 14:48
|
|
O to gdzie jest sklep spozywczy Co robisz gdy spisz ? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-08, 17:33
|
|
Śnie Jak często oglądasz tv Ten Klejnot czyste zło zrodziło,
On w portal się przemieni... Nadchodzi władca, nadchodzi teraz, To koniec dla tej Ziemi... |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-08, 17:37
|
|
Codziennie Śpiewasz pod prysznicem? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-08, 17:58
|
|
Nie. Ja śpiewam w pokoju. A ty? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-08, 18:09
|
|
Ani tu, ani tu. Na środku centrum handlowego, albo podczas lekcji, bo dlaczego by nie ? Czy uderzyłeś/łaś kiedyś kogoś? Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-08, 18:11
|
|
Tak. Chociażby moje koleżanki w plecy. Tak siarczyście. (Lubię to robić ) Jest osoba, na którą nigdy w życiu nie umiałabyś się obrazić? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-08, 18:13
|
|
Em... Cyba nie, nie wiem. Jesteś sadystą ? Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-08, 18:17
|
|
Kumpel mówi, że tak xP, ale ja tego w ten sposób nie postrzegam XD Jakie błędy ortograficzne przerażają cię najbardziej? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-08, 19:19
|
|
Zaden tu cie zdziwie zwykle dostaje 5 lub 4 Jaki byl twój najgorszy wybór w zyciu ? Edytowane przez terra dnia 2015-03-08, 19:31 |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-09, 02:53
|
|
Pójście do zwodówki ze wzgledu ze traw tylko 2lata a nie do technikum (teraz to nadrabiem ) Jakie jest Twoje marzenie na ten tydzień ? Ten Klejnot czyste zło zrodziło,
On w portal się przemieni... nadchodzi Władca, nadchodzi teraz, to koniec dla tej Ziemi... |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-09, 18:29
|
|
Skończyć oglądać serię Bleach, która liczy 366 odcinków i dostać 5 za wywiad przeprowadzony w języku francuskim. Lubisz czytać stare komiksy? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-10, 00:58
|
|
No to powodzenia napewno dobrze Ci pojdzie Raczej nie miałam komiksu w rekach z prawdziwego zdarzenia kiedys marzylam o pewnym ale za dziecka nie bylo takiej opcji Jakie jest twoje wymarzone zwierzatko? Ten Klejnot czyste zło zrodziło,
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-10, 17:01
|
|
Wiem, że to trochę nietypowe, ale zawsze marzyłam o wężu. Nie jakimś małym i niepozornym, tylko o takim z prawdziwego zdarzenia. Mniej więcej takich rozmiarów żebym mogła brać go na ręce i owinąć wokół ramion i szyi. Oczywiście nie mógłby być jadowity, no bo co to za przyjemność mieć zwierzątko, które może zabić cię jeśli coś mu nie odpowiada. Dobrze by było gdyby był łagodny i miał do mnie zaufanie. Jejku...ale się rozpisałam. Jakiej muzyki słuchasz? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-10, 17:21
|
|
Muzyki elektronicznej (szczególnie french house, disco i funk) i metalu. Tego pierwszego, kiedy mam dobry nastrój, drugiego, kiedy muszę otrząsnąć się ze smutków Jakiej muzyki nie znosisz? |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-14, 01:05
|
|
Daph Wiem, że to trochę nietypowe, ale zawsze marzyłam o wężu. Nie jakimś małym i niepozornym, tylko o takim z prawdziwego zdarzenia. Mniej więcej takich rozmiarów żebym mogła brać go na ręce i owinąć wokół ramion i szyi. Oczywiście nie mógłby być jadowity, no bo co to za przyjemność mieć zwierzątko, które może zabić cię jeśli coś mu nie odpowiada. Dobrze by było gdyby był łagodny i miał do mnie zaufanie. Najlepiej spraw sobie weża mlecznego chociaż boa czy anakondę nie polecam dla poczatkujacych Nie znosze Techno Jaka marke odzieżową najbardziej lubisz ? Ten Klejnot czyste zło zrodziło,
|
|
Przejdź do forum: |