Zobacz temat

X czy Y?
Prostownica Bestia :P
Morze czy jezioro?
Jezioro Gwiazdka :D

Kaktus czy fuksja?
fuksja
Robin czy Cyborg?
Robin Bestia :P
Trawa czy siano?
Trawa - jakoś taka żywsza jest XD

SuperEs czy TurboDymoMan?
Czyli że można już się brechtać?
No to brecht, brecht, brecht...

images.tinypic.pl/i/00738/y56b242ktyp6.png

Nadające się do oglądania filmy fantasy można policzyć na palcach... no, niech będzie, że dwóch rąk. Ale rąk pracownika tartaku.
A. Sapkowski
TurboDymoMan Xd

kot czy pies?
Koootek xD
Komputer czy laptop ?
komputer

kwiatek cięty czy doniczkowy?
Bo wiesz, ona nie chciała podbijać świata, chciała by ktoś podbił go dla niej, owinął w wielką czerwoną kokardę i dał jej w prezencie.
Nie chciała wiele, ona jedynie chciała mieć wszystko.
Chciała spokojnego życia, w którym bez przerwy będzie się coś działo.
Doniczkowy.
Blox czy blog.pl ?
blog.pl

książka czy gazeta?
GazetaBestia :P
Gwiazdka czy Kometa ?
Gwiazda -> Komety niszczą

Mars czy Wenus?
Wenus - kobieca planeta Gwiazdka :D

Robin czy Zwinny?
Czyli że można już się brechtać?
No to brecht, brecht, brecht...

images.tinypic.pl/i/00738/y56b242ktyp6.png

Nadające się do oglądania filmy fantasy można policzyć na palcach... no, niech będzie, że dwóch rąk. Ale rąk pracownika tartaku.
A. Sapkowski
.. Robin ..
Mozilla czy Exploler ?
Exploler

basen czy morze/

//Admin: Pozwól, że wtrącę: Dla tych którzy nadal używają tego szajsu - zdecydowanie odradzam. Już prawie każdy internauta wie o tym, że IE to chyba najgorsza możliwa przeglądarka. Ma poważne luki w zabezpieczeniach, jest niezgodna ze standardami i o wiele wolniejsza od konkurencyjnych. Jaką wybrać? To już kwestia dowolności, ja polecam Firefoxa, ale inne też są dobre. Za to każdemu odradzam IE! Jeśli nadal nie jesteście przekonani poczytajcie: http://www.nieie.....
A gadanie, że IE jest najpopularniejsze to zwykła bzdura. W statystykach wygrywa tylko dlatego, że jest dołączona do Windowsa i osoby, które się nie znają korzystają z takiego ścierwa.

Edytowane przez Silent dnia 2010-03-23, 21:51
Ja mam dwie: IE oraz Mozille Bestia :P ja nie widze różnicy, bo chodzą tak samo szybko, tyle że w mozilli nie ma ulubionych :[
Wystarczy używać zakładek, a różnicy nie zobaczysz, póki nie zacznie Ci się ktoś włamywać na kompa, albo póki komp nie zacznie Ci zwalniać, przez nadmiar wirusów. Ostatecznie IE wykończy Ci system i komp będzie się nadawał tylko do formata (to jeszcze zależy od zabezpieczeń, ale zwykle na tym się kończy)
Every hero has an origin...

www.titansgo.strefa.pl/banner.png
titansgo.strefa.pl/userbars/bar08.jpg
Ja już miałam formata z cztery razy Bestia :P tak, takiego mam starego kompa Bestia :P
To się ciesz, że tak mało. Moi kliencie potrafili mnie wzywać co 3 miesiące, bo uparcie używali IE, mimo, że im odradzałem. W sumie, jak bym chciał zarobić, to mógł bym polecać IE XD

Ale koniec offtopu:

Pytanie brzmiało basen czy morze?
Every hero has an origin...

www.titansgo.strefa.pl/banner.png
titansgo.strefa.pl/userbars/bar08.jpg
Morze Bestia :P większe .. Bestia :P
Radio czy wieża ?
Przejdź do forum: