Zobacz temat

Wojna - czyli totalna rozwałka!
Cyborg -_- one już to wcześniej przestudiowały..

All hail Trigon
Niestety niezbyt dobrze. W końcu nauczyły ich tego małpy więc się zaprzyjaźniły i twoje gołębie są po naszej stronie! BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
img864.imageshack.us/img864/5783/przyjacielenazawszemalp.jpg
xDD byki zaczynają szaleć na widok Zwinnego i...ou...to musiało zaboleć xDD

All hail Trigon
-gołąbki chodźcie tu..cip cip xDD - gołębie wracają z powrotem na naszą stronę

All hail Trigon
Wcale że nie! Tak naprawdę jestem facetem przebranym za jajo, a fałszywy MJZ okazuje się małpą! Szkoda stracić kogoś takiego, ale cóż.... tak to już na tym okrutnym świecie bywa. Do ataku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gołębie srają z całej siły na Zwinnego bo ich okłamał

All hail Trigon
Gołębie zostają z nami w zamian za darmowe snickersy! Strzelam w ciebie promieniem pomniejszającym i.... natrafiasz na gołębie.
www.obrazky.pl/obrazky/golebie-dwa-579-OBRAZKY.PL.jpg

- MASZ COŚ DO MNIE? - pyta jeden z nich Bestia :P
- Nie oddam moich przyjaciół!!

Daje gołąbkom darmową wyżerkę jakiej nikt nie przebije i przynoszą mi promień powyższający xDD wracam z powrotem do swoich rozmiarów a gołębie są ze mną i koniec KROPKA ,
I LOVE GOŁĘBIE krzyczę i przytulam je ^ ^potem idziemy do naszej tajnej bazy

All hail Trigon
- A skąd... Nic do Was nie mam! - odpowiada
- TO ŹLE! BO MY CHCEMY SNICKERSY!
-Gołąbki, wysyła mnie MJZ!Daje wam snickersy a teraz rozdeptajcie Meię!- Mówi bóg snickersów Bestia :P
danielbulinski.files.wordpress.com/2010/05/92_mr_t_snickers.jpg
Zwinny dlaczego uwziąłeś się na moich gołąbkach? ja ci kur i kotów nie zabieram >.<

All hail Trigon
Bo macie więcej osób a gołębie srają! Bestia :P
Cała grupa dziewczyn z całego świata wiezie MJZ do lochów i torturują go xDD Meia spuszcza na niego dzikie byki Mvhaha!

All hail Trigon
Nikt nie może cię uratować xDD Zwinny wydziera się na cały głos a Nela wsadza mu do ust papier toaletowy

All hail Trigon
Silent przybywa we właściwej chwili! Trafia we mnie promieniem wehikułu czasu i przenosimy się do.... samego początku wojny! BUAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
My robimy se jajecznice xDD już nikt nam nie podskoczy

All hail Trigon
Od razu detonuje balony wypełnione kupą* które są nad waszymi domami! Doskonale je trafiają!!!!!!!!!!!!

*Patrz początek wojny, propozycja balonów Silenta Bestia :P
dziewczyny z całego świata w ostatniej chwili wyjmują chłopaków z wiru i idą z nimi na arene gdzie każą im walczyć z bykami (vbhaha! ubraliście się na czerwono jak coś)

All hail Trigon
Zwołuję tajemną Federację Dzikich Psów! Od razu biegną ukraść wam jajecznicę!!!!!!!!!!!!!! I przepędzają dziewczyny!
img18.imageshack.us/img18/5296/animals2401.jpg
Nie odpuszcze wam za te gołębie >.<

All hail Trigon
Dziewczyny wzywają siły natury i pokonują wszystko co stanie im na drodze (tzn. gatunek męski przed chwilą wyginął)

All hail Trigon
Przejdź do forum: