Co by było gdyby..
|
|
Dodany dnia 2018-06-18, 16:12
|
|
Prawdopodobnie byłby koloru niczym kostki lodu. A z grilla w majówkę Polacy jedli by lody. Co by było gdyby Facebook nie istniał? FoReVer
|
|
|
|
Dodany dnia 2018-06-18, 16:18
|
|
Nie miałabym jak napisać mowy na retorykę o śledzących nas Wielkich Złych Korporacjach. Co by było, gdyby koty potrafiły mówić? Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2018-06-19, 14:12
|
|
Ciężko by było wyciągnąć Shadow na misję, bo wolałaby rozmawiać z kotami ;D Co by było, gdyby Slade był bohaterem? |
|
|
|
Dodany dnia 2018-06-19, 18:55
|
|
Mógłby wyskoczyć z Tytanami na pizze. Co by było, gdyby wszyscy na świecie nagle stracili pamięć? FoReVer
|
|
|
|
Dodany dnia 2018-06-20, 12:37
|
|
Cały system tego świata by upadł Co by było, gdyby gumka do mazania zmazywała zwyczajny długopis? |
|
|
|
Dodany dnia 2018-06-21, 15:51
|
|
W szkole na sprawdzianach mówili by: "Tylko nie mażcie gumką!" Co by było, gdyby Nosacze Sundajskie żyły dziko w polsce? FoReVer
|
|
|
|
Dodany dnia 2018-06-21, 17:27
|
|
Z naszego kraju zrobiłaby się Cebulandia do kwadratu Co by było, gdyby NW byli sławni na miarę Tytanów ? Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2018-06-21, 18:13
|
|
Powstawałyby przeróżne pairingi, w tym sławny stałby się pewnie Darlent, co przyprawiłoby Zwinnego i Silenta o ból głowy. Co najmniej o ból głowy Co by było, gdyby Kira, Shadow i Reyze były chłopakami, a Silent i DA dziewczynami? |
|
|
|
Dodany dnia 2018-06-21, 18:56
|
|
Chciałam wrzucić obrazek z dziewczynami w tej wersji, ale nigdzie nie mogę go znaleźć D: Co by było, gdyby dla Polski tradycyjną kuchnią była kuchnia azjatycka? Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2018-06-21, 20:34
|
|
Na dysku jest Wtedy Ziemia byłaby niebem, bo kuchnia azjatycka to jest coś <3 Co by było, gdyby Piekło 2.0 naprawdę istniało? |
|
|
|
Dodany dnia 2018-06-21, 20:51
|
|
Ach, kuchnia azjatycka i Darwini, w to mi graj <3 Mielibyśmy okazje po śmierci poznać Eisteina Co by było, gdyby ktoś nieznajomy zaproponował ci milion złotych za 20 minut spędzonych nad basenem z rekinami? Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2018-06-23, 21:30
|
|
Zarobiłbym milion złotych. Co było gdyby tworzenie i rozpowszechnianie memów było nielegalne? |
|
|
|
Dodany dnia 2018-06-23, 22:14
|
|
Siedzielibyśmy wszyscy w pace Co by było, gdyby lekarze pisali wyraźnie? |
|
|
|
Dodany dnia 2018-06-24, 16:03
|
|
Lekarzom poodpadałyby palce od wypisywania recept. Co by było gdyby nie było Cyborga? |
|
|
|
Dodany dnia 2018-06-25, 22:06
|
|
W skład Tytanów wchodziłby pewnie inny bohater i taką drużynę byśmy znali i kochali. Nie byłoby tęsknoty za Cyborgiem, bo biedaczek by nie istniał. Aż mnie serce zabolało, dość! Co by było, gdyby alkohol nie istniał? |
|
|
|
Dodany dnia 2018-06-27, 16:13
|
|
Nie zrobiłoby to większej różnicy dla mnie, a panowie spod monopolowego przerzuciliby się na jakieś inne rzeczy do picia/jedzenia/sami by pewnie wymyślili alkohol. Co by było, gdyby NW dostali własną kreskówkę? Ach, marzenia. Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2018-06-27, 17:38
|
|
Z jednej strony byłoby ekstra. Kreskówka pewnie zostałaby pozytywnie przyjęta, bo kto nie lubi poważniejszej akcji z bohaterami? Z drugiej jednak bałabym się, co zrobiłby fandom z naszymi postaciami A Internet roi się od fetyszystów Można by niby przymknąć na to oko, chociaż to by było trudne. Przynajmniej dla mnie xD Co by było, gdyby nie istniał Dark Archer, a Bright Archer? xD |
|
|
|
Dodany dnia 2018-06-27, 19:45
|
|
Zapewne nosił by uniform w kolorze śniegu. Co by było, gdyby grawitacja sobie nieco odpuściła. FoReVer
|
|
|
|
Dodany dnia 2018-06-27, 22:16
|
|
Trzeba by mnie było przywiązać do czegoś, żebym nie latała po osiedlu, udając motylka. I moje koty też. Co by było, gdyby wypuszczono 6 sezon Tytanów? Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2018-06-28, 09:51
|
|
Nieustannie szczypałabym się w ramię, żeby sprawdzić, czy to na pewno nie sen. A potem serwis nawiedziłaby wielka rzesza nowych użytkowników! 8P Ejmen Co by było, gdyby jedzenie Gwiazdki smakowało Tytanom? |
|
|
Przejdź do forum: |