Oceń osobę powyżej ;)
|
|
Dodany dnia 2012-05-22, 18:03
|
|
Zauważyłem, że masz dużo pomysłów i jesteś pozytywnie nastawioną, miłą osobą. Problemów z tobą nigdy nie było ale chyba brakowało okazji żebyśmy dokładniej rozmawiali. | |
|
|
Dodany dnia 2012-05-22, 18:49
|
|
Zwinny, ty bohaterze od siedmiu boleści! XD Tak na ogół sądzę że jesteś dość miłym osobnikiem Masz poczucie humoru, i potrafisz być wyrozumiały więc większych zastrzeżeń do ciebie nie mam
:*
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-03, 14:33
|
|
Zagubiona, nie znamy się dobrze, ale wydaje mi się, że jesteś pozytywnie nastawioną dziewczyną z dozą poczucia humoru. Jesteś też bardzo systematyczny i sympatyczna
"I'm gonna use you and abuse you.
I'm gonna know what's inside. Gonna use you and abuse you. I'm gonna know what's inside you." http://we-are-one...g.onet.pl/ |
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-03, 19:09
|
|
Kochana, zabawna, jak zwykle miluśka Aylunia ... po tym co otatnio przeszłyśmy sądzę że bardzo łatwo jest cięzdenerwować ale mimo wszystko, uważam że jesteś miła, zabawna, wyrozumiała, tolerancyjna, i jak zwykle KOCHANA
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-03, 19:37
|
|
Oj Insi, Insi, ty mały zboczuchu, nie jestem miła, co najwyżej nie lubię obrażać ludzi. Za to ty, jesteś zabawna i pełna energii i pozytywnej energii, która wszystkim się udziela.
"I'm gonna use you and abuse you.
I'm gonna know what's inside. Gonna use you and abuse you. I'm gonna know what's inside you." http://we-are-one...g.onet.pl/ |
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-03, 20:33
|
|
Ja ci dam zboczucha ty, ty, ty! XD Jak ci zaraz FOCHNĘ to zobaczysz sory ale musiałam to wydusić XD O tobie to samo co napisałam wyżej, KOCHANA, WYROZUMIAŁA, TOLERANCYJNA, SZALONA AYYYYLLLIII! A ta puchata Ayli (królik) właśnie wcina sianko XD
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-24, 19:27
|
|
Ja się ciebie boję. Naprawdę mocno się ciebie boję. Czekoladowe zombie oOoOo! Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-24, 19:59
|
|
A Ja się boję czekoladowych królików bo mnie nawiedzały ostatnio XD A o tobie jedno słowo mówi wszystko: SZALONA!!! ;*** :*
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-23, 15:32
|
|
Małe słodkie... Rexie...
- Rex!
- Hau! - Chcę pić! - Wody? - Nie, wódki! |
|
|
|
Dodany dnia 2013-09-09, 12:11
|
|
Nie znam za bardzo, ale szanuję. I nawet trochę lubię za poprzedni avatar z Ben 10 XD
All hail Trigon |
|
|
Przejdź do forum: |