Co zrobisz, gdy...
|
|
Dodany dnia 2012-08-19, 19:21
|
|
Postaram się uzyskać pozwolenie na pozostanie w domu. Co zrobisz, gdy zaczną nad Tobą latać gołębie? |
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-19, 19:23
|
|
Będę na nich patrzeć i uważać, żeby nie nasrały na mnie ;D Co zrobisz, gdy dostaniesz od gołębia skrzydłem. - Rex!
- Hau! - Chcę pić! - Wody? - Nie, wódki! |
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-19, 19:26
|
|
Ucieknę, nie chcę mieć na bluzce biało-żółtej plamy. Co zrobisz, jak będziesz w świecie Tytanów, i zobaczysz, że Bestia podmienia Robinowi żel do włosów na klej??? " Będzie żyła tak długo, dopóki nie przestaniesz jej kochać..."
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-19, 19:29
|
|
Nie pozwolę mu na to! ;[ Co zrobisz, gdy nie będziesz potrafił/a rozwiązać zadania matematycznego na teście? |
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-19, 19:33
|
|
Miałabym pietra, ale zostawiłabym to, zaczęłabym od prostych zadań. Co zrobisz, gdy zabraknie na świecie Coca Coli, Pepsi itp? " Będzie żyła tak długo, dopóki nie przestaniesz jej kochać..."
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-19, 19:35
|
|
Nic, w sumie rzadko piję. Co zrobisz, gdy zacznie Cię napastować bandyta? |
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-19, 19:39
|
|
Kop w krocze, i uciekam. Co zrobisz, gdy koło Twojego domu spadnie kometa? (zwykła kometa, nie siostra Star) " Będzie żyła tak długo, dopóki nie przestaniesz jej kochać..."
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-19, 19:56
|
|
Miałabym wielki zaciesz, bo to byłby środek głównej ulicy... xDD Co zrobisz, gdy dostaniesz wszy? - Rex!
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-19, 20:07
|
|
Natychmiastowo podjęłabym leczenie. Co zrobisz, gdy będziesz mył/a włosy i kiedy będziesz chciał/a spłukać, zabraknie wody? |
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-19, 20:16
|
|
Cholera... Będę musiała wytrzeć... I umyję jeszcze raz na następny dzień... Co zrobisz, gdy będziesz chciała słuchać 4 piosenek, ale nie będziesz wiedziała którą najpierw włączyć, bo wszystkie są fajne. - Rex!
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-19, 20:18
|
|
Wyliczanka? Co zrobisz, gdy spóźnisz się na lekcje 2 godziny? |
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-19, 20:21
|
|
Pójdę na lekcję, na które skończyłam i będę mieć to w tyłku... Co zrobisz, gdy znajdziesz fajną piosenkę, ale nie będziesz wiedzieć jaki jest tytuł, bo to piosenka po angielsku? - Rex!
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-19, 20:26
|
|
Będę wpisywać w przeglądarce słowa, ktore zapamiętałam z tej piosenki i być może wpadnę na trop. Co zrobisz, gdy wracając ze sklepu stłuczesz niechcący np. butelkę soku? |
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-19, 20:28
|
|
Idę jeszcze raz do sklepu. Co zrobisz, gdy dorwiesz złodzieja Twojego opka? " Będzie żyła tak długo, dopóki nie przestaniesz jej kochać..."
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-19, 20:28
|
|
Będę wymuszać na nim usunięcie tego opowiadania. Co zrobisz, gdy zatnie ci się klawiatura? |
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-19, 20:29
|
|
Wkurzyłabym się... Zresetowałabym kompa... Co zrobisz, gdy będzie za dużo osób na forum i nie będziesz wyrabiać z odpisywaniem? - Rex!
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-19, 20:32
|
|
Ja tak teraz mam, dziewczyny wolniej!!! Co zrobisz, jak będziesz widziała, że Robin stoi na ulicy a koło niego jacyś przestępcy, a on z nimi nie daje sobie rady? " Będzie żyła tak długo, dopóki nie przestaniesz jej kochać..."
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-19, 20:35
|
|
Pobiegłabym i pomogła... Co zrobisz, jeśli twój zwierzak jest na parapecie za oknem, a mieszkasz na 4 piętrze? - Rex!
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-19, 20:43
|
|
Hehe... Już tak kiedyś miałam. Nie robię nic, żeby go nie wystraszyć. Co zrobisz, jak zobaczysz Tytanów w filmie historycznym???? " Będzie żyła tak długo, dopóki nie przestaniesz jej kochać..."
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-19, 23:43
|
|
Zatka mnie... A przy okazji, ja zawsze ją łagodnie wołam, to kot wraca xD Ale nie raz się przeraziłam... Co zrobisz, gdy okażę się, że wracasz z wakacji, a twój ukochany zwierzak zdechł? - Rex!
|
|
Przejdź do forum: |