Wojna - czyli totalna rozwałka!
|
|
Dodany dnia 2011-03-18, 21:42
|
|
Przyjeżdża policja, aresztują Nelę! |
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-18, 21:43
|
|
Mój laptop trzymam w bunkrze , gdzie sie zamknęłam na 3 spusty Nawet kret się tam nie dostanie. Tymczasem w podziemiach zostają nagrywane filmiki na płyty o Zwinnym i jego działalności i 'zabawach'. buahahaha O kurde, co ja widzę !! <Nela odtwarza filmik jeszcze raz> To Zwinny i Kornela (Nela-Tytanka) [wybacz ślązoku XDD ale jest wojna XDD musze się bronić XD] 'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
http://raven-mlod...g.onet.pl/ . ______________________________ "You say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you And you think there's not enough love And no one to give it to And you're sure you've hurt for so long You've got nothing left to lose So you say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you." |
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-18, 21:44
|
|
Żal mi cię, Nela | |
|
|
Dodany dnia 2011-03-18, 21:44
|
|
Nela postanawia rozstrzelać policjantów, po czym idzie kolejny raz obejrzeć interesujący filmik xDD Szkoda,że ni ma głośników. <lol2> 'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
http://raven-mlod...g.onet.pl/ . ______________________________ "You say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you And you think there's not enough love And no one to give it to And you're sure you've hurt for so long You've got nothing left to lose So you say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you." |
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-18, 21:45
|
|
To jest wojna, sam mówiłeś. ty powiedziałeś coś gorszego przedtem Czego w ogóle nie ogarniam.
'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-18, 21:48
|
|
Fajna kryjówka |
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-18, 21:56
|
|
Jednak znalazłam głośniki. !! O rany.. Zwinny, wstyd i hańba , nie musiałeś aż tak się w to angażować. Wstyd, opanowanie i powstrzymywanie się to podstawowa rzecz ale jak widać ty nie potrafisz. Idź na praktyki z WDŻWR, chociaż pewnie i tak za późno. Może łazienka wystarczy Tymczasem wiadomo,że Zwinny mówi bzdury, nie przejmujcie się Nela idzie spać razem z kotem , który jest poduszką ^ ^ i broń boże go nie liże. I tak Zwinny, jutro CD ! Tyle,że więcej opanowania XD Bye 'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-18, 21:56
|
|
Kolejna runda nasza skoro jestem ostatni na polu bitwy! 2:1 dla nas!!!!!!!!!!!! PS: To Nela wygaduje bzdury, ja publikuje TYLKO I WYŁĄCZNIE PRAWDĘ! |
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-18, 22:48
|
|
A jednak dzisiiejszy pojedunek konczy się sukcesem! Dziewczyny pokonały chłopaków! Zwinny płacze wyciera się w skarpetki swojego brata a dziewczyny spiewają "Daj mi te noc, te jedną noc" Poooolska!! Biało-Czerwoni!!!!
"Człowieka mozna zniszczyć ale nie pokonać" E. Hemingway
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-18, 22:59
|
|
Ale Fanka zapomniała o produkcji armii małp przez Silenta! Małpy odnajdują kryjówkę Neli i Fanki i opanowują ją! A ja wracam na pole bitwy i znów jestem ostatni! WYGRANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I puszczamy We are the champions.... |
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-19, 10:13
|
|
Zwinny, chciałbyś XD. Mógłbyś się jeszcze raz poddać, tak jak to pięknie zrobiłeś kilka stron temu XDD. | |
|
|
Dodany dnia 2011-03-19, 11:33
|
|
Dobra, jest 2:1 dla nas Za wcześnie żeby ta wojna się skończyła. Kiedy następna runda? | |
|
|
Dodany dnia 2011-03-19, 11:55
|
|
teraz xDD
All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-19, 11:56
|
|
*przyjeżdża szambiarką na pole bitwy*
All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-19, 11:57
|
|
Nadjeżdżają czołgi i wystrzeliwują mega pomidory na szambiarkę! Następnie małpy zaczynają rzucać odchodami w Meię! | |
|
|
Dodany dnia 2011-03-19, 11:59
|
|
*nadlatują katapulto-krowy , Fairy - pogromca tłuszczu i gołębie* A teraz nowość! Warzywa i owoce po stronie dziewczyn ^ ^ oraz środki czyszczące xDD All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-19, 12:01
|
|
*Gołębie powiększyły swoją biegunkę i lecą prosto za Zwinnego*
All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-19, 12:03
|
|
Odchody małp Silenta mają mnóstwo zarazków i bez problemu zwalczają twoje środki czyszczące! Murzyn z Allegro już dostarczył mi kolejne kury! Moi ptasi sprzymierzeńcy nadlatują nad dom Mei i.... cały jest brudny w jaja! |
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-19, 12:04
|
|
Byki lecą prosto na Zwinnego który ..o zgrozo! ale zbieg okoliczności xDD jest cały czerwony ze złości xDD
All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2011-03-19, 12:05
|
|
Mega Jajeczny Zwinny wykonuje szybki unik i gołębie przypadkowo obsrały Nelę stającą obok! Ale po chwili postanawiają naprawić błąd i biorą się do nauki! |
|
|
Przejdź do forum: |