Niekoniecznie normalne rzeczy z NW
|
|
Dodany dnia 2020-08-17, 20:19
|
|
Dark Archer wchodzi do baru i zaczyna się umawiać z modelkami... Woda sodowa uderzyła mu do głowy. Po zyskaniu sławy nasz Łucznik zaczyna udzielać barwnych wywiadów w których koloryzuje swoje potyczki z przestępcami! *To tylko pomysł* A, że pomysłów miałem dużo, ale możliwości mniej.... chciałem Was zapytać o to co byście myśleli o takiej miniserii. • Komiks będzie się składać maksymalnie z 9-10 kadrów, tak żeby był jedno stronicowy. • Każda opowieść to krótkie satyryczne spojrzenie na przygody DA w NW. • Każdy numer ma ten sam punkt wyjścia. DA siedzi przy stoliku, za każdym razem z inną modelką, której twarz pozostaje niewidoczna, i odpowiada na jej pytanie używając swojej bujnej wyobraźni. Jeśli pomysł Wam się podoba to mam • pytanie do ekipy NW. Gdzie znajdę jak najwięcej artów z DA i drużyną? Czy mam pełną zgodę na wykorzystywanie waszych dzieł? • prośbę do użytkowników. Skierujcie tu pytania na które DA będzie odpowiadać! Pamiętajcie tylko, że jesteście modelką na randce ♡ |
|
|
|
Dodany dnia 2020-08-17, 20:36
|
|
Zwinny napisał(a): Jeśli pomysł Wam się podoba to mam • pytanie do ekipy NW. Gdzie znajdę jak najwięcej artów z DA i drużyną? Najwięcej znajdziesz prawdopodobnie na dA (hihi) Gwiazdeczki oraz w folderze na dysku Google, bo tam lądowały wszystkie szkice i różne głupoty. Jest też jeszcze ten temat: https://titansgo....post_65947 Moje pierwsze pytanie do naszego bohatera brzmi: jak wyglądałaby randka DA z Magdą Gessler ? Edytowane przez For dnia 2020-08-17, 20:43 Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2020-08-17, 20:53
|
|
Dzięki za pomoc For, komiks już w drodze | |
|
|
Dodany dnia 2020-08-17, 22:19
|
|
Czy mam pełną zgodę na wykorzystywanie waszych dzieł? A jak Pan Jezus powiedział? Nie pytajcie, tylko pobierajcie. Co moje - Wasze jest. tak powiedział A tak w ogóle to miło widzieć, że coś tworzysz Brakowało tego. Dziękujemy! Zadam pytanie, jeśli przyjdzie mi do głowy jakiś dobry pomysł. Skąd będziesz brał grafiki modelek, tak na marginesie? |
|
|
|
Dodany dnia 2020-08-17, 22:22
|
|
Nie wiem jeszcze, coś wymyślę XD Raczej randomowe z kreskówek + filtr komiksowy. | |
|
|
Dodany dnia 2020-08-17, 23:00
|
|
Proszę Państwa, z okazji zapoczątkowania serii, specjalny numer z Magdą Gessler będzie liczyć podwójną objętość. Oto prolog. |
|
|
|
Dodany dnia 2020-08-17, 23:04
|
|
Omg, jaki profesjonalizm <3 czekam na drugą część! Btw, nie lepiej przerzucić dyskusję do tematu o dziwnych obrazkach z NW? Bo jeszcze ktoś pomyśli, że to kanon XD. Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2020-08-17, 23:07
|
|
Tak, działaj śmiało XD Nie pamiętam jak przenosić dyskusję ani czy jestem w stanie to zrobić. Dzięki |
|
|
|
Dodany dnia 2020-08-17, 23:26
|
|
To jest... Słów nie mam xD Nie wyszedłeś z formy Teraz czekamy na wejście Madzi |
|
|
|
Dodany dnia 2020-08-19, 16:35
|
|
Chciałem wam tylko przekazać, że numer się rozrósł i dodatkowo planowane jest AMW. Dlatego ciąg dalszy ukaże się trochę później. | |
|
|
Dodany dnia 2020-08-19, 17:38
|
|
Planujesz zrobić AMV?! Czy dobrze rozumiem? | |
|
|
Dodany dnia 2020-08-19, 17:40
|
|
O rany xD nie sądziłam, że jedno pytanie wywoła aż taką lawinę twórczości! Czekamy cierpliwie
Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2020-08-19, 21:41
|
|
Tak, dobrze rozumiecie! AMV jest w drodze! *Niestety jednak nie zrobię go na komórce więc jak tylko dorwę się do laptopa (za kilka tygodni) to będę działać w materii. **Podpowiedź co do tematu AMV znajduje się na jednym z kadrów komiksów. Proszę państwa.... Oto przed Wami ostateczna odpowiedź na pytanie jak wyglądałaby randka DA z Magdą Gessler! Miłego czytania! Edytowane przez Zwinny dnia 2020-08-19, 21:50 |
|
|
|
Dodany dnia 2020-08-19, 21:51
|
|
*skomentuje, jak tylko się pozbiera po tym rollercoasterze zwrotów akcji*
|
|
|
Dodany dnia 2020-08-19, 22:42
|
|
Wyobraził mi się Zwinny trzaskający AMV na komórce xD Jezu Co za majster na zakończenie pracy! Właśnie to przeczytałam czekając na przystanku i cieszę się niezmiernie, że noszę tą maseczkę, bo gdyby nie ona to pewnie pani obok stwierdziłaby, że mam coś nierówno pod sufitem, bo aż mięśnie twarzy mnie bolały z tego nawiedzonego uśmiechu, który próbowałam powstrzymać Końcówka mnie prawie wzruszyła I zgodzę się z For, istny rollercoaster xD Kurczę, trzeba ci zapodać jeszcze jakieś pomysły Wciąż myślę nad pytaniem |
|
|
|
Dodany dnia 2020-09-03, 09:06
|
|
XD no i śmiechłem. Dobre Zwinny dobre . Od teraz wszyscy będą już wiedzieć Magda Gessler to prawdziwa tożsamość Jokera. W sumie jakoś się nie dziwię XD
|
|
|
|
Dodany dnia 2020-09-06, 00:04
|
|
Pozwolę sobie zaserwować kolejną porcję obrazków Tym razem postawiłam na "połysk", jeśli chodzi o ciuchy, paleta nocna. Dawno tego nie próbowałam, więc w końcu przyszedł czas. Mam nadzieję, że przydadzą się do memów/komiksów i innych cudów. Szkoda, że to takie praco i czasochłonne, bo inaczej byłoby już tego więcej xD Niżej jeszcze każdy osobno: |
|
|
|
Dodany dnia 2020-09-06, 14:05
|
|
Hmmm, aż mnie nachodzi ochota na jakąś kolejną kompilację vine'ów. Tylko potrzebowałabym głowy Sila, na którą nie nachodzi peleryna xD. A poza tym wyglądają super
|
|
|
Dodany dnia 2020-09-06, 15:09
|
|
Spoko, wejdę później na kompa i przerobię | |
|
|
Dodany dnia 2020-09-09, 23:24
|