delikatne sugestie
|
|
Dodany dnia 2011-05-14, 20:27
|
|
No więc, nie przywykłam do pytania innych o zdanie, ale w tym przypadku chyba muszę to zrobić jeżeli mam dalej pisać -.-. Czy ktoś mi powie, co mam zrobić żeby moje opowiadania nia były takie żałosne, nie ciągły sie jak flaki z olejem i żeby wbić jakąś akcję, bo póki co dla czytającego to są tortury. Mała pomoc, co dalej i jakieś sugestie? -.- 'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
http://raven-mlod...g.onet.pl/ . ______________________________ "You say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you And you think there's not enough love And no one to give it to And you're sure you've hurt for so long You've got nothing left to lose So you say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you." |
|
|
|
Dodany dnia 2011-05-14, 20:29
|
|
Gadasz same bzdury. Twój mroczny styl pisania jest świetny i niezrównany Nie da się lepiej. | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-14, 20:32
|
|
Ty chyba nie rozumiesz o co pytam Mi chodzi o to,że zupełnie nie mam pomysłu na kolejną notkę i nie wiem czy dam radę coś wymyślić, bo chyba na w miarę względnym blogu nie pisze się w kółko o czymś nie na temat. Mi chodzi o to, o czym mam pisać dalej? -.-
'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
http://raven-mlod...g.onet.pl/ . ______________________________ "You say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you And you think there's not enough love And no one to give it to And you're sure you've hurt for so long You've got nothing left to lose So you say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you." |
|
|
|
Dodany dnia 2011-05-14, 20:33
|
|
O mroczności, dla mnie jest świetnie | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-14, 20:39
|
|
Czyli? . Wszelkie pomysły mile widziane.
|
|
|
Dodany dnia 2011-05-14, 20:41
|
|
Wiesz, akurat sam nie mam pomysłu, choć mam już w miarę obmyśloną fabułę, tak że trudno mi doradzić. | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-14, 20:50
|
|
Pomysły powinny być Twoje, bo to ty musisz dalej prowadzić tego bloga, co z tego jeżeli coś podpowiemy jeżeli później nie będziesz mogła nic do tego dobrać. Ja mogę jedynie powiedzieć, abyś trzymała się tego co masz, może troszku więcej akcji, przecież sama wiesz, że uwielbiam Twojego bloga!
"I'm gonna use you and abuse you.
I'm gonna know what's inside. Gonna use you and abuse you. I'm gonna know what's inside you." http://we-are-one...g.onet.pl/ |
|
|
|
Dodany dnia 2011-05-14, 20:56
|
|
Właśnie chodzi mi o to co kryje się pod pojęciem 'troszkę więcej akcji'. Bo z tym mam największy problem.
|
|
|
Dodany dnia 2011-05-14, 21:01
|
|
Ogólnie wciśnij gdzieś trochę walki czy innych zdarzeń i powinno być w porządku | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-15, 19:14
|
|
Aylar ma całkowitą rację. Nela, to od ciebie zależy, jak dalej będą wyglądać twoje notki. : ) A ja stwierdzam, że wszelkie zmiany są zbędne. Twoje notki podobają mi się takie jakie są, a sam styl wzbudza we mnie podziw : > | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-15, 20:01
|
|
Nie tylko w tobie, Gwiazdeczko, notki Neli wzbudzają podziw. Nela jest wspaniałą pisarką i gdybyśmy zaczęli jej proponować pomysły, to nie byłby już ten sam blog.
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-05-15, 20:35
|
|
zgadzam się, black , blog wg pomysłu jego autora jest najlepszy i co najważniejsze - oryginalny, to właśnie czyni go niepowtarzalnym. | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-15, 21:36
|
|
Nela, pisz dalej tak jak to robisz, jest świetnie ; > . A ja bym prosiła o szczere opinie na temat mojej 'twórczości' xD |
|
|
|
Dodany dnia 2011-05-15, 21:39
|
|
Jest bardzo ciekawa i udana Krótko, ale chyba wystarczy? | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-15, 21:42
|
|
na pewno jest oryginalna to trzeba uwzględnić :> | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-15, 21:43
|
|
Dziękuję, ale proszę, wytknijcie mi wszystkie błędy... No, może nie wszystkie, byłoby ich za dużo XDD | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-15, 21:44
|
|
wg mnie w twoich opowiadaniach nie ma jakich błędów wytyczać jedynie zalety. to moja opinia :> | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-15, 21:45
|
|
Milly ma zaje********fajnego bloga i tyle. | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-15, 21:46
|
|
Wiesz, mi akurat trafiło się kilka błędów ortograficznych. To byłby koniec tych wad | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-15, 21:47
|
|
Całkiem możliwe XDD Mogło ich być więcej niż kilka xD | |
|
Przejdź do forum: |